Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Producătorul de vinuri Villa Vinèa îl numește pe Ionuț Corui în ...

Știați că JW Steakhouse Bucharest (din cadrul Marriott Grand Hotel)...

Noul restaurant DeSoi este amplasat într-un spațiu de 160 de metri p...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania Ediția aniver...

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

1 comentarii

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Afiseaza
comentarii

Cel mai bun foie gras din Bucuresti in 2018 e la L’Atelier!

A doua finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti pe 2018 a fost cea de la Foie Gras.

Topul Mancarurilor 2018, finala Foie Gras (L'Atelier, 19.03.2018)Castigatorul la, Foie Gras este restaurantul L’Atelier, de la Hotel Epoque, cu unanimitate din partea juriului. Felicitari executive chefului Samuel Le Torriellec!

Titlul Cel mai bun Foie Gras din Bucuresti in 2018 este acordat de catre Restocracy restaurantului castigator pentru un an de zile, respectiv pana la desemnarea castigatorilor editiei de anul viitor a competitiei „Topul Restocracy al Mancarurilor„.

Restaurantele care au concurat si care au fost admise in faza de preselectie, si carora le multumim din nou pentru participare, sunt (in ordine alfabetica):

Iar finalistele, la care s-a facut o noua runda de evaluare, de catre o alta echipa de juriu, si pe care le felicitam cu toata admiratia pentru nivelul la care au ajuns, au fost (tot in ordine alfabetica):

Membrii juriului au fost impartiti in doua echipe in faza de preselectie, iar pentru finala a fost o singura echipa, mai numeroasa. Le multumim si lor, mai ales ca stim ca multi dintre ei si-au amanat intalniri oficiale si importante pentru a putea merge la evaluari:

  • Michèle Ramis, Ambasadoarea Frantei – presedintele juriului
  • Taous Djellouli, Ambasadoarea Algeriei
  • Radu Boroianu, fost Ambasador in Elvetia, fost director al ICR
  • Serge Rameau, Consulul Madagascarului
  • Misu Negritoiu, senior adviser ET Romania, fost presedinte ING si al ASF
  • Eric Stab, Presedinte & CEO Engie Romania
  • Printul Mihai Ghyka
  • Jean-Pierre Vigroux, administrator BRD
  • Maurits Dohmen, airector al Camerei de Comert Olanda – Romania
  • Nicolas Don, jurnalist

Si o ultima mentiune, dar nu mai putin importanta decat celelalte: in ultimii doi ani, mai ales, restaurantele din Bucuresti au facut progrese foarte mari, si acum putem sa mancam aici la fel de bine ca in multe capitale mari ale Europei si ale lumii, pe care nu credeam ca le vom ajunge din urma atat de repede.

Si, desigur, multumim sponsorilor Restocracy pentru competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, 2018: Expressoft, Grundig, Barilla si HipMenu, si sponsorilor pentru vinuri: Domeniul Bogdan, Kvint si Alira!

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, finala Foie Gras

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Foie Gras – finala

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 15/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close