Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Afiseaza

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat de luni bune, dupa ce am aflat ca Ici et La al francezului domn Dupre, de la ultimul etaj al Hotelului Cismigiu, s-a inchis, Cismigiu – Bistro la Etaj le-au luat locul si au deschis chiar la inceputul lui august. Apartin celor care au in grup cateva restarante cunoscute: Stadio, de pe Campineanu, Social 1 de langa Casa Poporului si inaltul Nor Sky, din Floreasca.

Cismigiu – Bistro la Etaj e un restaurant destul de mare, lung. Cu vedere panoramica de jur imprejurul Bucurestiului vechi, spre Regina Elisabeta in fata si spre Constantin Mille in spate, spre Brezoianu cu Palatul Universul si cu toate cladirile interesante dinspre parcul Cismigiu, de la care isi trage si numele.

Cismigiu – Bistro la Etaj e si foarte frumos. Am rasuflat usurat cand am vazut salonul amenajat clasic, in ton cu turnurile fin du siecle ale cladirilor din jur. Mi-era teama sa nu gasesc tencuiala data jos si tubulaturile pe vreun tavan industrial, dupa moda ultimilor ani, de care nu doar eu m-am plictisit. Insa e foarte placut la Cismigiu – Bistro la Etaj, luminos, culori foarte calde, aurii, cu scaune confortabile, demifotolii de plus. Muzica cam agresiva dupa ambianta si dupa conservatoarele mele gusturi.

De-a lungul restaurantului au si o terasa foarte ingusta, terasa de acoperis, cu cateva plante, insa pe care se poate sta doar cand nu bate soarele arzator, neavand vreun acoperis, fie el si o simpla umbrela.

Meniul e bine facut la Cismigiu – Bistro la Etaj, ca si la celelalte restaurante ale lor: putine feluri, bine alese si prezentate. Bucatarie frantuzeasca, nume de mancaruri compuse jucaus, cu niste cuvinte romanesti transpuse fonetic frantuzit.

Au un chef tanar la Cismigiu – Bistro la Etaj, pe Andrei Bogdan Dinca, cel din poza. Talentat si muncitor, sunt sigur ca va ajunge si el departe. Am luat pappardelle cu mult sos, dupa moda bucuresteana, destul de bune, si o rata excelenta, foarte bine facuta, cu piure foarte bun, de asemenea, si cu un surprinzator sos de ciocolata, inovatie pe care nu prea am apreciat-o. Ar fi fost si mai bine daca nu-i lasau zeama sa se scurga in farfurie pana sa ajunga la noi pe masa.

Serviciul a fost foarte bun, cu personal amabil, zambitor si saritor, cu un chelner simpatic si putin peltic, convins ca ne-a servit “parpadele” … 🙂

Preturile sunt foarte rezonabile la Cismigiu – Bistro la Etaj, mai ales pentru o astfel de ambianta in Bucurestiul vechi, cu istorie si cu secrete.

Cismigiu – Bistro la Etaj e un restaurant foarte bine facut, o investitie serioasa, de la ambianta la bucatarie, e o excelenta alegere pentru toti cei din zona, fie ei turisti bezmatici, bucuresteni noi sau vechi. Mai ales ca surprinzator de putine restaurante bune sunt in aglomeratul centru al marelui oras. O sa trec sa gust si celelalte feluri ale talentatului chef, sunt sigur ca vor fi la fel de bune. (GB – august 2018)

Cismigiu - Bistro la Etaj, restaurant la ultimul nivel al Hotelului Cismigiu

Cismigiu - Bistro la Etaj, restaurant la ultimul nivel al Hotelului Cismigiu

Data actualizarii: 05/08/2018

  • Adrian :

    Prietene, arata ca un salon de nunti. Si am intrat aici pt un review obiectiv, nu ma intereseaza de ce te-ai plictisit tu. Poate ca tu si gusturile tale conservatoare nu sunteti potriviti pentru astfel de review-uri… Cat despre mancare… “o rata excelenta cu un piure foarte bun” nu se numeste review de mancare.. sper sa te schimbe, GB sau sa iti gasesti ceva mai potrivit, pacat de ideea site-ului. Eu m-am lamurit de site-ul vostru. Content ff slab. Nu mai vin. Promit!

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close