Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatiiCei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

Fie ca Sfantul Duh sa faca portiile putin mai mari la Alouette Urban B...

Zestrea de la Amalgam a Domnului Consulea pentru cele doua fete ale sa...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobraAperitivo e o te...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece?De la Aqua am pastrat o a...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!M-am intors la A...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Avido, locul in care te simti bine primitM-am intors la fetele de ...

Bistrou cantina corporatistaBacania Veche din cartierul de afaceri...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Bake a Coffee e o cafenea mica pe strada Polona, aproape de intersecti...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

Cantina pentru corporatistiBenedict Bistro e un restaurant destul ...

Una din marile berarii ale BucurestiuluiBeraria Germana Bucuresti ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bunBiBO Restaura...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!Am ajun...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa GalleronNoul Bistro Ateneu insea...

Bistrou cu motociclisti frumosiPutini stiu acum cine a fost Mobra,...

Bistro Mangerie este un bistrou cu bucatarie frantuzeasca, situat pe s...

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de capMi-a pla...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Boema austera scandinava in MatasariBITE e un restaurant constru...

Blid – locanta romaneasca experiment de gastronomie etnica al lui Co...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autenticBlue Margar...

Una dintre marile curti din spate ale BucurestiuluiBlueberry Garde...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartierMarea casa din celeb...

Secvente dintr-un film de artaNu-mi aduc aminte ce era in locul ac...

Afiseaza

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?

Cred ca nota de la mancare e putin supraevaluata, fiindca, de regula, pun note de 9 si 10 restaurantelor care au bucatarii fine. Totusi, am apucat sa pun note mari catorva restaurante care nu au mancare fina, asa ca nu am vrut sa-i nedreptatesc, mai ales ca Uptown se apropie chiar mai mult decat altii de acesta “finete”. Si e si foarte constant, pe deasupra.

Ca sa fiu ceva mai explicit: mai multe restaurante care cocheteaza cu statutul de bucatarie fina (fine dining) au in meniu o parte dintre mancaruri care s-ar incadra in aceasta categorie, iar restul nu. Mai sus am vrut sa spun ca la Uptown sunt mai multe mancaruri care pot sa fie considerate “fine”, din numarul total, decat la altii.

Ultima data am luat la ei un piept de pui cu sos de mustar (recomandarea lor) si cu ceva legume alaturi, legume bune si bine facute. Si pieptul de pui a fost destul de bun – atat cat poate sa fie o astfel de bucata de carne simpla, fara altceva alaturi. Surpriza a fost la “sos”, insa… Ei mi-au spus, intr-adevar, ca e “piept de pui cu mustar de Dijon”, dar nu mi-a dat prin cap ca e chiar cu mustar, mi-am zis ca nu am inteles eu bine si ca e un sos cu mustar, chiar eram curios sa vad ce sosuri mai fac ei la Uptown. Insa a fost chiar mustar, nu sos! Asa ca am mancat pui cu mustar la Uptown, pentru ca imi era foame si nu voiam sa mai astept altceva, insa tare m-am mirat sa gasesc asa ceva in meniul unui restaurant caruia ii merge atat de bine precum lui Uptown.

In rest, toate bune, asa cum au fost intotdeauna: serviciul foarte bun, curat si frumos inauntru, au scos foliile de plastic de pe terasa, in sfarsit, si au pus plante.

Uptown va ramane, presupun, acelasi restaurant bun, serios si previzibil (constant, adica) multa vreme de acum inainte. Dar poate ca intr-o zi vor decide sa faca pasul catre adevarata bucatarie fina, cine stie… (GB – octombrie 2018)

Cel mai constant restaurant

Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa gasesc vreo schimbare, si nici nu am observat vreuna. Acum am luat chiftelute de dovleac, bune, cu un sos de iaurt asa si asa; pestele bun, orezul bunicel, o salata cam batrana, fara gust.

Serviciul foarte bun la Uptown, rapizi, amabili, chiar zambitori. Nu ne-au adus tacamuri ca sa impartim mancarea, desigur, desi stiau ca vom manca doi oameni din ea. (GB – noiembrie 2017)

Restaurantul fara nume.

Uptown e unul dintre restaurantele vechi ale Bucurestiului, aproape de Statuia Aviatorilor, in una dintre cele mai frumoase si mai scumpe zone ale orasului, unde aproape totul e curat si elegant.

A fost intr-o casa mica la inceput, in jurul careia au injghebat o terasa acoperita, care pana la urma a devenit o incinta complet functionala in tot timpul anului. Uptown e frumos amenajat, ingrijit, functional, fara un lux ostentativ.

Au un meniu din bucataria internationala la Uptown, nu prea lung, exact atat cat sa inspire incredere. Cel mai important este ca… (citeste tot)

Restaurantul Uptown cu ceva vreme in urma

Restaurantul Uptown cu ceva vreme in urma

Nido, ianuarie 2019

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientiiAm mai revenit la Nido de cateva ori intre timp, fiindca e foarte aproape de mine. Ultima data am luat o supa crema de radacinoase...

Nido

45 de lei un pahar de vin, pare cam mult pentru un winebar cum este NidoAceeasi ambianta, desigur, pentru ca a fost foarte bine facut de la inceput si nu ar mai avea ceva semnificativ de schimbat ...

Muzica din restaurante

Va rog sa fiti atenti la ambianta sonora din restaurante, acolo se poate face diferenta referitor la cat de autentici si priceputi sunt managerii respectivi cand se gandesc la satisfactia clientilor. ...

Data actualizarii: 10/07/2021

Uptown  - Str. Rabat, nr. 2 (Aviatorilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close