Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Degustare meniu sezonal de toamna 2020 by Chef Dan Prodan la restaurantul SardinJoi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul meniu sezonal de toamna semnat de Chef Dan Prodan, Head Chef-ul localului. Meniul propus spre degustare a fost alcatuit din:

  • DUO DI FOIE GRAS – terina de foie gras, foie gras tras la tigaie, para fiarta in vin
  • PASTA AL RAGU DI CINGHIALE – pasta proaspata artizanala cu ragu de mistret
  • MARE E MONTI – antricot de vita maturat, ton rosu, orez carnaroli, pasta de trufe si sos de vin
  • PETTO DI ANATRA CON PURE DI PASTINACA – Piept de rata cu piure de pastarnac si sos de afine
  • MOUSSE AL CIOCCOLATO CON CREMA INGLESE E ZAFFERANO – mousse de ciocolata si creme anglaise cu sofran

Despre Sardin

„Sardin au fost primii care au deschis un restaurant cu adevarat bun in partea aceea de Bucuresti, vizibil contrastant in peisajul gastronomic adormit al zonei. Serviciul e distinctiv si el, cu chelneri care au fost invatati ca un client apreciaza sinceritatea si naturaletea mai mult decat orice altceva. Le doresc sa le mearga bine, o merita din plin.” (GB – ianuarie 2020)

Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Sardin

Secretul restaurantului Sardin Apreciez cel puțin la fel de mult un restaurant la care mănânc din ce în ce mai bine de la o vizită la alta, pe cât apreciez un restaurant de top de la început...

Data actualizarii: 16/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close