Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din București Sun...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea Floreasca Regula pe R...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La Fattoria Nu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemiei Am venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Red Angus, o treaba americana foarte bine facuta Am fost de multe o...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Afiseaza

Dabeef in timpul pandemiei

Am venit la ei și în anul al doilea al pandemiei. Am mâncat bine, mai puțin un antricot de vită poloneză, care avea și carnea proastă, în general, și nici nu era bine făcut. Rar de tot mi se întâmplă să nu pot mânca vita dintr-un steakhouse bun și să o las în farfurie. Am mâncat pâine cu sos, ca să nu plec cu stomacul gol. Am luat asta ca pe un accident, totuși, fiindcă Dabeef sunt un restaurant bun și serios. Totuși, ca precauție, poate ar fi bine să evitați vita poloneză la ei. Chelnerul flegmatic, arogant, dar l-am ignorat, că sunt și ei stresați în perioada asta. Dar data viitoare îl texez, dacă nu-și schimbă atitudinea. (GB – aprilie 2021)

Dabeef in Agora Floreasca in pandemieToti cei trei vecini ai lui Dabeef din Agora Floreasca (Paul, Raionul Floreasca si Sara) s-au inchis in timpul pandemiei, si se pare ca unii dintre ei definitiv. Si inca inchis e si Maison des Chefs, fiindca nu au terasa. Asa ca toti clientii nerabdatori sa stea la terasa s-au impartit intre cele doua ramase coltul cu Calea Floreasca, E3 by Entourage si acesta. Terasa plina la pranz. Mancarea la fel ca inainte, adica destul de buna, si cu vita de cea mai buna calitate. Acelasi meniu international, cu cateva feluri de mancare din Europa, America si Asia, dupa modelul american. (GB – iunie 2020)

Dabeef, prima optiune de steakhouse din Floreasca

Grecii care au Osho din Primaverii au deschis primul restaurant din Agora Floreasca. Yasou, restaurant grecesc. Nu a mers asa cum se asteptau. L-au inchis, au tras invatamintele din esec, si de cateva saptamani au deschis acolo un altul, Dabeef.

Au schimbat decorurile si mobilierul, si bine au facut, pentru ca primul restaurant arata ca o cantina. Chiar daca una de lux. Avusesera un mobilier de cea mai buna calitate, mai scump decat cele de la restaurante cu ambianta care iti ia ochii, dar la care descoperi butaforia cand te uiti mai de aproape. Acum Dabeef arata foarte bine pentru ceea ce isi propune sa fie.

Si este un restaurant contemporan, citadin, occidental. O parte insemnata a meniului e cu vita de cea mai buna calitate. Insa au si o sectiune multicuisine, cu feluri mai reprezentative din cateva mari bucatarii ale lumii. Am luat o vita, desigur. Excelenta. Crevetii buni, duck bao bun si el, insa cu prea putina carne.

Aveau o armata de chelneri la Dabeef. Barbati toti. Cel care s-a ocupat de noi a fost super OK. Preturile marisoare, insa rezonabile in context. Clienti erau, si am vazut si in alte zile, cand am mai trecut prin fata.

Nu am facut calcule foarte precise, insa cred ca aici poti manca aceeasi vita de cea mai buna calitate de la Osho, insa la un pret ceva mai mic decat acolo. Iar daca-l masuram cu marele sau vecin Vacamuuu, Dabeef mi se pare clar o optiune mai avantajoasa pentru sortimentele de vita comparabile. (GB – octombrie 2019)

Bucătăria urbană Dabeef
Salonul si terasa Dabeef Meat and Eat din Agora Floreasca 

 

Data actualizarii: 09/04/2022

Dabeef  - Calea Floreasca, nr. 111-113 (Agora Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close