Toate localurile din Bucuresti de pe site-ul Restocracy: restaurante, bistrouri, cafenele etc., evaluate sau nu

Ord. dupa

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

9475 vizite 2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

1146 vizite

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

33679 vizite 5 comentarii

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

858 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5589 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1164 vizite

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

809 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

594 vizite

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

759 vizite

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1161 vizite

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

1113 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

681 vizite

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

788 vizite

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

1239 vizite

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

49154 vizite

Mi-am regasit pianul la A46!Una dintre cele mai frumoase și umbro...

1057 vizite

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

14709 vizite

Adamo by MRS Residence și dedublarea La FattoriaÎn iulie s-a des...

11457 vizite 4 comentarii

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5184 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9526 vizite

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

2694 vizite

Ahmad Hammadi a deschis de câteva zile cel mai mare, și, foarte prob...

1014 vizite

Ai Sushi Bar e cel mai reprezentativ pentru boema hipster bucuresteana...

5379 vizite 1 comentarii

Restaurantele de pe malul Dambovitei: AiciPe malul cu Piata Unirii...

28932 vizite 2 comentarii

Un pranz ratatCred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

4932 vizite

Cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile unul din...

3168 vizite

La Ali Baba mergi ca sa mananci repede si ieftinAli Baba a ajuns s...

7622 vizite 3 comentarii

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

19490 vizite 7 comentarii

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

4219 vizite

Alt Shift, probabil cea mai buna alegere pentru studenti si tinerii ci...

24348 vizite 1 comentarii

AltFel la a o noua incercareNu e usor sa faci un local de succes i...

4449 vizite 1 comentarii

O taverna sincera, ca acelea adevarateAmada a fost surpriza placut...

5812 vizite 1 comentarii

Amoom cu Chef Sorin Miftode - o nouă lovitură gastronomică a famili...

7472 vizite 2 comentarii

Cu draperii, ca sa nu-ti distraga Biserica Precupetii Vechi atentia......

2221 vizite

Angelo Grasso, restaurantul de la Teatrul National, e lucrul cel mai b...

14695 vizite

Să nu vă așezați la masa din spate de la Animaletto Pizza bar, ace...

12187 vizite

La Aphrodisia Tea House trebuie sa vii cu imaginatia erotica de acasa,...

4690 vizite

Boema de meserie de la Palatul UniversulApollo111 este la subsolul...

4523 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

4868 vizite

Un restaurant arabesc la umbra bisericii Adormirea Maicii Domnului din...

3041 vizite 1 comentarii

Un bistrou de business center bunArco, sau Arco Giro di Gusto, pe ...

2986 vizite

O veste foarte bună pentru corporatiștii de la Aviatorilor – Charl...

233 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

34940 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

19449 vizite 2 comentarii

Arogant by Loka, viitoare atractie a zonei din jurul pietei Alba Iulia...

30222 vizite 6 comentarii

Arome - Una dintre putinele boeme bucurestene care par sincereStii...

5127 vizite

Artemis de la Athina Suites, alta banalitate pe harta Bucurestiului. D...

1968 vizite 2 comentarii

Artichoke is located in central Bucharest, on 45 Calea Victoriei near ...

2152 vizite

Atelierul de Tarte e un adevarat bistrouAm revenit la Atelierul ...

6477 vizite

Aubergine - Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? ...

6113 vizite 7 comentarii
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Nicio diferență de această dată față de mâncarea de la alte restaurante libaneze

Mese mici, ne-au chinuit cu echilibristica pe care a trebuit să o facem cu farfuriile. De fiecare dată când mai aduceau ceva, trebuia să redistribuim toate farfuriile, sau să înghițim repede pentru a goli câte o farfurie, ca să o ia și să facă loc pentru alta. Aveau destule mese goale mai mari, dar cred că au citit pe fețele noastre cu nu meritam mai mult. Serviciul bun, rapizi, o chelneriță plăcută și elegantă, politicoasă. Mâncarea bună, în general. Nicio diferență față de mâncărurile din alte restaurante libaneze, cu excepția prețurilor duble, sau aproape. Humusul excelent, fatoush foarte bun, rulourile cu brânză bune și ele, sambousek cu aluatul prea subțire și cam arse, după cum se vede și în poze. Limba în bucăți surprinzător de mari, ceea ce a făcut-o mai puțin bună decât la alte restaurante, cu sosul cu prea puțină lămâie și usturoi, după gustul meu. Creierul aproape de nemâncat pentru mine, din cauza iuțelii – o combinație pe care nu am întâlnit-o în altă parte, într-adevăr, dar pe care nu am apreciat-o defel. Și eternul șantier în curte – de ani de zile tot construiesc, așa că intrarea arată dezolant, de când ii știu. (George Butunoiu – august 2023)

