Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Cronicari Digitali lansează „Amintiri Gustoase”, proiect gastrono...

Next Root Management Systems devine un one-stop-shop al industriei de ...

Reduce stafful si timpul de asteptare al clientilor (nu mai printa men...

Volumul “Curatorul de zacuscă, texte gastronomice” de Cosmin Drag...

Crama Villa Vinèa a câștigat două medalii de aur și una de ar...

Centrul de Evenimente The President devine The President Club și esti...

La finalul lunii aprilie s-a deschis Cibo e Vino. Inaugurat momentan p...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

AMBRA - Live session Ce-ar fi să petrecem un început de vară...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir pregătește pentru această vară...

De 1 Iunie, Antica Pizza, pizzeria artizanală situată în București...

Locul 12 la nivel european pentru brandul românesc! 5 to go, brand...

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul G...

Pe 21 Mai romanii au facut din totdeauna chef mare, cinstind amintirea...

Grupul Magic by Hop Garden a deschis primul restaurant din Bucuresti c...

Villa Vinea a lansat, la sfarsitul lui 2020, Argilla, primul sau vin s...

Domeniile Prince Matei lansează o nouă imagine pentru vinurile sale ...

Jariștea continuă cu patos tradiția gătitului boieresc și-ți tri...

Antica Pizza, pizzeria artizanală cu produse autentice, italiene, se ...

Ce au comandat românii de mâncare în 2020? Peste 4 milioane de cău...

Fika18 - prima croissanterie din România: un concept unic bazat pe sp...

Ciorba de perișoare și ardeii umpluți au fost la mare căutare prin...

La vremuri noi, benchetuială nouă la Jariștea! Noii muzicanți de m...

Reîncepe zaiafetul: Kera Calița anunță mare spectacol la Locanta J...

Prin caracterul său dinamic, industria ospitalității este supusă p...

Carrefour România lansează Act For Good, un program prin care atunci...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...

Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...

Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...

O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...

În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...

Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...

2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...

Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...

Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...

„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...

Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea! ...

De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...

Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...

Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...

Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...

Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...

Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...

Afiseaza

La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului boutique și singurul hotel membru Relais & Châteaux din România.

Epoque este un boutique hotel cu un concept unic pe piață locală, reunind toate atributele ospitalității de lux: spații de cazare ample, exclusiv de tip apartament, un restaurant gastronomic, un SPA cu minunate facilități de recreere și un centru de evenimente premium. Motto-ul “Retreat în the heart of the city” evocă o oază de confort și seninătate chiar în inima Bucureștiului. Arhitectură Epoque, realizată în stil clasic francez, propune un tribut epocii Micului Paris, în timp ce interioarele dezvăluie o interpretare contemporană a stilului Neo-Românesc tipic primei jumătăți a secolului XX, mizând pe atribute naționale și autentice.

Epoque a fost deschis la 1 noiembrie 2010, în urmă unei investiții de 8 milioane euro, introducând un concept cu caracteristici unice în București: un produs destinat nișei boutique, creat pentru a răspunde exigențelor călătorilor de tip FIT (free independent traveller), care prețuiesc individualitatea și intimitatea, sunt obișnuiți cu un grad ridicat de confort și își doresc multă atenție și servicii impecabile. Datorită poziției privilegiate și a conceptului spațiilor de cazare cu suprafețe generoase și zona de dormit separată de cea de living & workspace, Epoque a devenit, în scurt timp, prima opțiune pentru călătoriile de business din segmentul cinci stele și s-a consacrat drept cel mai bun business boutique.

Investiția inițială de 8 milioane euro a fost urmată în 2013 de o investiție de 800 000 euro în deschiderea propriului centru de evenimente premium și de o investiție de 50 000 euro în 2014 în rebrandingul restaurantului și deschiderea L’Atelier, conceptul gastronomic din cadrul Hotel Epoque. În 2019 – 2020 zonele publice au fost complet renovate, investiția depășind 70 000 EUR. În anul 2018, Epoque anunță afilierea la Relais & Châteaux, cea mai prestigioasă asociație de ospitalitate din lume, fiind și primul hotel din România parte din colecție.

