Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

Un bucatar grec foarte talentat la Ora Experience

Galeria de pictura de la restaurantul Ora Experience din Calea FloreascaOra Experience se pozitioneaza interesant si indraznet, ca fiind un restaurant “contemporary cuisine & art bar”. Au deschis in noiembrie 2018 la parterul unei cladiri noi de pe Calea Floreasca, intre Spitalul de Urgenta si Agora Floreasca. Pe site-ul lor si pe placuta de la intrare si-au scris numele cu litere mici si cu un punct in fata, .ora exeprience – daca e de folos acest supliment de exactitate.

Salonul e mijlociu spre mic, au cateva mese cu banchete colorate la perete, vreo 30 de locuri in total. Nu e prea luminos, geamurile sunt acoperite, probabil dau catre un perete sau, oricum, ceva nu tocmai decorativ, asa ca au decis sa le opacizeze. Scaunele sunt comode. Flori de plastic pe mese, muzica agresiva, deranjanta. Bucataria e in spate, dupa un perete de sticla.

Pe un perete au cateva lucrari relativ mari, care pentru mine au avut doar un efect pur decorativ, insa pobabil criticii de arta ar fi vazut mai mult de atat. Sper, doar, sa treaca in numar mare pe la Ora Experience, ca ar fi pacat ca picturile sa nu primeasca atata atentie cat presupun ca merita.

Meniul e relativ scurt, bine facut. Si, spre surprinderea noastra, toata mancarea a fost buna la Ora Experience! Am luat edamame cu unt si vin, foarte bune, apoi un orzo cu creveti excelenti. Orzo excelent, in primul rand, insa si crevetii buni. Miel, caracatita, piure, bune si ele. Desertul excelent. Am inteles ca bucatarul sef e grec, cel din poza.

S-au ocupat doi chelneri de noi, unul amabil si placut de la natura, celalalt mai putin. Preturi rezonabile, clienti putini la pranz.

Ora Experience e un mic restaurant foarte bun al Caii Floreasca, sper sa aiba succesul pe care il merita. O sa revenim in curand la ei, pentru mancarea buna, inainte de orice altceva. (GB – februarie 2019)

Cheful si co-proprietarul grec al Ora Experience, restaurant in Calea Floreasca

 

Data actualizarii: 27/01/2020

Ora Experience  - Calea Floreasca, nr. 70-72

  • Ani :

    Mancare proasta, preturi exagerate, servirea buna.
    Conditiile lasa de dorit.

    • Jad :

      Sincer, cred ca ati vrut sa scrieti despre alt restaurant! Nu cred ca puteti scrie “mancare proasta”! Poate doar nu pe gustul Dv. Eu am fost de multe ori si mancarea este EXCELENTA! Produsul si prezentarea chiar inseamna arta! Felicitari chef-ului! E mai mult decat mancare, e talent!

  • Dă-i un răspuns lui Jad Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close