Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda... ...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIE AFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower 25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

  Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

HipMenuCele mai bune ramen si udon din Bucuresti in 2018 sunt la Kanpai Bistro si la Yuki!

A treia finala care s-a incheiat din competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucurestii pe 2018 a fost cea de la Sushi, Sashimi, Ramen si Udon, cu cate o subcategorie separata pentru fiecare dintre acestea.

Castigatorul la categoria Ramen este restaurantul Kanpai Bistro, iar cel de la categoria Udon este Yuki. Felicitari lui Takehiro Shimura, executive cheful restaurantelor Kanpai Bistro si Japanos, si domnului Yuki, patronul restaurantului Yuki.

Titlurile Cel mai bun ramen din Bucuresti in 2018 si Cel mai bun udondin Bucuresti in 2018 sunt acordate de catre Restocracy restaurantelor castigatoare pentru un an de zile, respectiv pana la desemnarea castigatorilor editiei de anul viitor a competitiei „Topul Restocracy al Mancarurilor„.

Si o mentiune „hors concours” pentru Ambianta japoneza intacta, pe care membrii juriului au acordat-o, cu nostalgie dupa vremurile traite acolo, restaurantului Yuki!

Restaurantele care au concurat la categoria generala si care au fost admise in faza de preselectie, si carora le multumim din nou pentru participare, sunt (in ordine alfabetica):

  1. Argentine (sushi, sashimi si ramen (ramen hors carte))
  2. Benihana (sushi, sashimi, ramen si udon)
  3. Edo Garden (sushi si sashimi)
  4. Ginger Sushi Bar & Lounge (sushi si sashimi)
  5. Kanpai Bistro (sushi, sashimi, ramen si udon)
  6. SushiRoom (sushi si sashimi)
  7. Yoshi (sushi, sashimi, ramen si udon)
  8. Yuki (sashimi, ramen si udon)
  9. Zen Sushi (sushi, sashimi, ramen si udon)

Iar finalistele la sushi, sashimi, ramen si udon, la care s-a facut o noua runda de evaluare de catre o alta echipa de juriu, si pe care le felicitam cu toata admiratia pentru nivelul la care au ajuns, au fost (tot in ordine alfabetica):

Sushi

Sashimi

Ramen & udon

Membrii juriului au fost impartiti in doua echipe in faza de preselectie, iar pentru finala a fost o singura echipa, mai numeroasa. Le multumim si lor, mai ales ca stim ca multi dintre ei si-au amanat intalniri oficiale si importante pentru a putea merge la evaluari…

  • Kisaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei – presedintele juriului
  • Hans Klemm, Ambasadorul SUA
  • Calin Fabian, Seful Protocolului MAE, fost Ambasador in Korea, Olanda si Ungaria
  • Mayo Nishiike, First Secretary, Atasat Politic al Ambasadei Japoniei
  • David Allen Schlaefer, Atasat Politic al Ambasadei SUA
  • Christophe Gigaudaut, Director al Institut Francais
  • Andrei Caramitru, Managing Partner Boston Consulting Group
  • Raluca Schlaefer, Ambasada SUA, fost atasat al Ambasadei Romaniei in Japonia
  • Florin Grancea, jurnalist
  • Chef Shuichiro Sumiyoshi, personal chef Al Ambasadorului Japoniei

Si o ultima mentiune, dar nu mai putin importanta decat celelalte: in ultimii doi ani, mai ales, restaurantele din Bucuresti au facut progrese foarte mari, si acum putem sa mancam aici la fel de bine ca in multe capitale mari ale Europei si ale lumii, pe care nu credeam ca le vom ajunge din urma atat de repede.

Si, desigur, multumim HipMenu, sponsorul principal al categoriei „Sushi, sashimi, ramen si udon”, dar si celorlalti sponsori ai Restocracy pentru competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, 2018: Expressoft, Grundig si Barilla, si sponsorilor pentru vinuri: Domeniul Bogdan, Kvint si Alira!

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, finala ramen si udon

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, finala ramen si udon

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 24/07/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close