Restaurantele, cafenelele si alte localuri din centrele istorice ale marilor orase

Ord. dupa

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

Anika este un restaurant cu bucatarie romaneasca fina si creativa, sit...

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... B...

Hanul cu Tei este unul dintre putinele hanuri vechi care mai exista in...

Imobilul ce găzduieste astazi Berăria Nenea Iancu a fost dintodeauna...

Bodega La Mahala este un local situat in Centrul Istoric al Bucurestiu...

Intocmai ca şi pâinea, vinul este parte din viaţa, tradiţiile şi ...

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in ...

Carturesti Carusel este o librarie si ceainarie situata pe strada Lips...

Caru cu Bere, o minune logistica Nu merg des la Caru cu Bere, desi il...

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute E frumos r...

Ideea barului de vinuri CORKS a plecat de la tine, consumatorul de vi...

In respectabila ei traditie, Curtea Berarilor reimprospateaza vremile ...

Nu intelegi mare lucru din Energiea daca nu esti in target Iata, do...

Faros este o taverna cu specific grecesc, situata in Centrul Vechi al ...

Restaurant Finikia – lebanese cuisine, amplasat in centrul istoric a...

Forever Young pare sa fie mai cuminte decat e cazul Forever Young e...

Gambrinus, un brand aproape pierdut Am revenit la Beraria Gambrinus d...

Spectacol trist cu chelneri batrani Nu aveam de gand sa merg sa man...

Din 2008 suntem cunoscuti pentru ca transmitem atmosfera creata de cei...

Hanu lui Manuc, un gigantic restaurant turistic Hanu' lui Manuc e H...

Oferind prin pozitionare posibilitatea de a lua pulsul Centrului Vechi...

Industry Wine Bar este un local pe str. Sepcari, nr. 19 din Centrul Is...

Fuck you, dear clients! In Centrul Vechi cu niste muzicieni greci d...

La 100 de Beri este o carciuma unde poti gasi peste o suta de beri, s...

Poftesti la povesti cu mancaruri romanesti sau la bucate din bucatarii...

“Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, d...

Un restaurant trist si depasit de vremuri Restaurantele La Mama au ...

La Placinte, cantina noastra nationala Basarabenii care au adus res...

Le Bab de Dambovita, ca sa vedeti cum veti manca in viitorul apropiat ...

Le Jardin des Artistes este un local situat pe Splaiul Independentei, ...

Linea / Closer To The Moon - Unul dintre localurile emblematice ale Ce...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

NOA Restoclub - O alta vizita... Am revenit la NOA ca sa mancam si ...

Nomad - Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci d...

Oktoberfest sau “sarbatoarea lui octombrie” cum spune traducerea a...

Oktoberfest sau “sarbatoarea lui octombrie” cum spune traducerea a...

Cred ca se terminasera pastele foarte bune cand am ajuns noi Pasta ...

Pentru o iesire cu prietenii, o seara cu muzica live si o portie de co...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

O bucată din București transformată în tărâm turcesc. Regal de g...

Pentru o iesire cu prietenii, o seara cu muzica live si o portie de co...

Sindbad: preturi mari pentru mancare submediocra, pentru turistii bezm...

Singurul pub din Romania construit dupa adevaratul concept de Irish Pu...

The Ace - Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe ...

The Drunken Lords este un pub si night club in Centrul Vechi al Bucure...

Nu gesesc cei de la Toan’s Viet Nam un asiatic sa puna in sala, in t...

Pentru cei carora le plac bucatariile simple... Vibes 19 e un resta...

Afiseaza

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute

Restaurant la ultimul nivel al Hotelului CismigiuE frumos restaurantul acesta. Nici nu ma asteptam sa vad vreo schimbare semnificativa. Si pentru ca e destul de nou, si pentru ca au facut foarte bine totul de la inceput, deci nevoie de vreo schimbare nu va aparea prea curand. Doar muzica ni s-a parut cu totul deplasata, stridenta, agresiva, insa asta se rezolva pe loc, cu o simpla apasare de buton.

Mancarea nu ni s-a mai parut la fel de buna ca la vizita de dinainte, insa nu cu mult. Cam o jumatate de punct la nota. Nu ne-au dat amuse bouche, asa ca asteptarea mncarii ni s-a parut mai lunga. Am luat un carpaccio de biban, chiar bun, apoi o supa de ceapa care ar fi fost mai buna cu mai putin otet. Rata confiata a fost destul de banala, cartofii la fel. Fructele de mare au fost ceva mai bune, iar papardelele chiar gustoase. La fel si desertul.

Ne-a placut de chelner, mai putin in momentele in care ne lasa mult prea mult cu farfuriile murdare in fata, si asta fara niciun aparent motiv, pentru ca nu parea sa aiba altceva de facut, era aproape gol restaurantul.

Da, Cismigiu – Bistro la Etaj ramane un restaurant frumos si cu mancare buna, in mijlocul Bucurestiului vechi. Nefiind la strada, in calea bucurestenilor si a turistilor, trebuie sa stii dinainte de ei si sa te duci acolo cu un scop in minte. Sa vedem daca mancarea va fi suficient de convingatoare ca sa te catari dupa ea pana la ultimul etaj… (GB – iunie 2019)

Un frumos cadou facut Bucurestiului Vechi

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat de luni bune, dupa ce am aflat ca Ici et La al francezului domn Dupre, de la ultimul etaj al Hotelului Cismigiu, s-a inchis, Cismigiu – Bistro la Etaj le-au luat locul si au deschis chiar la inceputul lui august. Apartin celor care au in grup cateva restarante cunoscute: Stadio, de pe Campineanu, Social 1 de langa Casa Poporului si inaltul Nor Sky, din Floreasca.

Cismigiu – Bistro la Etaj e un restaurant destul de mare, lung. Cu vedere panoramica de jur imprejurul Bucurestiului vechi, spre Regina Elisabeta in fata si spre Constantin Mille in spate, spre Brezoianu cu Palatul Universul si cu toate cladirile interesante dinspre parcul Cismigiu, de la care isi trage si numele. Cismigiu – Bistro la Etaj e si foarte frumos. Am rasuflat usurat cand am vazut salonul amenajat clasic, in ton cu turnurile fin du siecle ale cladirilor din jur. Mi-era teama sa nu gasesc tencuiala data jos si tubulaturile pe vreun tavan industrial… (citeste tot)

Cismigiu - Bistro la Etaj, restaurant la ultimul nivel al Hotelului Cismigiu

Cismigiu - Bistro la Etaj, restaurant la ultimul nivel al Hotelului Cismigiu

Noi restaurante deschise in Bucuresti (august 2018)

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii august ne-a adus deja inaugurarea mai multor locatii in Bucuresti. Despre Cismigiu - Bistro La Etaj, deschis la inceputul lunii aug...

Data actualizarii: 21/04/2020

Cismigiu – Bistro La Etaj  - Bd. Regina Elisabeta, nr. 38 (Hotel Cismigiu)

  • vladutz :

    Decorul este f reusit (chiar daca e facut probabil de o adolescenta, cu extra roz) si privelistea frumoasa. in schimb, servirea si mancarea fff slabe. in afara de baut o cafea, dpmdv nu merita.

  • Anonim :

    Roxana 16 ian 2020
    Am fost aseara la o masa de familie si am fost f multumita.De tot : mancare , ambianta si servire.Alex s-a ocupat de noi cu profesionalism. Vom reveni!

  • Maria :

    Pacat de local daca servirea se face dupa cum considera chelnerul.
    Spun ca nu au la servire anumite produse din meniu dar la altii le servesc