Turul de degustare al Bucurestiului, cu meniurile de degustare „Restocracy” din cele mai bune restaurante...

Ord. dupa

La cel mai bun restaurant de sushi din Bucuresti, dupa clasamentul nos...

La Bistro Ateneu cu invitatul meu Misu Negritoiu pentru validarea Meni...

La Corto Maltese impreuna cu oaspetele meu, Principele Michel de Laufe...

2 comentarii

La cel mai bun restaurant de fructe de mare din Bucuresti, dupa clasam...

La restaurantul cu cel mai bun foie gras din Bucuresti, si unul dintre...

La cel mai bun restaurant din Bucuresti dupa clasamentul nostru, Le Bi...

1 comentarii

La cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti, du...

3 comentarii

La din ce in ce mai bunul restaurant cu specific japonez, Zen Sushi, i...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Bucataria L'Atelier Hotel EpoqueLa restaurantul cu cel mai bun foie gras din Bucuresti, si unul dintre cele mai bune restaurante frantuzesti de aici, L’Atelier al Hotelului Epoque Relais et Chateaux. Astazi impreuna cu invitatul meu, jurnalistul francez Nicolas Don, un adevarat connaisseur, pentru validarea Meniului de degustare Restocracy 2019, cu care L’Atelier s-au inscris in programul Bucharest Degustation Tour. Si amandoi am fost oaspetii lui Samuel le Torriellec, cunoscutul lor chef. Samuel ne-a gatit pentru Bucharest Degustation Tour un meniu de degustare din marea bucatarie frantuzeasca clasica, La Haute Cuisine, sau La Grande Cuisine, cum e ea cunoscuta in toata lumea. Si, desigur, Chef Samuel le Torriellec a venit si cu notele lui de originalitate, mai ales dupa ce s-a inspirat din bucataria romaneasca traditionala bucovineana.

Meniul de degustare de la L’Atelier a intrat in programul de promovare Bucharest Degustation Tour pe 2019. (GB – mai 2019)

Data actualizarii: 16/08/2019

la-l-039-atelier-cu-nicolas-don-si-samuel-le-torriellec-video-restocracy