Zaitoone, restaurant libanez cu clientela mondenă

Restaurant libanez in Parcul BordeiAm revenit la Zaitoone din Parcul Bordei, buna mancarea! Meniu lung, nepermis de lung, dar macar are cateva note de originalitate pe care nu le-am mai intalnit aproape nicaieri in Bucuresti, printre restaurantele libaneze si arabesti. Portiile mari. Serviciul foarte amestecat, cu niste chelneri foarte buni si placuti, dar si cu altii absolut respingatori alaturi. Noi am avut noroc de aceasta data… (GB – mai 2019)

*

Zaitoone e un restaurant din Parcul Bordei, aproape de malul lacului Floreasca, in partea sa dinspre Ambasada Chinei, langa La Gondola, un fost restaurant, acum doar sala de evenimente, din cate stiu.

Cladirea Zaitoone fara etaj pare nou construita, sau complet renovata, oricum. Are o singura sala mare, cu nist pereti de sticla si cu barul in mijloc, bine proiectata si amenajata. Curtea dinspre sosea e neingrijita, folosita doar ca parcare si ca depozit. Terasa din spate da spre parc, cred ca e si un ochi de apa statuta pe undeva. E frumoasa, sunt multi copaci, uiti ce se intampla de partea cealalta a salii. Are doua compartimente inchise ermetic iarna, cred ca se scot geamurile vara, ca sa ramana complet deschisa. Le-as fi dat nota maxima la terasa daca nu s-ar fi fumat un una dintre cele doua incaperi ale sale, care era tot inchisa ermetic ci care comunica direct cu cealalta sala, adica exact cat sa fie ilegal.

Mancarea e buna la Zaitoone, e unul dintre cele mai bune restaurante libaneze din oras. E meniul lor libanez traditional, foarte lung, cu felurile arhicunoscute deja bucurestenilor, cu putine feluri in plus fata de ce gasesti la cele mai multe restaurante libaneze, cum ar fi creierul si limba. Care limba a fost foarte buna, pe cand creierul a fost fara gust, la fel si sosul, care nici macar nu parea sos, ci doar zeama in care fiersesera. Humusul, in schimb, a fost unul dintre cele mai bune pe care le-am mancat in Bucuresti. Portiile destul de mari.

Preturile de la Zaitoone sunt mai mari decat la multe alte restaurante libaneze, insa restaurantul e plin, multi arabi cu familiile lor numeroase, insa si nearabi destui, cu cpoii si ei. Si multe fete senzuale in jurul lor, din acelea care par a fi abia trezite din somn si care vin sa ia un mic dejun dupa pranz, dupa o noapte nedorimita si agitata.

Serviciul a fost apatic, fara chef, insa si-au facut treaba, pana la urma. Destul de multi chelneri, toti barbati bine facuti si solizi, pe care i-ai vedea mai degraba facand niste munci mai serioase, nu aducand o farfuriuta cu o felie de lamaie unei fetisoare cu ochii carpiti de somn. Vorbeau intruna intre ei, foarte preocupati si captivati, mai rar isi aduceau aminte sa se uite si prin sala.

