Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Cismigiu – Bistro la Etaj, farmecul vremurilor trecute

Restaurant la ultimul nivel al Hotelului CismigiuE frumos restaurantul acesta. Nici nu ma asteptam sa vad vreo schimbare semnificativa. Si pentru ca e destul de nou, si pentru ca au facut foarte bine totul de la inceput, deci nevoie de vreo schimbare nu va aparea prea curand. Doar muzica ni s-a parut cu totul deplasata, stridenta, agresiva, insa asta se rezolva pe loc, cu o simpla apasare de buton.

Mancarea nu ni s-a mai parut la fel de buna ca la vizita de dinainte, insa nu cu mult. Cam o jumatate de punct la nota. Nu ne-au dat amuse bouche, asa ca asteptarea mncarii ni s-a parut mai lunga. Am luat un carpaccio de biban, chiar bun, apoi o supa de ceapa care ar fi fost mai buna cu mai putin otet. Rata confiata a fost destul de banala, cartofii la fel. Fructele de mare au fost ceva mai bune, iar papardelele chiar gustoase. La fel si desertul.

Ne-a placut de chelner, mai putin in momentele in care ne lasa mult prea mult cu farfuriile murdare in fata, si asta fara niciun aparent motiv, pentru ca nu parea sa aiba altceva de facut, era aproape gol restaurantul.

Da, Cismigiu – Bistro la Etaj ramane un restaurant frumos si cu mancare buna, in mijlocul Bucurestiului vechi. Nefiind la strada, in calea bucurestenilor si a turistilor, trebuie sa stii dinainte de ei si sa te duci acolo cu un scop in minte. Sa vedem daca mancarea va fi suficient de convingatoare ca sa te catari dupa ea pana la ultimul etaj… (GB – iunie 2019)

Un frumos cadou facut Bucurestiului Vechi

Cismigiu – Bistro la Etaj a fost surpriza placuta a verii. Asteptat de luni bune, dupa ce am aflat ca Ici et La al francezului domn Dupre, de la ultimul etaj al Hotelului Cismigiu, s-a inchis, Cismigiu – Bistro la Etaj le-au luat locul si au deschis chiar la inceputul lui august. Apartin celor care au in grup cateva restarante cunoscute: Stadio, de pe Campineanu, Social 1 de langa Casa Poporului si inaltul Nor Sky, din Floreasca.

Cismigiu – Bistro la Etaj e un restaurant destul de mare, lung. Cu vedere panoramica de jur imprejurul Bucurestiului vechi, spre Regina Elisabeta in fata si spre Constantin Mille in spate, spre Brezoianu cu Palatul Universul si cu toate cladirile interesante dinspre parcul Cismigiu, de la care isi trage si numele. Cismigiu – Bistro la Etaj e si foarte frumos. Am rasuflat usurat cand am vazut salonul amenajat clasic, in ton cu turnurile fin du siecle ale cladirilor din jur. Mi-era teama sa nu gasesc tencuiala data jos si tubulaturile pe vreun tavan industrial… (citeste tot)

Cismigiu - Bistro la Etaj, restaurant la ultimul nivel al Hotelului Cismigiu

Cismigiu - Bistro la Etaj, restaurant la ultimul nivel al Hotelului Cismigiu

Noi restaurante deschise in Bucuresti (august 2018)

Desi ne aflam intr-o perioada de vacanta, iata ca inceputul lunii august ne-a adus deja inaugurarea mai multor locatii in Bucuresti.Despre Cismigiu - Bistro La Etaj, deschis la inceputul lunii aug...

Data actualizarii: 22/04/2021

Cismigiu – Bistro La Etaj  - Bd. Regina Elisabeta, nr. 38 (Hotel Cismigiu)

  • Claudia :

    Am fost aici in luna octombrie 2022. Am fost 5 adulti si 2 copii. Personalul a fost foarte amabil si flexibil la cerintele noastre. Desi restaurantul era aproape fully booked, personalul a gasit cea mai buna varianta pentru masa pe care o rezervasem. Am avut cu noi si 2 copilasi carora le-au dat creioane colorate si planse de desenat. Atmosfera calda, primitoare. Mancarea foarte buna. O seara si un loc memorabile!

  • vladutz :

    Decorul este f reusit (chiar daca e facut probabil de o adolescenta, cu extra roz) si privelistea frumoasa. in schimb, servirea si mancarea fff slabe. in afara de baut o cafea, dpmdv nu merita.

  • Anonim :

    Roxana 16 ian 2020
    Am fost aseara la o masa de familie si am fost f multumita.De tot : mancare , ambianta si servire.Alex s-a ocupat de noi cu profesionalism. Vom reveni!

  • Maria :

    Pacat de local daca servirea se face dupa cum considera chelnerul.
    Spun ca nu au la servire anumite produse din meniu dar la altii le servesc

  • Dă-i un răspuns lui vladutz Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close