Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Pescarus nu e genul meu de restaurant, insa nu pot sa nu-i felicit!

Restaurant turistic in Parcul Herastrau din BucurestiAm revenit de cateva ori, e la fel. Nici nu ma asteptam la altceva, nici nu cred ca ar putea sa fie altfel un restaurant atat de mare. Si, mai ales, ca e un model de business validat pe deplin. Am vazut ca isi planifica niste renovari, reconditionari, vor sa faca un upgrade din mers. Inca si mai bine… (GB – aprilie 2019)

Pescarus, cel mai mare restaurant turistice al Bucurestiului

Pescarus e un mare restaurant al parcului Herastrau, insa din partea cu bulevardul Aviatorilor, unde se termina si incepe bulevardul Beijing, vizavi de parcul Bordei. Cred ca e al treilea ca marime, dupa Complexul Herastrau si Beraria H.

Pe site au pus un text din care reiese ca restaurantul Rescarus are aproape 100 de ani, ca e acolo inca dinainte sa vina comunistii. E usor de crezut, daca te uiti la arhitectura constructiei. Nu a fost restaurata cladirea, insa in interior au reusit sa o amenajeze foarte frumos, fara mare cheltuiala, doar cu un arhitect priceput care a stiut sa combine niste culori si niste decoruri simple.

Terasa de pe lac e, totusi, atractia principala de la restaurantul Pescarus. E imensa, frumos amenajata, colorata, cu atmosfera de vacanta fara griji.

Meniul e din bucataria romaneasca la restaurantul Pescarus, o combinatie de bucatarie traditionala cu cea mai urbana, chiar si boiereasca, pe ici, pe colo. Mancarea e bunicica, dar nu sine stie ce. Oricum, nici nu prea ar avea cum sa fie, restaurantul Pescarus e un restaurant turistic, vin acolo autocare in permanenta si pensionari straini valui, valuri. Aceia oricum cred ca tot ce mananca in restaurantele din Romania e bun, deci nu merita o imbunatatire costisitoare, care ar scadea profitul lui Dragos Petrescu. Pentru ca si restaurantul Pescarus e tot al lui Dragos Petrescu, am uitat a spune de la inceput…

Si, daca e un restaurant al lui Dragos Petrescu, inseamna ca preturile sunt tinute sub control si ca serviciul e si el rezonabil de bun – oricum, atat de bun cat se poate pentru un restaurant turistic, cu trafic enorm, cu sute si sute de oameni care vin la un meniu deja pregatit, ca la cantina.

Pescarus e unul dintre marile restaurante ale parcului Herastrau si una din marile terase ale Bucurestiului. Cine merge la Pescarus pentru asta se duce, presupun. (GB – iunie 2017)

Saloanele si terasa Pescarus
Aleile Parcului Herastrau
Pescarus, un restaurant kid-friendly

Pescarus, un restaurant child-friendly

Pescarus, un restaurant child-friendly

Save

Data actualizarii: 31/07/2025

Pescarus  - Aleea Pescarus (Parc Herastrau)

  • Maria Nicolae :

    Suntem clienti foarte vechi ai Restaurantului Pescarus din Herastrau. Am fost ultima oara acum cateva zile, dar mai prost ca acum nu a fost niciodata.
    Am comandat antreuri: platouri cu creveti, calamar, si cartofi pai si ni s-au adus platori pe jumatate de platou chipsuri de cartofi, iar fructele de mare abia se zareau; am comandat platouri cu branzeturi si carnati, platouri in care carnatii erau feliati in bucati mici. Am comandat main course biban si ne-au adus o bucata mica de biban si au completat farfuria cu o bucata de macrou ( nu cerusem asta); am comandat somon cu zucchini si mi-au adus o bucata subtire de somon si au completat farfuria cu o bucata de alt peste , ce mai aveau in bucatarie, bucata pe care nici n-am mancat-o, alaturi de cartofi ( nu ce comandasem.
    Am comandat sticle de apa minerala si doua sticle de vin alb si nu am avut frapiera. Ne-au adus gheata.
    Tipsul de 12% l-am dat, caci era un eveniment important in viata mea si nu am vrut sa-mi stric seara complet.
    Deplorabila experienta! Acest restaurant nu mai este ce a fost!

  • ioana :

    buni

  • Luca Cezarina :

    Este un restaurant unde neprofesionalismul este la cote maxime. Nu se respecta nici o rezervare, esti umilit chiar si in cazul in care esti correct , punctual.
    Nu am intalnit un loc in care clientul sa fie tratat cu atata lipsa de respect.
    Faci rezervare cu 4 zile inainte , reconfirmi prezenta si esti lasat 20 de min in picioare sa se gaseasca o masa. Iti ofera o masa de 6 persoane cand rezervarea era ptr 8 persoane si restul sa astepte in continuare in picioare sa termine alti clienti sa se poata alipi o alta masa . Atunci ptr ce se mai face rezervarea ? De ce nu am fost informati ca sunt probleme, cand am vorbit la telefon cu o ora inainte la reconfirmarea rezervarii. A venit o asa zisa manager (spun „zisa” deoarece tinuta de blugi si tricou nu era de manager intr-un restaurant care se respecta) care efectiv se certa cu clientul nu gestiona situatia.
    Trist, restaurantul PESCARUS era un restaurant cu renume , acum are un personal sub nivelul unei terase de margine de oras.

  • Gandul :

    La Pescarus am mers cu parintii si nasii dupa cununia civila. In seara respectiva au avut program artistic cu dansatoare si muzica live. Clientii puteau sa danseze. Ne-a placut mult atmosfera, iar mancarea a fost gustoasa.

  • Răspunde-i lui Gandul Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close