Diana Popescu - CEO Hotel Epoque

Diana Popescu – CEO Hotel Epoque

“Astăzi, ca și acum exact 10 ani, sărbătorim îndeplinirea unui vis: acela de a oferi pasionaților de călătorii o destinație cu adevărat memorabilă, în care să își dorească să revină. Faptul că muncă noastră de zi cu zi a făcut ca visul nostru să fie unul durabil ne face cu atât mai mândri. Conceptul și viziunea de business a Epoque au rămas neschimbate în toți acești ani, ele reprezentând firul călăuzitor și expresia caracterului Epoque.  Parcursul Epoque de la lansare la maturitate a inclus realizarea unei destinații de lux complete – gastronomie, SPA și infrastructură de evenimente – precum și securizarea poziției de lider al segmentului boutique.

Obiectivele noastre rămân constante, ele vizând calitatea experienței de călătorie, gradul de personalizare al serviciilor și menținerea standardelor de excelență care ne-au consacrat. Ca membri Relais & Châteaux,  l’art de vivre ne reprezintă pe deplin, iar fiecare pas din dezvoltarea noastră este expresia aceleiași misiuni: aceea de a oferi oaspeților noștri experiențe excepționale de ospitalitate și de gastronomie.

Acum, mai mult decât oricând, avem responsabilitaea de a ne reinventa în fiecare zi; în contextul provocărilor fără precedent care marchează ospitalitatea anului 2020 și care reprezintă o schimbare de paradigmă pentru industria călătoriilor, prioritatea este aceea de a integra toate protocoalele de siguranță sanitară necesare în mod eficient și neinvaziv în rutina noastră zilnică, pentru a le oferi oaspeților aceeași experiență a luxului, în deplină siguranță. Ne dorim să rămânem inspirationali pentru oaspeții noștri, atât pentru cei care se întorc frecvent la Epoque, cât și pentru cei care ne calcă pragul pentru prima oară. În nouă decadă care începe astăzi, Epoque va îmbrățișa conceptul de new luxury, pentru că luxul se redefinește acum pe coordonate noi: autenticitate, experiențe imersive, sustenabilitate” declara Diana Popescu, CEO Hotel Epoque Relais & Châteaux și L’ Atelier.

Epoque marchează momentul aniversar cu o colecție de oferte, servicii și facilități nou introduse, adaptate la așteptările oaspeților săi în această perioada. Colecția “Celebrating Epoque: a Decade of Luxury” include Pachetul “10 years of Epoque”, propunerea Epoque pentru un sejur de lux complet, precum și seria limitată “Epoque 10OFF”, care oferă tuturor oaspeților care rezervă un apartament în perioada aniversară (1 noiembrie – 30 decembrie 2020) o reducere de 10% la toate serviciile din timpul sederii (cazare, SPA, restaurant, tururi private si transferuri). Oferta este valabilă până la 31 august 2021, pentru sejururi între 1 noiembrie 2020 – 31 august 2021.  De asemenea, restaurantul gastronomic L’ Atelier vine cu propriile oferte și surprize pentru oaspeții săi vechi și noi.

Începând de astăzi, toți oaspeții Epoque vor putea să se bucure de experiența personalizată caracteristică brandului Epoque încă din etapa de planificare a călătoriei. Epoque anunță lansarea propriei aplicații pentru smartphone, disponibilă de astăzi spre descărcare atât din AppStore cât și din GooglePlay. (Comunicat de presa – noiembrie 2020)

Despre Relais & Châteaux

Fondată în 1954, Relais & Châteaux este asociaţia formată din 550 de hoteluri şi restaurante operate independent, ale caror proprietari au in comun pasiunea pentru afacerea lor şi dorinţa de autenticitate în relaţia cu oaspeţii. Colectia Relais & Châteaux include proprietati în întreaga lume, de la podgoriile din Napa Valley pana in Provence sau pana la plajele Oceanului Indian, oferind o incursiune într-un stil de viaţă inspirat de cultura locală şi o perspectiva unică asupra istoriei. Membrii Relais & Châteaux au vocatia de a proteja şi de a promova bogăţia şi diversitatea gastronomiei mondiale şi tradiţiei ospitalităţii. Membrii Relais & Châteaux se definesc printr-un angajament real si actiuni constante de protejare a patrimoniului cultural şi a mediului, conform  memorandumului prezentat la UNESCO, în noiembrie 2014.

Epoque Hotel

Data actualizarii: 04/11/2020