Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Alioli, in Piata Pipera, cu 10 feluri pregatite de catre Chef Andrea di Russo si de Sorin Barbu, stapanul Pescaderiei, si cu vinurile lui Eduardo Garcia del Amo.

Am mancat asa:

  • Percebes de Galicia si Arici de mare cu sos de rodii
  • Tartar de carabinero
  • Ceviche de Zamburińa al stilo Peruvian
  • Caracatita in sos de cítrice
  • Supa alla livornese
  • Zamburińa e Carabiniero gratínate a la Andrea di Russo
  • Gambon in sos de vin albariño cu sparanghel si rosii cherry
  • Paccheri cu creveți și pesto de fistic
  • Sote de fructe de mare cu linte Beluga
  • Risotto cu arici de mare și cava

Si patru oameni am baut 7 sticle cu vin, dintre cele mai bune ale lui Eduardo Garcia del Amo, care importa vinuri spaniole in Romania:

  • Viña Pomal Cava Brut Nature Reserva
  • Vintage „blanc de noirs”, Bodegas Bilbainas, D.O.ca Rioja
  • Oinoz Verdejo, Bodegas Matarromerra, D.O. Rueda
  • Ambar de Granbazan, Bodegas Granbazan, 100% Albariño, D.O. Rias Baixas
  • Habla de ti, 100% Sauvignon Blanc, Bodegas Habla, D.O. Extremadura
  • Viña Pomal Rosado, Garnacha – Viura, Bodegas Bilbainas, D.O.ca Rioja
  • Pago del Vicario rosado, 100% Petit Verdot, Bodegas Pago del Vicario, D.O. Pago del Vicario
Bucataria lui Chef Andrea di Russo si al lui Sorin Barbu la La Pescaderia
Si vinurile lui Eduardo Garcia del Amo

Vinurile spaniole ale lui Eduardo Garcia del Amo

Sorin Barbu, Eduardo Garcia del Amo si Kaspar Michel

La Pescaderia by Alioli

La Pescaderia by Alioli, tarmul marii din Pipera Desi deschis de curand, La Pescaderia by Alioli a primit cele mai multe premii date unui singur restaurant la competitia Topul Restocracy al Mancaru...

Data actualizarii: 18/01/2020

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.