Toate restaurantele evaluate de Restocracy

Ord. dupa

Cel mai bun restaurant din Bucuresti la momentul la care scriu Sunt...

3 comentarii

Noul restaurant vedeta al Bucurestiului, o constructie geniala de mark...

6 comentarii

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidere Toa...

1 comentarii

Cap, talent, munca, antropologie... A auzit multa lume despre KAIAM...

8 comentarii

Eu ma bucur ca Chef Samuel Le Torriellec a ramas conservator Imi pu...

1 comentarii

E inca cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare Am revenit...

Cea mai buna mancare romaneasca boiereasca din Bucuresti. Scriu acu...

4 comentarii

Restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de peste din Bucuresti...

1 comentarii

Le Vivier, probabil cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti ...

1 comentarii

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat! Am ...

Veranda Casa Frumoasa, Chef Avi Steinitz si Julia Kristensen Trec ...

1 comentarii

Un adevarat mare restaurant japonez, sofisticat si aristocratic Ben...

9 comentarii

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

3 comentarii

Paul, mai multa atentie la gust! M-am tot uitat pe site-ul si pe Fa...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua Zexe Zahanaua Z...

2 comentarii

Four Seasons de la Piata Dorobantilor, mereu in primele cateva cele ma...

Unul dintre putinele restaurante cu mancare fina dintre foarte multele...

3 comentarii

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

1 comentarii

Cel mai vechi mare bucatar de bucatarie fina din Bucuresti? Pe ...

2 comentarii

Cel mai bun steak din Bucuresti Am revenit la Rad Angus de mai mult...

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai mult A treia ...

6 comentarii

Ce iese cand iti permiti sa cumperi totul la cea mai buna calitate ...

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OK Am revenit la Casa d...

Afiseaza
comentarii

Un restaurant romanesc bine asezat

Vatra e un restaurant cu specific traditional romanesc bine asezat, in Bucurestiul vechi, pe Brezoianu, langa Palatul Universul.

Restaurantul e bine amenajat, curat, ingrijit, impodobit cu obiecte care ii subliniaza specificul, cu barne de lemn, obiecte artizanale, un cuptor-semineu chiar la intrare. Nu m-au lasat sa fac poze – doar asa, ca nu au vrut ei, fiindca poze au si pe site-ul lor, nu cred ca din cauza vreunui secret ce trebuia aparat. Au vreo trei camere la parter, si au un salon si la subsol, dar acolo jos nu cred ca se duce nimeni.

Meniul de la Vatra e din bucataria taraneasca romaneasca, traditionala, felurile stiute. Ce am luat eu: ciorba de perisoare, sarmale si niste mici au fost bune si bine prezentate, in general, insa nimic special.

Serviciul de la Vatra a fost destul de bun, rapid, cu o doamna placuta, insa nu foarte atenta la detalii. Adica atenta era ea, insa nu parea sa inteleaga lucrurile ceva mai de finete. Clienti destui erau.

Vatra e, asadar, un restaurant serios cu specific romanesc, cu mancare previzibila, preturi normale. Nu e de mers in mod special la el din alt capat al orasului, insa pentru straini si pentru cei din zona, care vor sa manance traditional romaneste, e un lucru bun. (GB – martie 2018)

Data actualizarii: 20/05/2018

Vatra