Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda... ...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIE AFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower 25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

  Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

O noua cină fine dining memorabila la Kane, de degustare a noului meniu al lui Catalin Bejenariu, mai-mult-decat-talentatul lor chef-copil (are doar 26 de ani). Si cu o mica semnificatie personal-familiala pentru mine, fiindca ca a fost prima degustare fine dining pentru Domnisorul Butunoiu (9 luni), care a gustat cate putin din fiecare. A mai fost el la cateva astfel de cine sofisticate de cand poate sa manance si altceva decat lapte (la Argentine, la Poesia etc.), dar atunci a primit doar morcovi fierti si avocado.

Iata, asadar, ce a degustat Domnisorul Butunoiu la Kane din Noua Bucatarie Romaneasca Fina a lui Catalin:

Trei snacks

  • Piure de conopidă, Icre de păstrăv, OÈ›et de soc
  • Inimă de porumbel, Sfeclă, Muguri de brad muraÈ›i
  • Foaie de plăcintă, Emulsie de drojdie

Amuse bouche

  • Pâine cu maia alături de unt cu zer, Mini-pâine cu maia È™i ovăz alături de unt ars cu oÈ›et de soc

Am ajuns acasă

  • GalbenuÈ™ de ou confit, Ceapă coaptă
  • TocaniÈ›a de cartofi cu galbiori, Prosciutto de porumbel, Consommé de ciuperci fermentate

Emoția începutului

  • Steak de morcov, Pureé de morcov
  • Boabe de muÈ™tar murate
  • Sos de afumatură cu ulei de chives

Din spatele grădinii

  • Piept de pui, Varză arsă, Gel de topinambur
  • AgriÈ™e Fermentate, Sos din ficat de pui

Dimensiuni

  • Steak de conopidă, Cremă de ou afumat
  • Sos de midii, Texturi de varza kale

Predesert

  • Sorbet de prune coapte, Mousse de ciocolată albă caramelizată, Granita de roiniță

Cinema

  • ÃŽngheÈ›ata de popcorn, Chips de popcorn
  • Sos de popcorn, Caramel din ciuperci fermentate
  • Blat de Ciocolata

Postdesert

  • Mignardises

Nu a inteles Domnisorul Butunoiu de ce am baut Agape Vise, Catleya Freamat Rose si Jelna Late Harvest 2018 (Muscat Ottonel si Sauvignon Blanc) fara el, dar ceva, ceva tot a ajuns si la el, putin mai tarziu… 🙂

Si Domnisorul Butunoiu a mai invatat si ce inseamna un serviciu cu copii frumosi si civilizati intr-un restaurant. A fost o seara plina de copii frumosi, de mancare fina si de vin bun. O alta seara memorabila…

Domnisorul Butunoiu degustand noul meniu al lui Catalin Bejenariu

Domnisorul Butunoiu la prima lui cina fine dining

Noua Bucatarie Romaneasca Fina la Kane, meniu de pandemie
Alti copii frumosi la Kane
Copiii frumosi ai lui Kane

Copiii frumosi ai lui Kane

KANE

Noi am ramas trei ceasuri la cina la KANE, insa toti de la celelalte mese au stat mai mult. Asta spune ceva... Am revenit la KANE ca sa-i vedem gradina, deschisa acum, in vremea pandemiei, si sa ve...

Data actualizarii: 08/10/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close