Articole care descriu derularea proiectelor Restocracy

Ord. dupa

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

16 comentarii

Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie dam Premiile Re...

Evaluatorii Restocracy din juriile competitiei Topul Mancarurilor 2019...

Juriile competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor 2019 (echipele de...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

Restaurantele in scrise in competitia Topul Restocracy al Mancarurilor...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria...

S-a incheiat preselectia si la categoria “sushi, sashimi, ramen si u...

S-a incheiat preselectia si la categoria "paste si risotto" din "Topul...

2 comentarii

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei "Topul Mancarurilor" R...

S-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria "steak" (de vita) d...

Finala pentru cel mai bun foie gras din BucurestiSaptamana trecuta...

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sf...

Restaurantele inscrise in competitia Topul Mancarurilor 2018 si admise...

Restocracy task-forces (jury teams)Steak:

  • HE Mr Fel...

Afiseaza
comentarii

Sectiune finantata de Expressoft - Topul Mancarurilor

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria “fructe de mare” din “Topul Mancarurilor” Restocracy 2018 din Bucuresti.

Competitia a fost stransa, ca de obicei, si, la fel ca si la peste, membrii juriilor s-au impartit in doua „tabere” relativ egale. Selectia a fost dificila pentru ca evaluatorii au avut de comparat lucruri greu de pus in balanta, cum ar fi unele feluri care se bazau exclusiv pe calitatea produselor de baza (produse crude, sau cu foarte putine interventii asupra lor, insa de foarte mare calitate) cu mancaruri sofisticate, gatite cu tehnicile si cu talentul din Haute Cuisine, in care retetele si modul de preparare eclipsau adesea produsul in sine. Pozele din galeria de mai jos spun destul de multe despre nivelul competitiei.

Restaurantele care au intrat in finala competitiei la categoria „fructe de mare” sunt (in ordine alfabetica):

Probabil ca la competitia de anul viitor vom face subcategorii separate pentru produse si retete la peste si fructe de mare.

Multumim restaurantelor inscrise in competitie! Va asiguram ca si in restaurantele care nu au ajuns in finala gasiti mancaruri exceptionale.

Si multumim si evaluatorilor, desigur, pe care ii veti vedea in mai multe poze cu carnetelele si cu pixurile in mana, alaturi de farfuriile de mancare!

Multumim in mod special Expressoft, sponsorul Restocracy penru aceasta categorie, sponsorilor care au adus vinurile, multumim tuturor restaurantelor care au participat in faza de preselectie, si membrilor juriului, desigur…

Sponsorii Restocracy

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Seafood

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Seafood

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 31/10/2019

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close