Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Bucharest Degustation Tour, prima editie (2019): George Butunoiu...

Adevarul.ro informeaza ca Andrei Tranga, proprietarul celui mai ma...

Purcari Wineries Plc (“Grupul”), una din cramele de frunte din Eur...

Purcari Wineries Plc (“Purcari”, “Grupul”), una din cramel...

Afiseaza

Joi, 8 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a GastroLab, restaurant cu bucatarie ungureasca reinterpretata, situat in ansamblul Aviatorilor 8 de la Piata Victoriei. GastroLab este cel de-al doilea restaurant cu acest nume, dupa cel situat in cadrul complexului Grand Hotel Balvanyos din judetul Covasna.

Restaurantul GastroLab din Bucuresti ofera un tip de bucatarie ungureasca moderna cu preparate precum: creier de porc in seminte afumate, limba de vita, platou secuiesc, Paprikas de pui, steak de cerb sau galusca Somloi. Pe langa bucataria ungureasca reinterpretata, GastroLab ofera si o selectie impresionanta de vinuri, cu peste 500 de sortimente de vinuri, din 12 tari, de pe 3 continente.

La deschiderea oficiala au participat persoane implicate in domeniul gastronomic, oameni de afaceri, jurnalisti, sportivi, dar si invitati din partea gazdelor. (Daniel Catoi – noiembrie 2018)

Acum @ deschiderea GastroLab Piata Victoriei#Restocracy #GastroLab #Bucharest #Opening #wine #food #experience #launch #city #dinning #new #local #Romania #high #style #event #best #cuisine #chef #cheflife #gastronomy #restaurant #gourmet #horeca #instagood #instastory #instagram #insta

Publicată de Restocracy pe Joi, 8 Noiembrie 2018

Aviatorilor 8

Ca in marile metropole bogate Aviatorilor 8 e cladirea de birouri facuta de catre cei de la NEPI langa Guvern, intre intrarea de la metrou de pe Bulevardul Aviatorilor si parcarea celor din Guver...

Data actualizarii: 14/11/2018