Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...

Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...

Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...

Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...

Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...

Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...

Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...

Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00) Maximum de distanțare, minimum ...

Într-o lume în care pare că nimic nu mai merge, Kané - New Romani...

Face Kusin face parte dintr-un complex extins dedicat evenimentelor, c...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis Hop Garden Parc Sambata, 3 iul...

Am facut un tur prin Parcul Herastrau ca sa vad daca sunt restaurante ...

Horeca Insight, organizator de evenimente având un istoric relevant d...

Piața de pește de acvacultură a atins 60.000 de tone, iar în urmă...

Peste 70 de spectacole si zeci de artisti la show-urile de stand-up co...

Iata lista restaurantelor deschise dupa pandemie si a celor inca inchi...

O sinteza utila pentru cei care se gandes...

Crama Villa Vinèa a câștigat 5 Medalii de Aur și 2 de Argint la IW...

Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima ...

Campania #nudoarluni continuă să facă ecouri la un an de când a de...

The Table Menu Pandemia de coronavirus a obligat mulți patroni sa...

Începând din această săptămână, preparatele din meniul Hard Roc...

Pata Negra au mers si mai departe cu serviciile de home delivery, si i...

Epoque Hotel Relais & Châteaux anunta un nou concept gastronomic ...

Un nou magazin Carrefour Express este de astazi deschis bucurestenilor...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

Vom deschide gradina Athanor în Gurbănești la 1 iunie și, până a...

O firma specializata in sisteme de impachetare, de transport si de pas...

Ne străduim să ne adaptăm acestei perioade și dorim să te anunț...

Urgia s-a abătut asupra noastră neîndurător și nu a iertat pe nim...

Restaurantul Red Angus Steakhouse, situat în Centrul Vechi al Capital...

Astazi ne-a sosit un mail oficial din partea celor de la Uber Eats, ca...

Berarii României lansează #MancareDeSuflet #SOSHoReCa, campania de s...

Unde sunt petrecerile de altădată? Una poate fi sâmbătă, fix la t...

Locanta Jariștea livrează meniuri gustoase pentru acasă! Sub dev...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Compania Metaminds și restaurantul KAIAMO vin în sprijinul instituț...

“Împreună, împotriva COVID-19”: Red Angus Steakhouse livrează ...

Lanțul de cafenele 5 to go se redeschide pe 5 mai și face cinste cu ...

Restaurantul Poesia mentine aceleasi retete si produse de cea mai buna...

Asociația pentru Promovarea Vinului Românesc solicită măsuri de ur...

Meniu de Paște de la White Horse Dragii nostri, Sarbatorile Sfint...

Continuăm să-ți pregătim în siguranță preparatele preferate de ...

Oferta E3 by Entourage si B4 Market pentru masa de Paște si delivery:...

Am ales sa nu inchidem! Sa ramanem langa masinile de gatit si sa facem...

Cei de la Belli Siciliani ne-au trimis mesjaul de mai jos pe adresa re...

Blid începe livrările și anunță că Vasile Nicolae este noul chef...

Afiseaza

Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabil, își va îndeplini un nou vis până la finalul anului 2020: realizarea unui hub culinar format din trei restaurante, situat în inima Bucureștiului.

New JOSEPH by Joseph HadadPrimăvara acestui an a fost o provocare pentru Chef Hadad, dar a fost și o perioadă în care a continuat să fie prezent în fața publicului prin rețetele transmise prin intermediul canalului IGTV, direct de acasă. În același timp, a început să funcționeze cu succes serviciul de livrări al brasseriei CAJU și cel de catering pentru evenimente, care vor continua și în lunile următoare. Dar o asemenea perioadă necesită și luarea unor decizii pe termen lung, iar chef Hadad, cu îndrăzneala ce îl caracterizează, a luat o decizie strategică de business: realizarea unui hub culinar format din trei restaurante, pe strada Nicolae Golescu, în inima Bucureștiului.

Primul este brasseria CAJU by Joseph Hadad, care va prezenta același stil de casual dining ce îi permite lui chef Hadad să ofere oaspeților preparate ce amintesc de gusturile copilăriei sale, cu puternice influențe nord-africane.

Al doilea restaurant va fi JOSEPH by Joseph Hadad, care se va muta în apropiere de CAJU. Lucrările de amenajare ale spațiului sunt extrem de complexe și necesită câteva luni de lucru până la lansare. Atunci când l-a înființat, ca tribut adus pasiunii sale de o viață, Joseph Hadad a visat ca restaurantul ce-i poartă numele să devină universul unei revoluții gastronomice în România, acel loc special, așteptat și dorit în București. Timp de 7 ani, JOSEPH a îmbinat cultul pentru gastronomia gourmet cu nevoia de a fi într-un spațiu confortabil, primitor și rafinat, cu servicii de top. Toate aceste elemente se vor regăsi și în noul JOSEPH, pe care chef Hadad îl va inaugura la sfârșitul anului.

Iar al treilea restaurant se va găsi la 50 de metri de CAJU și are un concept ce combină foarte bine ideea de bar, cu cea de masă. Curând, vom putea dezvălui mai multe despre conceptul celui mai recent proiect, MACE by Joseph Hadad, despre care putem spune pentru moment că va avea puternice influențe marocane.  Desigur, vor exista feluri de mâncare unicat, foarte aromate și nișate, pe lângă alte preparate de inspirație marocană. Inaugurarea restaurantului va avea loc în cursul lunii august a acestui an.

Chef Joseph Hadad crede cu tărie în magia răsfățului culinar și permanent experimentează mixuri de arome, inovează rețete și realizează preparate de autor ce nu pot fi savurate în niciun alt loc din România. În hubul culinar pe care îl va crea, orice masă va fi o experiență în sine, ca un ritual gastronomic personalizat pentru fiecare client în parte. Lumea Joseph Hadad înseamnă o fuziune de gusturi, arome și savoare, gata să bucure și cei mai pretențiosi gurmanzi. (Comunicat de presa – iulie 2020)

MACE by Joseph Hadad

Data actualizarii: 16/07/2020