Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Reducere Early Bird de 15% până la 31 octombrie Crăciunul și Anul...

Degustare de vinuri, specialități cu trufe, paste și povești

HORECA SCHOOL - 10 ANI ANIVERSARI 14 OCTOMBRIE ZIUA PORTILOR DESCHISE...

Revelionul 2020: Petreceri grandioase si preturi pentru toate buzunare...

Domeniul Catleya, situat în regiunea Corcova din România, are un tre...

MENIU REVELION 2020 Gustare Rece: Mix de mezeluri romanesti ( salam ...

Afaceri in centrul Bucurestiului: Business Center The President s-a d...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

RO-Wine va prezenta in avanpremiera vinurile anului viitor la Harvest ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri de la crama ...

SLOW COFFEE FESTIVAL  ediția I,  marca Artisan Coffee Equipment ...

Peste 11.000 de vizitatori și aproximativ 44.000 de pahare de vin con...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data...

Villa Vinea a inregistrat, in prima jumatate a anului 2019, o crestere...

Programul educational de combatere a sedentarismului, Sanatate prin Aq...

Sau mai bine zis cheama inapoi cu picioarele pe pamant conceptul care ...

Licitatie la marea piata de peste din port in Villajoiosa, comunitatea...

La Bottega del Tartufo organizeaza joi, 12 septembrie 2019, incepand c...

Îndrăgitele preparate infuzate cu alcool revin în prim plan la rest...

Conferințele GastroArt: Identitate gastronomică națională În ace...

Artiști renumiți din Republica Moldova și România vor urca pe scen...

Nabu, locul unde se adună programatorii, pentru a savura cei mai deli...

Gusturi exotice, petrecere cubaneză și armonii muzicale Evenimentel...

Asociatia Romana pentru Educatie in Alergii continua actiunile de comu...

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Afiseaza

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, restaurant cu bucatarie ungureasca reinterpretata, situat in ansamblul Aviatorilor 8 de la Piata Victoriei. GastroLab este cel de-al doilea restaurant cu acest nume, dupa cel situat in cadrul complexului Grand Hotel Balvanyos din judetul Covasna.

Restaurantul GastroLab din Bucuresti ofera un tip de bucatarie ungureasca moderna cu preparate precum: creier de porc in seminte afumate, limba de vita, platou secuiesc, Paprikas de pui, steak de cerb sau galusca Somloi. Pe langa bucataria ungureasca reinterpretata, GastroLab ofera si o selectie impresionanta de vinuri, cu peste 500 de sortimente de vinuri, din 12 tari, de pe 3 continente.

La deschiderea oficiala au participat persoane implicate in domeniul gastronomic, oameni de afaceri, jurnalisti, sportivi, dar si invitati din partea gazdelor. (Daniel Catoi – noiembrie 2018)

Acum @ deschiderea GastroLab Piata Victoriei#Restocracy #GastroLab #Bucharest #Opening #wine #food #experience #launch #city #dinning #new #local #Romania #high #style #event #best #cuisine #chef #cheflife #gastronomy #restaurant #gourmet #horeca #instagood #instastory #instagram #insta

Publicată de Restocracy pe Joi, 8 Noiembrie 2018

Aviatorilor 8

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri facuta de catre cei de la NEPI langa Guvern, intre intrarea de la metrou de pe Bulevardul Aviatorilor si parcarea celor din Guver...

Data actualizarii: 14/11/2018