Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

„Ce gătim mai bine acasă, de Sărbători”, concurs care începe ...

În luna noiembrie 2022, Carlsberg Breweries aniversează 175 de a...

Restaurantul Nowa Herăstrău îmbracă haine de toamnă cu un meniu n...

La TV fotbal, pe Instagram mâncare. Mondialele de gastronomie, proiec...

Fork Ana Tower a fost încă de la început un restaurant cu mâncare ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

Număr record de vizitatori din toate colțurile lumii la RO-Wine U...

O clasă de 24 de elevi se va pregăti la Snagov Club, Casa Vlasia şi...

Număr record de vinuri la cea de-a 14 ediție a festivalului RO-Wine ...

Chef Radu CM Ionescu (Kaiamo) x Chef Davide Pezzuto (D.One Ristorante ...

Weekend dedicat asocierilor gastronomice premium. Un nou show marca Re...

Weekendul acesta va avea loc cea de-a IX-a ediție ASIA Fest, în Parc...

SUN PLAZA organizează o nouă ediție a festivalului de bere artizana...

Kaufland Summer TV – postul TV online prin care agenția v8 și Kauf...

5 to go lansează din această lună o gamă de capsule, dedicată seg...

Codul bunelor maniere prezintă ansamblul regulilor despre cum ar treb...

WishFest – festivalul lampioanelor pe apă, revine pe 17 și 18 sept...

Unul dintre cei mai apreciati Chefi la nivel international vine in Rom...

Horeca Culinary School, un centru de formare profesionala care este pr...

Chef Cătălin Petrescu și-a deschis de o săptămână propriul rest...

Începând cu luna iulie 2022, Restaurantul BONE din București se num...

Platerq, start-up fondat de 5 tineri din Oradea in Decembrie 2021, est...

Ce e de văzut și gustat weekendul acesta la evenimentul ce are în p...

Evenimentul dedicat exclusiv bucătăriei asiatice va avea loc între ...

Restaurantul Sardin lansează noul meniu de vară creat de Chef Dan Pr...

Chef Hădean se alătură platformei de rezervări online, Bookingham,...

Japanos se extinde și în afara României. Astfel, brandul și-a desc...

Timp de trei zile, între 27 și 29 mai, Centrul Vechi din București ...

Vegetarianismul și veganismul au luat o amploare tot mai mare în Ro...

Deschis în 2010, în Centrul Vechi al Bucureștiului, restaurantul Re...

Bucharest Coffee Festival are loc între 27 și 29 mai, la Hanul Gabro...

Chef Foa deschide primul restaurant à la carte și lansează un nou c...

Anunțam în urmă cu câteva luni că ZenSushi a deschis un nou resta...

Un nou produs completează portofoliul 5 to go: apa cu vitamine 5 to g...

Cristina Mehedinteanu Pastry Chef va propune un portofoliu complet al ...

  • Villa Vinèa redeschide sezonul vizitelor la cramă și pr...

Noul Strongbow Dark Fruit® te invită descoperi puterea surprinzătoa...

Weekend Sessions revine în 2022 cu aproape 30 de evenimente cu muzic...

Dr. Oetker a lansat, în martie, DulceRomanie.ro, probabil cel mai amp...

Se redeschide restaurantul Riviera Park din Parcul „Național” Buc...

Bistromar la Timona (Alfredo Seafood) - cifră de afaceri cu 22% mai m...

România viticolă - descoperă peste 250 vinuri la Revino Bucharest W...

Afiseaza

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului boutique și singurul hotel membru Relais & Châteaux din România.

Epoque este un boutique hotel cu un concept unic pe piață locală, reunind toate atributele ospitalității de lux: spații de cazare ample, exclusiv de tip apartament, un restaurant gastronomic, un SPA cu minunate facilități de recreere și un centru de evenimente premium. Motto-ul “Retreat în the heart of the city” evocă o oază de confort și seninătate chiar în inima Bucureștiului. Arhitectură Epoque, realizată în stil clasic francez, propune un tribut epocii Micului Paris, în timp ce interioarele dezvăluie o interpretare contemporană a stilului Neo-Românesc tipic primei jumătăți a secolului XX, mizând pe atribute naționale și autentice.

Epoque a fost deschis la 1 noiembrie 2010, în urmă unei investiții de 8 milioane euro, introducând un concept cu caracteristici unice în București: un produs destinat nișei boutique, creat pentru a răspunde exigențelor călătorilor de tip FIT (free independent traveller), care prețuiesc individualitatea și intimitatea, sunt obișnuiți cu un grad ridicat de confort și își doresc multă atenție și servicii impecabile. Datorită poziției privilegiate și a conceptului spațiilor de cazare cu suprafețe generoase și zona de dormit separată de cea de living & workspace, Epoque a devenit, în scurt timp, prima opțiune pentru călătoriile de business din segmentul cinci stele și s-a consacrat drept cel mai bun business boutique.

