Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

La A3 Bar te poți bucura de unele din cele mai bune preparate cu spec...

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Acuarela a devenit bistrou cu acteAm fost de câteva ori la Acuare...

Un mic bistrou bun cand vrei sa faci pe studentulAd hoc Bistro par...

Stil contemporan la Agape, degajat, muncit dar nu inutil sofisticat ...

 Ahmad Hammadi/ Amy Cafe & Lounge și desantul arab pe Clucerului...

Aizkora Gastrobar, sau esenta ospitalitatiiCei doi copii din poza ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Allucinante - Patrizia Paglieri a anuntat pe toata lumea ca localul s-...

Zestrea de la Amalgam a Domnului Consulea pentru cele doua fete ale sa...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Un privilegiu si o onoare sa iti bei cafeaua alaturi de...Ambiance...

S-a prins in sfarsit doamna Zisi ca trebuie sa aduca chelneri din Grec...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobraAperitivo e o te...

O fi Aqua alt restaurant in sezonul rece?De la Aqua am pastrat o a...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Traditional grecesc de la ambianta la mancareAthos e un restaurant...

Nu orice restaurant cu mancare buna e si plin!M-am intors la A...

Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti[...] Meni...

Avido, locul in care te simti bine primitM-am intors la fetele de ...

Backyard Garden & Pub este un local boem situat pe strada Popa Na...

Balkan Bistro este un restaurant central în București unde vei regă...

Bel Mondo, cantina saracilor Parcului Herastrau si a nostalgicilor din...

S-a redeschis cu acelasi nume Bel Mondo, dupa ce s-a mutat cateva sute...

Cantina pentru corporatistiBenedict Bistro e un restaurant destul ...

Una din marile berarii ale BucurestiuluiBeraria Germana Bucuresti ...

BiBO Restaurant / BiBO Burgers: placut, corect si bunBiBO Restaura...

Decadere. Mai jos de atat nu prea are unde sa se duca.Bistro Ateli...

Bistro Ateneu si Head Chef Alexandru Dumitru au confirmat!Am ajun...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa GalleronNoul Bistro Ateneu insea...

Bistrou cu motociclisti frumosiPutini stiu acum cine a fost Mobra,...

Multumiti cu ce au, nu cred ca vor mai multa bataie de capMi-a pla...

Bistropolitan, trecerea de la coffee brown la olive greenBistropol...

Blid – locanta romaneasca experiment de gastronomie etnica al lui Co...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autenticBlue Margar...

Una dintre marile curti din spate ale BucurestiuluiBlueberry Garde...

Cand imi spune cineva ca un restaurant este absolut bestial, dar nimen...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartierMarea casa din celeb...

Una dintre cele mai frunoase si mai spectaculoase terase din Bucuresti...

Un loc in care turistii isi fac constiinciosi datoriaEu stiu de do...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Cafe DeKo este locul inventat de Dan Chisu in anul 2003 si care scrie ...

Caffe Citta, mai mult restaurant decat caffeAm revenit la Caffe Ci...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Afiseaza

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site…

Chefs Experience, restaurant cu specific multicuisine in Calea Floreasca BucurestiPoate ca seara se intampla ceva mai interesant la Chefs Experience, ca mai vad uneori oameni in fata usii, ca sa fumeze, si dupa cum sunt imbracati, deduc ca au trecut mai intai pe acasa, sa se schimbe.

Eu tot la pranz am venit la ei, i-am gasit la fel, adica o mare cantina pentru droaia de corporatisti din jur si de la etajele de deasupr lor.

Chefs Experience e un restaurant foarte frumos, nu prea se vede uzura, inca. Mesele inghesuite, mirosul de cantina, de la bucataria deschisa, si muzica agresiva sunt printre putinele lucruri neplacute acolo.

Meniul e original si aparent sofisticat la Chefs Experience, insa mancarea nu e atat de fina si de buna pe cat o prezinta ei. Am luat cu mine un amic elvetian, foarte cunoscator in ale mancarurilor bune, si am convenit amandoi ca nu e cazul sa-i punem in lista scurta a restaurantelor cu bucatarii fine, de fine dining.

