Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLĂ POVESTEA CELUI MAI ÎNDR...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima dat...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

KANÉ - NEW ROMANIAN CUISINE începe o serie de colaborări cu chefi i...

Singureni Manor Equestrian Retreat va fi gazda unui eveniment culinar ...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

Raionul de Pește din Piața Dorobanților a fost una dintre cele ...

Devenită  epicentru pe  harta cultural-continentală, Timișoara ș...

Sâmbătă 11 martie 2023, profesioniști și amatori, iubitori ai vie...

Am băut din vinurile Serenum în urmă cu câțiva ani, înainte de p...

Așa că, stilul de viață alert îi face pe români să se îndrepte...

Cei de la Singureni Manor Equestrian Retreat, despre care am tot scris...

Instituția financiară Capital Financial Services S.A., care opereaz...

Un concept fine dining cu bucătarie românească modernă

Ce orașe au cafea comparabilă cu cea din București? Stravagante Ca...

S-a redeschis Mozzafiato în Piața Floreasca, după o foarte lungă p...

Recensământul 5 to go în 2022: 15,6 milioane de produse pe bază de...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

„Bucătăria Hoinară se gătește de plecare” un nou album de fot...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

Afiseaza

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului boutique și singurul hotel membru Relais & Châteaux din România.

Epoque este un boutique hotel cu un concept unic pe piață locală, reunind toate atributele ospitalității de lux: spații de cazare ample, exclusiv de tip apartament, un restaurant gastronomic, un SPA cu minunate facilități de recreere și un centru de evenimente premium. Motto-ul “Retreat în the heart of the city” evocă o oază de confort și seninătate chiar în inima Bucureștiului. Arhitectură Epoque, realizată în stil clasic francez, propune un tribut epocii Micului Paris, în timp ce interioarele dezvăluie o interpretare contemporană a stilului Neo-Românesc tipic primei jumătăți a secolului XX, mizând pe atribute naționale și autentice.

Epoque a fost deschis la 1 noiembrie 2010, în urmă unei investiții de 8 milioane euro, introducând un concept cu caracteristici unice în București: un produs destinat nișei boutique, creat pentru a răspunde exigențelor călătorilor de tip FIT (free independent traveller), care prețuiesc individualitatea și intimitatea, sunt obișnuiți cu un grad ridicat de confort și își doresc multă atenție și servicii impecabile. Datorită poziției privilegiate și a conceptului spațiilor de cazare cu suprafețe generoase și zona de dormit separată de cea de living & workspace, Epoque a devenit, în scurt timp, prima opțiune pentru călătoriile de business din segmentul cinci stele și s-a consacrat drept cel mai bun business boutique.

Investiția inițială de 8 milioane euro a fost urmată în 2013 de o investiție de 800 000 euro în deschiderea propriului centru de evenimente premium și de o investiție de 50 000 euro în 2014 în rebrandingul restaurantului și deschiderea L’Atelier, conceptul gastronomic din cadrul Hotel Epoque. În 2019 – 2020 zonele publice au fost complet renovate, investiția depășind 70 000 EUR. În anul 2018, Epoque anunță afilierea la Relais & Châteaux, cea mai prestigioasă asociație de ospitalitate din lume, fiind și primul hotel din România parte din colecție.

Diana Popescu - CEO Hotel Epoque

Diana Popescu – CEO Hotel Epoque

“Astăzi, ca și acum exact 10 ani, sărbătorim îndeplinirea unui vis: acela de a oferi pasionaților de călătorii o destinație cu adevărat memorabilă, în care să își dorească să revină. Faptul că muncă noastră de zi cu zi a făcut ca visul nostru să fie unul durabil ne face cu atât mai mândri. Conceptul și viziunea de business a Epoque au rămas neschimbate în toți acești ani, ele reprezentând firul călăuzitor și expresia caracterului Epoque.  Parcursul Epoque de la lansare la maturitate a inclus realizarea unei destinații de lux complete – gastronomie, SPA și infrastructură de evenimente – precum și securizarea poziției de lider al segmentului boutique.

Obiectivele noastre rămân constante, ele vizând calitatea experienței de călătorie, gradul de personalizare al serviciilor și menținerea standardelor de excelență care ne-au consacrat. Ca membri Relais & Châteaux,  l’art de vivre ne reprezintă pe deplin, iar fiecare pas din dezvoltarea noastră este expresia aceleiași misiuni: aceea de a oferi oaspeților noștri experiențe excepționale de ospitalitate și de gastronomie.

Acum, mai mult decât oricând, avem responsabilitaea de a ne reinventa în fiecare zi; în contextul provocărilor fără precedent care marchează ospitalitatea anului 2020 și care reprezintă o schimbare de paradigmă pentru industria călătoriilor, prioritatea este aceea de a integra toate protocoalele de siguranță sanitară necesare în mod eficient și neinvaziv în rutina noastră zilnică, pentru a le oferi oaspeților aceeași experiență a luxului, în deplină siguranță. Ne dorim să rămânem inspirationali pentru oaspeții noștri, atât pentru cei care se întorc frecvent la Epoque, cât și pentru cei care ne calcă pragul pentru prima oară. În nouă decadă care începe astăzi, Epoque va îmbrățișa conceptul de new luxury, pentru că luxul se redefinește acum pe coordonate noi: autenticitate, experiențe imersive, sustenabilitate” declara Diana Popescu, CEO Hotel Epoque Relais & Châteaux și L’ Atelier.

Epoque marchează momentul aniversar cu o colecție de oferte, servicii și facilități nou introduse, adaptate la așteptările oaspeților săi în această perioada. Colecția “Celebrating Epoque: a Decade of Luxury” include Pachetul “10 years of Epoque”, propunerea Epoque pentru un sejur de lux complet, precum și seria limitată “Epoque 10OFF”, care oferă tuturor oaspeților care rezervă un apartament în perioada aniversară (1 noiembrie – 30 decembrie 2020) o reducere de 10% la toate serviciile din timpul sederii (cazare, SPA, restaurant, tururi private si transferuri). Oferta este valabilă până la 31 august 2021, pentru sejururi între 1 noiembrie 2020 – 31 august 2021.  De asemenea, restaurantul gastronomic L’ Atelier vine cu propriile oferte și surprize pentru oaspeții săi vechi și noi.

Începând de astăzi, toți oaspeții Epoque vor putea să se bucure de experiența personalizată caracteristică brandului Epoque încă din etapa de planificare a călătoriei. Epoque anunță lansarea propriei aplicații pentru smartphone, disponibilă de astăzi spre descărcare atât din AppStore cât și din GooglePlay. (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Despre Relais & Châteaux

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante operate independent, ale caror proprietari au in comun pasiunea pentru afacerea lor şi dorinţa de autenticitate în relaţia cu oaspeţii. Colectia Relais & Châteaux include proprietati în întreaga lume, de la podgoriile din Napa Valley pana in Provence sau pana la plajele Oceanului Indian, oferind o incursiune într-un stil de viaţă inspirat de cultura locală şi o perspectiva unică asupra istoriei. Membrii Relais & Châteaux au vocatia de a proteja şi de a promova bogăţia şi diversitatea gastronomiei mondiale şi tradiţiei ospitalităţii. Membrii Relais & Châteaux se definesc printr-un angajament real si actiuni constante de protejare a patrimoniului cultural şi a mediului, conform  memorandumului prezentat la UNESCO, în noiembrie 2014.

Epoque Hotel

Data actualizarii: 04/11/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close