Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din programul Bucharest Degustation Tour. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

 

Sashimi de ton cu cleste de homar si trufe romanesti
(Tuna Sashimi with lobster claws and Romanian black truffles)

Burta de ton tataki cu sos Ponzu si caviar romanesc
(Toro tataki with Ponzu sauce and Romanian caviar)

Fossmarai, Valdobbiadene

Nigiri cu burta de ton si Nigiri cu ficat de gasca
(Otoro nigiri and Foie gras nigiri)

Rola cu vita Wagyu, sos de trufe si foie gras si Rola cu homar tempura
(Wagyu beef roll with truffle sauce and foie gras and Lobster roll)

Domaine Ceptura Rose, Dealu’ Mare Ceptura Merlot & Cabernet Sauvignon

Sashimi din vita Hida cu arici de mare si caviar romanesc (hibrid mourn)
(Hida beef sashimi with sea urchin and Romanian black caviar)

Monogram, Feteasca Neagra, Dealu’ Mare Ceptura

Milojas
(Thousand sheets cake)

Lava cake cu ceai verde, inghetata de vanilie si caramel din miso
(Green tea lava cake with vanilla ice cream and miso caramel)

Liliac- Nectar

 

Apa si cafeaua sunt incluse / Water and coffee are included

Pret meniu – 320 lei  
Menu with wine pairing – 500 lei

Chef Cătălin Petrescu

Argentine Stean & Sushi

Meniul de degustare Restocracy 2019 de la Argentine

Chef Catalin Petrescu

Argentine Steak & Sushi

 

Data actualizarii: 23/06/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close