Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context... 18 ...

Boema viu colorata de pe Polona Acuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef! Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin buna Am reveni...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Cel mai constant restaurant

Am revenit la Uptown. Nu ma asteptam sa gasesc vreo schimbare, si nici nu am observat vreuna. Acum am luat chiftelute de dovleac, bune, cu un sos de iaurt asa si asa; pestele bun, orezul bunicel, o salata cam batrana, fara gust.

Serviciul foarte bun la Uptown, rapizi, amabili, chiar zambitori. Nu ne-au adus tacamuri ca sa impartim mancarea, desigur, desi stiau ca vom manca doi oameni din ea. (GB – noiembrie 2017)

Restaurantul fara nume.

Uptown e unul dintre restaurantele vechi ale Bucurestiului, aproape de Statuia Aviatorilor, in una dintre cele mai frumoase si mai scumpe zone ale orasului, unde aproape totul e curat si elegant.

A fost intr-o casa mica la inceput, in jurul careia au injghebat o terasa acoperita, care pana la urma a devenit o incinta complet functionala in tot timpul anului. Uptown e frumos amenajat, ingrijit, functional, fara un lux ostentativ.

Au un meniu din bucataria internationala la Uptown, nu prea lung, exact atat cat sa inspire incredere. Cel mai important este ca pun in meniu numai mancarurile pe care cheful stie sa le faca foarte bine, asa ca tot ce mamanci la Uptown e bun sau foarte bun, fara exceptie. Nu e nimic spectaculos, nu au pretentii de fine dining, insa e mancare foarte bine facuta, fara compromisuri, cu produse de calitate si, mai ales, de o constanta desavarsita – si aceasta cred ca e una dintre cheile succesului micului restaurant.

Fiindca Uptown e mereu plin la pranz, de ani si chiar zeci de ani. Si seara mai sunt mese ocupate, insa nu la fel.

Serviciul e si el bun la Uptown, cu chelneri rapizi si eficienti, dintre care vreo doi chiar zambesc. Preturile sunt rezonabile, tinute bine sub control; o masa in doi, cu un vin bun, poate sa coste sub 300 de lei, ceea ce e bine pentru Bucuresti.

Poate ca Uptown nu mai este un restaurant pentru care sa vii din alt colt al Bucurestiului doar pentru mancare buna, insa cand ai o intalnire de afaceri, sau cand esti in zona si iti este foame, Uptown e printre cele mai bune optiuni. (GB – martie 2017)

PS: sunt atat de increzatori in ei, incat nu si-au pus nicaieri un nume, nici nu stii ce e acolo daca nu te uiti cu atentie. Sunt convinsi ca vor avea tot timpul clienti doar cu rezervare. Ceea ce s-a si intamplat pana acum, atatia ani, de altfel…

Restaurantul Uptown cu ceva vreme in urma

Restaurantul Uptown in noiembrie 2017

Data actualizarii: 31/10/2018

Uptown, noiembrie 2017  - Str. Rabat, nr. 2 (Aviatorilor)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close