Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

La Terrazza, cu terasa vraiste si nematurata Am revenit la La Terra...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

O noua ghicitoare pusa de cei de la EMTE EMTE vine de la “eat, me...

Bucurestiul urban, educat si linistit Cred ca primul restaurant des...

Gallo Nero (Dorobantilor) ar trebui sa fie in alta parte a orasului......

Afiseaza

La Piovra pizza & pasta & more, un deja vu

La Piovra pizza & pasta & more, restaurant italian si romanesc

La Piovra e un restaurant nou al Bucurestiului, deschis prin februarie 2019 pe Clucerului, in locul lui Olio, si fata in fata cu altele doua, Beirut si Jadoo Garden.

E frumos amenajat, au preluat o mare parte din mobilierul si decorurile de la Olio, despre care scrisesem deja destul de apreciativ. E un concept modern, clar, unitar, facut cu materiale de calitate. Am vazut ca au aerisit si pavilionul din spate, in care se fuma la restaurantul de dinainte, acum arata rezonabil si poti sta in el. Au si o terasa pe partea dinspre strada, aceea destul de banal amenajata, fara plante sau ceva cat de cat imbucurator ochiului.

Meniul La Piovra e stufos, ceea ce nu e de bine. Numele lung al restaurantului e La Piovra Pizza & Pasta & More, deci bucatarie italiana, dupa cum se putea usor deduce, dar si cu niste insertii romanesti. Noi am luat somon si dorada cu piure de mazare, destul de mediocre, bruschete foarte bune, la fel si pastele, surprinzator de gustoase, cu atat mai mult cu cat au venit dupa pestele care nu ne-a placut.

Serviciul a fost foarte bun, cu o chelnerita (Iulia) foarte placuta, deschisa si dornica sa ne dea tot ce ne trebuie, si cu un chelner nenatural, dar OK si el.

Preturile rezonabile la La Piovra, mai mici decat erau inainte la Olio. Clienti putini.

La Piovra e, asadar, un restaurant de proximitate corect, bine amenajat, in care vii sa-ti astamperi foamea. Cam la fel ca si celelalte din vecinatate, de altfel. Le dorim sa le mearga bine, se vede ca se straduiesc. Sper ca pizza si pastele sa fie mai bune decat pestele si mancarurile mai sofisticate. (GB – aprilie 2019)

La Piovra pizza & pasta & more, restaurant italian si romanesc

Data actualizarii: 15/11/2019

La Piovra  - Str. Clucerului, nr. 41

  • Cristi G :

    Singurul care a stiut sa faca sa mearga locatia asta a fost Romica, cu Exile. Altfel, parcarea e
    o problema aici si locatarii din zona respira usurati cand vad ca se mai inchide o data…

  • la-piovra-pizza-amp-pasta-amp-more-evaluare-restocracy