Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de Bucuresti

Sardin, restaurant cu bucatarie italiana la Timpuri NoiAm mai fost la Sardin de cateva ori de la ultimele note scrise aici, si mi-a placut ce am mancat si ce am vazut. Ambianta e aceeasi, si pe buna dreptate, a fost foarte bine facut de la inceput. Original, modern, luminos, cu materiale de calitate, asa ca inca o buna bucata de vreme nu cred ca au de ce sa-si puna in plan o schimbare in aceasta privinta.

Tanarul chef Dani Prodan e talentat, foarte muncitor, cu imaginatie, iese mancare buna din bucatarie si clientii numerosi par multumiti. Am lasat restaurantul la categoria “bucatarie italiana”, insa incet-incet se indreapta si ei cate noile bucatarii creative. S-au straduit mult sa gaseasca furnizori de produse si ingrediente de calitate, si asta se vede repede.

Sardin au fost primii care au deschis un restaurant cu adevarat bun in partea aceea de Bucuresti, vizibil contrastant in peisajul gastronomic adormit al zonei. Serviciul e distinctiv si el, cu chelneri care au fost invatati ca un client apreciaza sinceritatea si naturaletea mai mult decat orice altceva. Le doresc sa le mearga bine, o merita din plin. (GB – ianuarie 2020)

Bucatarie fina la Timpuri Noi (de cartier vorbesc)

Nu credeam ca voi gasi un restaurant cu bucatarie fina dincolo de centru, adica spre sud, est sau vest de Piata Universitatii, pentru ca toate acestea sunt spre nord, dupa cum se stie. De aceea, surpriza a fost cu atat mai mare sa-l gasesc undeva spre Timpuri Noi, Vitan sau ce cartier o fi acolo, pe Bulevardul Mircea Voda, in partea dinspre Splaiul Unirii si Nerva Traian.

Asadar, am gasit la parterul unui bloc de pe Bulevardul Mircea Voda un restaurant cu nume sirian, Sardin. Apoi ne-am lamurit ca e un restaurant cu bucatarie italieneasca, numele avand legatura cu Sardinia, presupun. L-au deschis in ianuarie 2017.

Sardin e un restaurant mare, ocupa un spatiu comercial deschis de parter de bloc, cu putini stalpi de sustinere. Au un singur salon, in forma de L, iar afara au o terasa destul de mare si ea, tot in L, pe doua laturi ale galbenei cladiri. E foarte bine amenajat, fara… (GB – august 2017) (citeste tot)

Bucataria lui Chef Dani Prodan

Chef Dani Prodan

Salonul Sardin

 

Terasa Sardin

 

Bulevardul Mircea Voda

Bulevardul Mircea Voda din Bucuresti, pe la restaurantul Sardin

 

Data actualizarii: 01/06/2021

Sardin, ianuarie 2020  - Bd. Mircea Voda, nr. 39H

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close