Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Interviu Restocracy cu Dani Prodan, Head Cheful restaurantului Sardin, BucurestiMiercuri, 5 decembrie 2018, restaurantul Sardin a inaugurat noul meniu de iarna. Meniul este creat in intregime din ingrediente artizanale, produse locale italienesti sau de la noi din tara.

Evenimentul s-a desfasurat in cadrul seriei „Miercurea Mintilor Creative”, concept menit sa puna in valoare anumite idei si experimente culinare, ce nu se regasesc in meniul de zi cu zi al locatiei.

Astfel, noul meniu propus de Chef Dani Prodan a fost alcatuit din:

  • INVOLTINI DI ZUCCHINE
    Rulouri de dovlecel umplute cu branza de capra)
  • VITELLO TONNATTO
    Felii de rasol rece de vita cu sos tonat
  • TARTARE DI TONNO
    Tartar de ton servit cu sos guacamole
  • CAPPUCCINO DI FUNGHI
    Supa crema de ciuperci cu spuma de lapte
  • RISOTTO CON GAMBERI ZAFFERANO
    Orez carnaroli cu creveti si sofran
  • BRANZINO AL BURRO E VERDURE
    Filet de lup de mare si legume crocante la abur
  • GALLETTO CON PURÈ DI PATATE
    Pui coquelet cu piure de cartofi
  • SFOGLIA DI MELE XXL
    Tarta de mere servita cu inghetata de casa
  • GELATO DI ANICE CON COULIS DI PRUGNI SECCI
    Inghetata de anason facuta in casa cu sos de prune uscate

Dani Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in Romania, in restaurante de 4 si 5 stele, iar in prezent este bucatarul sef al restaurantului Sardin.

Sardin este un restaurant cu aer mediteranean si bucatarie responsabila, unde se folosesc numai ingrediente de origine controlata, produse traditionale autentice, peste si fructe de mare salbatice, de captura. (Daniel Catoi – decembrie 2018)
Dan Prodan

Se numeste Dan Prodan, are 36 de ani si are o experienta de peste 16 ani in domeniul culinar. Chef Dani Prodan a urmat cursuri de specializare atat in Romania, cat si in Italia (Venetia). A lucrat in ...

Sardin

Secretul restaurantului SardinApreciez cel puțin la fel de mult un restaurant la care mănânc din ce în ce mai bine de la o vizită la alta, pe cât apreciez un restaurant de top de la început...

Data actualizarii: 06/12/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close