Toate restaurantele evaluate de Restocracy

Ord. dupa

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

5 comentarii

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

1 comentarii

Cel mai bun restaurant din Bucuresti la momentul la care scriu Sunt...

3 comentarii

Cap, talent, munca, antropologie... A auzit multa lume despre KAIAM...

3 comentarii

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare Am revenit...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ...

Ori au evoluat ei, ori nu am avut eu noroc data trecuta... Am reven...

Eu ma bucur ca Chef Samuel Le Torriellec a ramas conservator Imi pu...

1 comentarii

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

1 comentarii

Cel mai bun steak din Bucuresti Am revenit la Rad Angus de mai mult...

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina Am mai...

3 comentarii

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic Ben...

9 comentarii

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua Zexe Zahanaua Z...

2 comentarii

Unul dintre putinele restaurante cu mancare fina dintre foarte multele...

3 comentarii

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu in primele cateva cele ma...

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

2 comentarii

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

1 comentarii

Cea mai buna mancare romaneasca boiereasca din Bucuresti. Scriu acu...

4 comentarii

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

Steakhouse de referinta in oras, greu de imaginat ce s-ar putea face m...

Cea mai buna mancare japoneza ne-sushi din Bucuresti Yuki e un rest...

Cucina de la Marriott si-a recastigat laudele, dar nu fara efort... ...

4 comentarii

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

GastroLab vine cu o contributie originala la constructia Noii Bucatari...

1 comentarii

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

Restaurantul galerie de arta contemporana Mi s-a reprosat ca am sub...

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

6 comentarii

Daca tai sparanghelul de-a lungul, nu cred ca are gust mai bun Micu...

Nu cred ca veti manca ce mananc eu la restaurante... Am fost la res...

2 comentarii

Atentie la gust! In rest, totul e super... Prima vizita la NOR ...

2 comentarii

Chelnerita de la raw vegan Pentru prima data de cand scriu arti...

O cina privata cu doamna Nicolau e o experienta care se tine minte. ...

4 comentarii

Restaurantul - parc, sau parcul - restaurant al Bucurestiului, cum vre...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit... M-...

1 comentarii

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucures...

1 comentarii

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar... Prietenu...

2 comentarii

Cred ca e cel mai bun restaurant oriental din Bucuresti Am revenit ...

Un restaurant pentru evenimente simandicoase Multi il numesc Clubul...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

Un restaurant conservator La Brasserie e neschimbat, din toate punc...

Un frumos cadou facut Bucurestiului Vechi Cismigiu – Bistro la Et...

Daca nu cresti intr-un an... Un an de zile nu e o perioada lunga in...

2 comentarii

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

Marea gradina de pe marele lac Clubul Snagov e un adevarat complex ...

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

Savart, un fel de restaurant de care centrul a dus mereu lipsa Am a...

Mamizza, noul star pe aglomerata deja piata bucuresteana pizza & p...

2 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala 5ENSI e unul dintre cele...

Un restaurant chinezesc cu mancare buna, curat si corect. Nan Jing,...

Sushi printre lucrari de arta contemporana Zen Sushi Fusion e un fe...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un resta...

Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincere Arome m-au f...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Mancare thailandeza sofisticata cu sonerie stridenta de telefon Kun...

1 comentarii

Restaurant libanez cu clientela mondena Zaitoone e un restaurant di...

2 comentarii

Asa sunt pub-urile in Japonia in zilele noastre Am revenit la Kanpa...

A fost cel mai bun restaurant din Bucuresti intr-o vreme... Nu stiu...

2 comentarii

Cel mai bun restaurant turcesc din Bucuresti Divan a luat locul res...

Specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am revenit la Oct...

Ce bine ca la Osho spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare c...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece? De la Aqua am pastrat o a...

1 comentarii

Se vede unde pune Ashlie Dias mana Am fost la Avalon de doua ori sa...

2 comentarii

Exista viata si mancare si dupa Miki M-am intors sa vad daca Robert...

Lacrimi si Sfinti: lacrimile pentru servicii, cele sfinte despre manca...

2 comentarii

Unul dintre marile restaurante turistice ale Bucurestiului Pescaru...

Cum i-am stricat eu tihna lui Antonio Passarelli Palatul Stirbey de...

Unul dintre localurile emblematice ale Centrului Vechi al Bucurestiulu...

Daca vreti sa va simtiti ca un actor intr-un film italian cu sicilieni...

2 comentarii

Un steakhouse cuminte si conservator Barbizon Steak House e restaur...

Daca esti serios si cinstit, clientul se prinde repede Edo Gard...

Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe seara ...

1 comentarii

Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost una dintre surpr...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

1 comentarii

Bistromar, unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de...

De luat in calcul si atunci cand vreti o mancare roamaneasca serioasa ...

3 comentarii

Modelul rusesc: pranzul patronului e sfant, inainte de toate! A...

Un model pentru restaurantele populare cu specific romanesc, pentru cl...

1 comentarii

Divergentele persista Periodic sunt admonestat ca ii subevaluez pe ...

Conceptul de bistrou urban contemporan Am revenit la Pio Bistro dup...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Cred ca a venit vremea sa ne adaptam noi la MA Bistro, nu invers ...

Totul clasic aici, dar macar e bine facut. Zarand, sau Casa Zarand,...

De ce sa-l umilesti pe mancatorul de meniu al zilei? Abia acum, in ...

Acolo a fost inainte o livada cu visini. Nu mai e... La Finca by Al...

1 comentarii

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Mancare japoneza buna si sushi pentru bucurestenii de rand. Zen Sus...

Asa vor arata noile berarii ale Bucurestiului Mikkeller Bar e berar...

Limo Cuisine si marea lui inventie: crevetii inveliti in bacon cu tot ...

Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul cu hotelul ...

Daca vrei sa te simti elvetian pentru o jumatate de ceas Am stat mu...

2 comentarii

Sunt sigur ca au un servicu foarte bun si ca ciudatul peste care am da...

Printesa in negru cu margele albe Daca tin eu bine minte, restauran...

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

Afiseaza
comentarii

Un restaurant romanesc bine asezat

Vatra e un restaurant cu specific traditional romanesc bine asezat, in Bucurestiul vechi, pe Brezoianu, langa Palatul Universul.

Restaurantul e bine amenajat, curat, ingrijit, impodobit cu obiecte care ii subliniaza specificul, cu barne de lemn, obiecte artizanale, un cuptor-semineu chiar la intrare. Nu m-au lasat sa fac poze – doar asa, ca nu au vrut ei, fiindca poze au si pe site-ul lor, nu cred ca din cauza vreunui secret ce trebuia aparat. Au vreo trei camere la parter, si au un salon si la subsol, dar acolo jos nu cred ca se duce nimeni.

Meniul de la Vatra e din bucataria taraneasca romaneasca, traditionala, felurile stiute. Ce am luat eu: ciorba de perisoare, sarmale si niste mici au fost bune si bine prezentate, in general, insa nimic special.

Serviciul de la Vatra a fost destul de bun, rapid, cu o doamna placuta, insa nu foarte atenta la detalii. Adica atenta era ea, insa nu parea sa inteleaga lucrurile ceva mai de finete. Clienti destui erau.

Vatra e, asadar, un restaurant serios cu specific romanesc, cu mancare previzibila, preturi normale. Nu e de mers in mod special la el din alt capat al orasului, insa pentru straini si pentru cei din zona, care vor sa manance traditional romaneste, e un lucru bun. (GB – martie 2018)

Data actualizarii: 20/05/2018

Vatra

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.