Zaitoone e unul dintre restaurantele de referinta ale Bucurestiului, oricum ar fi, si cu mancare buna si cu ambianta de parc, foarte cautata de mondenii Bucurestiului. E printre putinele, daca nu chiar singurul restaurant libanez si arabesc de fite din oras. De succes de cand a fost deschis, in urma cu cativa ani, si pana in prezent. (GB – mai 2017)

Zaitoone, restaurant libanez - Restocracy

 

Zaitoone, restaurant libanez in Parcul Bordei

Salonul si terasa acoperita Zaitoone
Restaurante in care se fumeaza

Restaurante din Bucuresti in care se fumeaaza in mod grobian, in dispret total fata de legile in vigoare si fata de ceilalti clienti, cu permisiunea, sau chiar cu incurajare din partea personalului: ...

Fish House, aprilie 2017

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiAm revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish Ho...

Fish House

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 si in 2019Acum vad ca nu am scris explicit aici ca Fish House au fost castigatorii competitiei Topul Restocracy al ...

Data actualizarii: 27/08/2023

Zaitoone  - Str. Nicolae Caramfil, nr. 2 (Parcul Bordei)

  • nemultumitul :

    mancare f f putina lipiile arse si preturi exorbitante

  • nemultumitul :

    am mancat 2 portii de humus o portie de creveti 2 portii de vaca cu sos o salata .au fost bune dar preturile exorbitante si portiile f f f mici
    3 limonade 2 ape minerale
    6 lipii arse scrum
    pret total 460 de lei
    mi se pare chiar hotie la drumul mare
    sa va fie rusine
    humusul f f f mica portia

  • MCI :

    Experienta recenta,
    Dupa ce mergem sa mancam frecvent acolo, unde recunosc ca mancarea este buna (desi scumpa pentru o familie cu venituri normale), ieri am avut o experienta chiar urata.
    La o comanda de 180 lei, restaurant nu foarte aglomerat, in timpul saptamanii, dupa ce am achitat cu cardul am lasat doar 10 lei tips. Ok, poate nu era pe masura, dar atat aveam cash la noi.
    Dl chelner a luat cutia, si la cateva minute a venit si ne-a aruncat-o pe masa intr-un mod f urat. Nici nu ne-am dat seama exact ce voia, ca la plecare sa il auzim cum ii spunea intentionat cand ieseam din restaurant unui alt ospatar ca „uite-le, decat sa lasi 10 lei, mai bine nu mai lasi deloc”.
    Well…de aceea nu vom mai merge niciodata. Frumoasa atitudine, intr-o tara unde tips-ul inca nu este obligatoriu si cu atat mai putin este discutabil in fata clientului.

    • George Butunoiu :

      Multumesc ca ai pus comentariul aici, acestea sunt lucruri pe care trebuie sa le stie cat mai multi despre fiecare restaurant in parte! GB

      • andrei :

        Chiar ma gandeam sa fac o schimbare de la obisnuitul Four Seasons si acest comentariu m-a determinat sa tai Zaitoone de pe lista ( am mai fost de vreo doua ori acum vreo cativa ani cand l-au deschis).

    • Doru :

      Mersi,si eu voiam sa merg cu familia,saptamana viitoare,dar o sa caut alt restaurant Libanez (voiam sa testez specificul Libanez). Asa o sa piarda multi clienti….

  • V. :

    Zaitoone tine steagul aromelor libaneze sus.
    Am incercat aproape jumatate din meniul lor si nu prea au dat gres.
    Atmosfera ok, locul e plin in unele seri, servirea de asemenea ok.
    Aromele sunt acolo, si desi nu am gasit surprize (idei noi) in menu, cred ca locul merita vizitat.
    Un plus pt. lista mai buna de vinuri fata de alte rest. cu acelasi specific, si pt. open view spre natura.

  • L.C :

    Mancare in general buna, humus bun, fatoush – de fiecare data pun prea mult otet, adana kebab bun, parca un pic prea gras uneori, narghilea printre cele mai bune din Bucuresti, chelneri multi si degeaba…de fiecare data dureaza f mult pana aduc nota sau pana raspund la solicitari si asta am observat ca se intampla din lipsa coordonarii. Ultima data am stat (de la solicitarea notei pana la aducerea ei) vreo 15 min…si asta dupa solicitari repetate catre vreo 3 dintre ei. N ar strica o persoana care sa se ocupe cu coordonarea lor.

  • Răspunde-i lui Doru Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close