Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Carne cu paine

Am trait sa vad si asta: sa faci rezervare ca sa mananci burgers, sau burgeri, cum s-or mai chema si ascestia, ca inca nu au intrat in limba romana, dar sunt sigur ca ii voi gasi in viitoarea editie a DOOM-ului.

Si la Vivo nu mai prididesc sa-i indoape cu hamburgeri. Toti mancau burgeri, unde intorceam capul, vedeam cate un platou cu burgeri si oameni infulecandu-i cu pofta.

Vivo isi spun Vivo Fusion Food bar, nu stiu de ce. E un restaurant care are doar burgers, doua supe si coaste de porc in meniu, nimic altceva. Cred ca la inceput, cand au deschis, se gandisera sa faca mai mult de atat, insa s-au lamurit repede ca aceasta e o formula de succes, asa ca nu aveau niciun motiv sa-si complice inutil viata.

Sunt la parterul unui bloc de birouri de pe Calea Floreasca, mai aproape de Spitalul de Urgenta decat de Piata Floreasca. E foarte bine amenajat inauntru, au avut un arhitect priceput, a facut exact ce se cauta acum, cu design industrial, tavan nefinisat cu tubulaturile pe post de decor, banchete de pilele, mese din lemn masiv foarte speciale si bine facute, scaune la fel, dintr-o tabla groasa, de efect si acelea. Terasa din fata, la strada, e destul de banala, nu stiu de ce nu s-au ocupat mai mult si de ea, daca tot au facut efortul acela considerabil cu amenajarea interioara. Muzica a fost oribila pentru unul ca mine, insa eu nu sunt in target, asa ca nu se pune. Nici nu era muzica, de altfel, a fost o succesiune de patru note la tobe, care s-a repetat absolut identic, de cand am intrat pe usa si pana am iesit.

Vivo e un fel de fabrica de burgers, mereu vad terasa plina, si acum am vazut ca era plin si inauntru, a trebuit sa stau la bar, ca erau toate mesele rezervate. Tot tineri, liceeni, chiar, si in grupuri, unele destul de mari. Eu am luat o supa de linte, foarte buna, si coastele de porc, bune si ele, cu sos dulce.

Serviciul a fost bun, destul de rapid, desi au capotat la sfarsit, adusul notei a luat mai mult decat toata masa la un loc. Aveau chelneri tineri, rezistenti la stres si la presiune, era un du-te vino infernal la pranz, sa-i hranesti pe toti cei de acolo. Preturile par normale, desi nu stiu care e normalitatea la burgers, nu mananc niciodata asa ceva, carne cu paine.

Asadar, daca sunteti mancatori de carne cu paine si, mai ales, daca va si uitati in mod special pe Internet cautand astfel de restaurante, puneti si Vivo pe lista. Macar arata bine… (GB – iulie 2017)

Vivo Fusion Food Bar in Calea Floreasca

Save

Data actualizarii: 18/02/2020

Vivo  - Calea Floreasca, nr. 60

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close