Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Alioli, in Piata Pipera, cu 10 feluri pregatite de catre Chef Andrea di Russo si de Sorin Barbu, stapanul Pescaderiei, si cu vinurile lui Eduardo Garcia del Amo.

Am mancat asa:

  • Percebes de Galicia si Arici de mare cu sos de rodii
  • Tartar de carabinero
  • Ceviche de Zamburińa al stilo Peruvian
  • Caracatita in sos de cítrice
  • Supa alla livornese
  • Zamburińa e Carabiniero gratínate a la Andrea di Russo
  • Gambon in sos de vin albariño cu sparanghel si rosii cherry
  • Paccheri cu creveți și pesto de fistic
  • Sote de fructe de mare cu linte Beluga
  • Risotto cu arici de mare și cava

Si patru oameni am baut 7 sticle cu vin, dintre cele mai bune ale lui Eduardo Garcia del Amo, care importa vinuri spaniole in Romania:

  • Viña Pomal Cava Brut Nature Reserva
  • Vintage „blanc de noirs”, Bodegas Bilbainas, D.O.ca Rioja
  • Oinoz Verdejo, Bodegas Matarromerra, D.O. Rueda
  • Ambar de Granbazan, Bodegas Granbazan, 100% Albariño, D.O. Rias Baixas
  • Habla de ti, 100% Sauvignon Blanc, Bodegas Habla, D.O. Extremadura
  • Viña Pomal Rosado, Garnacha – Viura, Bodegas Bilbainas, D.O.ca Rioja
  • Pago del Vicario rosado, 100% Petit Verdot, Bodegas Pago del Vicario, D.O. Pago del Vicario
Bucataria lui Chef Andrea di Russo si al lui Sorin Barbu la La Pescaderia
Si vinurile lui Eduardo Garcia del Amo

Vinurile spaniole ale lui Eduardo Garcia del Amo

Sorin Barbu, Eduardo Garcia del Amo si Kaspar Michel

La Pescaderia by Alioli

La Pescaderia by Alioli, țărmul mării din Pipera Desi deschis de curand, La Pescaderia by Alioli a primit cele mai multe premii date unui singur restaurant la competitia Topul Restocracy al Manc...

Data actualizarii: 04/01/2021

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close