Investiția inițială de 8 milioane euro a fost urmată în 2013 de o investiție de 800 000 euro în deschiderea propriului centru de evenimente premium și de o investiție de 50 000 euro în 2014 în rebrandingul restaurantului și deschiderea L’Atelier, conceptul gastronomic din cadrul Hotel Epoque. În 2019 – 2020 zonele publice au fost complet renovate, investiția depășind 70 000 EUR. În anul 2018, Epoque anunță afilierea la Relais & Châteaux, cea mai prestigioasă asociație de ospitalitate din lume, fiind și primul hotel din România parte din colecție.

Diana Popescu - CEO Hotel Epoque

Diana Popescu – CEO Hotel Epoque

“Astăzi, ca și acum exact 10 ani, sărbătorim îndeplinirea unui vis: acela de a oferi pasionaților de călătorii o destinație cu adevărat memorabilă, în care să își dorească să revină. Faptul că muncă noastră de zi cu zi a făcut ca visul nostru să fie unul durabil ne face cu atât mai mândri. Conceptul și viziunea de business a Epoque au rămas neschimbate în toți acești ani, ele reprezentând firul călăuzitor și expresia caracterului Epoque.  Parcursul Epoque de la lansare la maturitate a inclus realizarea unei destinații de lux complete – gastronomie, SPA și infrastructură de evenimente – precum și securizarea poziției de lider al segmentului boutique.

Obiectivele noastre rămân constante, ele vizând calitatea experienței de călătorie, gradul de personalizare al serviciilor și menținerea standardelor de excelență care ne-au consacrat. Ca membri Relais & Châteaux,  l’art de vivre ne reprezintă pe deplin, iar fiecare pas din dezvoltarea noastră este expresia aceleiași misiuni: aceea de a oferi oaspeților noștri experiențe excepționale de ospitalitate și de gastronomie.

Acum, mai mult decât oricând, avem responsabilitaea de a ne reinventa în fiecare zi; în contextul provocărilor fără precedent care marchează ospitalitatea anului 2020 și care reprezintă o schimbare de paradigmă pentru industria călătoriilor, prioritatea este aceea de a integra toate protocoalele de siguranță sanitară necesare în mod eficient și neinvaziv în rutina noastră zilnică, pentru a le oferi oaspeților aceeași experiență a luxului, în deplină siguranță. Ne dorim să rămânem inspirationali pentru oaspeții noștri, atât pentru cei care se întorc frecvent la Epoque, cât și pentru cei care ne calcă pragul pentru prima oară. În nouă decadă care începe astăzi, Epoque va îmbrățișa conceptul de new luxury, pentru că luxul se redefinește acum pe coordonate noi: autenticitate, experiențe imersive, sustenabilitate” declara Diana Popescu, CEO Hotel Epoque Relais & Châteaux și L’ Atelier.

Epoque marchează momentul aniversar cu o colecție de oferte, servicii și facilități nou introduse, adaptate la așteptările oaspeților săi în această perioada. Colecția “Celebrating Epoque: a Decade of Luxury” include Pachetul “10 years of Epoque”, propunerea Epoque pentru un sejur de lux complet, precum și seria limitată “Epoque 10OFF”, care oferă tuturor oaspeților care rezervă un apartament în perioada aniversară (1 noiembrie – 30 decembrie 2020) o reducere de 10% la toate serviciile din timpul sederii (cazare, SPA, restaurant, tururi private si transferuri). Oferta este valabilă până la 31 august 2021, pentru sejururi între 1 noiembrie 2020 – 31 august 2021.  De asemenea, restaurantul gastronomic L’ Atelier vine cu propriile oferte și surprize pentru oaspeții săi vechi și noi.

Începând de astăzi, toți oaspeții Epoque vor putea să se bucure de experiența personalizată caracteristică brandului Epoque încă din etapa de planificare a călătoriei. Epoque anunță lansarea propriei aplicații pentru smartphone, disponibilă de astăzi spre descărcare atât din AppStore cât și din GooglePlay. (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Despre Relais & Châteaux

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante operate independent, ale caror proprietari au in comun pasiunea pentru afacerea lor şi dorinţa de autenticitate în relaţia cu oaspeţii. Colectia Relais & Châteaux include proprietati în întreaga lume, de la podgoriile din Napa Valley pana in Provence sau pana la plajele Oceanului Indian, oferind o incursiune într-un stil de viaţă inspirat de cultura locală şi o perspectiva unică asupra istoriei. Membrii Relais & Châteaux au vocatia de a proteja şi de a promova bogăţia şi diversitatea gastronomiei mondiale şi tradiţiei ospitalităţii. Membrii Relais & Châteaux se definesc printr-un angajament real si actiuni constante de protejare a patrimoniului cultural şi a mediului, conform  memorandumului prezentat la UNESCO, în noiembrie 2014.

Epoque Hotel

Data actualizarii: 04/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close