Pranzuri si cine rare, de care ne vom aduce aminte multa vreme…

Ord. dupa

Intai am mancat, si abia apoi am citit pe Wikipedia cum e cand man...

O cina memorabila cu prietenii la Fior di Latte, plina de toate ex...

O cina spaniola memorabila pregatita de Angelica Ilie la restaurantul ...

O cina de lucru la Isoletta, cu niste prieteni foarte exigenti cand vi...

O cina memorabila pregatita de Florin Cojocariu, filosoful slow food-u...

O cina fara masura, memorabila, plina de excese la La Pescaderia by Al...

O cina japoneza memorabila pregatita de Kana Hashimoto si Chef Raz...

O cina portugheza memorabila cu peste si fructe de mare la Dancing Lob...

O alta cina memorabila la ZenSushi, pregatita de Iulian Constantin...

Domnul Alexandru Consulea construieste ...

Cina memorabila la Conacul Hagianoff de pe Domeniul Manasia cu Ariadna...

O cina memorabila la restaurantele Grand Hotel Balvanyos Resort din Ca...

Iulian Constantin, cel mai sfios si discret mare chef din Bucuresti ...

O cina speciala pregatita de Chef Catalin Petrescu la Argentine pentru...

O cina memorabila (click) pregatita de doi mari chefs ai Noii Buca...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Zen Sushi, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Isoletta, din pr...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din p...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Mesogios, din pr...

O alta cina indoneziana memorabila, la bunul meu prieten si cu alti bu...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Bistro Ateneu, d...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Le Bistrot Franc...

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului L'Atelier de l...

O masa la tara pregatita de bunul meu prieten Florin Cojocariu, la Gur...

La restaurantul L’Atelier de la Hotel Epoque cu invitatul meu Nicola...

Afiseaza

Meniul de degustare Restocracy 2019 al restaurantului Argentine, din programul Bucharest Degustation Tour. Meniul de degustare e disponibil in restaurant pe toata perioada anului 2019. (Click pentru a descarca meniul de degustare)

 

Bucharest Degustation Tour, a Restocracy programme

 

Sashimi de ton cu cleste de homar si trufe romanesti
(Tuna Sashimi with lobster claws and Romanian black truffles)

Burta de ton tataki cu sos Ponzu si caviar romanesc
(Toro tataki with Ponzu sauce and Romanian caviar)

Fossmarai, Valdobbiadene

Nigiri cu burta de ton si Nigiri cu ficat de gasca
(Otoro nigiri and Foie gras nigiri)

Rola cu vita Wagyu, sos de trufe si foie gras si Rola cu homar tempura
(Wagyu beef roll with truffle sauce and foie gras and Lobster roll)

Domaine Ceptura Rose, Dealu’ Mare Ceptura Merlot & Cabernet Sauvignon

Sashimi din vita Hida cu arici de mare si caviar romanesc (hibrid mourn)
(Hida beef sashimi with sea urchin and Romanian black caviar)

Monogram, Feteasca Neagra, Dealu’ Mare Ceptura

Milojas
(Thousand sheets cake)

Lava cake cu ceai verde, inghetata de vanilie si caramel din miso
(Green tea lava cake with vanilla ice cream and miso caramel)

Liliac- Nectar

 

Apa si cafeaua sunt incluse / Water and coffee are included

Pret meniu – 320 lei  
Menu with wine pairing – 500 lei

Chef Cătălin Petrescu

Argentine Stean & Sushi

Meniul de degustare Restocracy 2019 de la Argentine

Chef Catalin Petrescu

Argentine Steak & Sushi

 

Data actualizarii: 23/06/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.