Noi am luat un pui cu sos Teriyaki, destul de bun, mai putin o salata aruncata neglijent alaturi; tartarul de somon a fost foarte bun, ca aproape peste tot, de altfel; pieptul de rata bun si el si bine facut, sosul de sfecla de langa el asa si asa; risotto a fost bunicel, nimic deosebit, trufele proaspete si cu miros. Legumele bune, bine facute. Vinul rosu mult prea cald.

Serviciul a fost bun la Chefs Experience, cu un chelner tanar bine intentionat si in forma, chiar daca stresat si cam nesigur pe el. Preturile marisoare pentru meniul a la carte, insa aproape toti cei din jur luau un meniu al zilei cu pret fix destul de rezonabil, si pareau multumiti de ce primeau in schimbul celor cativa banuti.

Poate ca e si un restaurant foarte special acolo, la Chefs Experience, seara, duminica sau cine stie cand, daca e sa ne luam dupa ce spun ei pe site. Daca chiar asa este, foarte bine pentru ei, eu inca nu am nimerit la acele “specialitati”… (GB – octombrie 2018)

Un mare restaurant cu un mic ventilator

Chefs Experience e un restaurant destul de mare pe Calea Floreasca, intre Spitalul de Urgenta si Calea Floreasca, la parterul unui bloc de birouri nou construit.

Se pare ca numele vine de la un concept interesant pe care l-au conceput (sau preluat, mai degraba), prin care invita in cate o seara diversi bucatari cunoscuti (chefs), care gatesc ce stiu ei mai bine, sau dupa o tematica prestabilita. Eu am fost la Chefs Experience de vreo doua ori in ultima vreme, insa numai la pranz, cand e un restaurant „normal”, asa ca nu pot povesti despre ce se intampla la ei cand au aceste evenimente speciale.

E foarte bine amenajat, un concept bine definit si realizat, cu materiale bune, de calitate. Omniprezentul de acum tavan industrial, cu instalatiile la vedere, dar in rest cu mobilierul si decorurile care se vad in poze, nu mai scriu despre ele. Doar ca nu le merge instalatia de aer conditionat, sau nu face fata in zilele calduroase de vara, fiindca a fost infernal ceasul petrecut la Chefs Experience, abia asteptam sa ies la aer si sa ma duc sa fac un dus. Si nu doar … (citeste tot)

Data actualizarii: 05/11/2020

Chefs Experience  - Calea Floreasca, nr. 55

  • Bcc :

    Am nimerit la o masa care se rotea , oare care a fost gandirea cand s-a montat asa ceva , cum atingeai masa cum se rotea foarte enervant , o porcarie , un antricot argentina fara gust a incheiat seara .Sotia a luat altceva si a fost multumita , eu mai mult de *** nu dau !

  • Lucian :

    Am fost prima oara in Ianuarie 2017, intr-o sambata seara, rezervarea e obligatorie, mai ales la o masa de 8 persoane. Mi-a placut cum este amenajat, baia relativ curata (e unul din criteriile persoanale de evaluare a hotelurilor si localurilor de alimentatie publica). Bun si serviciul, cu o asteptare decenta in conditiile de ocupare 100%.
    Mi-am comandat un burger (pe asta puneau accent atunci), gatit bine dar poate ca nu asta e un etalon de evaluare a refinamentului culinar intr-un restaurant. Sotia a comandat maduva de vita si i-a placut.
    In alta ocazie, am fost la un pranz de duminica, tematica era dedicata copiilor; si aveau un spatiu amenajat in partea din spate. Mult mai lejer iar mancarea mi s-a parut la fel de bine preparata.

  • Elena :

    Eu merg la Chefs Experience doar pentru Scoici Scarlatescu. Nu am reusit sa gasesc mai bune in Bucuresti. Merg de vreo 3 ani si mereu au fost la fel de gustoase.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close