Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Le Manoir anunta fuziunea restaurantelor bucurestene Relais & Chat...

Belli Siciliani sarbatoreste Ferragosto Siciliano impreuna cu comunita...

MARAMA este colectia fără de seaman de 6 vinuri, din soiuri de vita ...

A început sezonul comenzilor pentru mustul de Jidvei. Aflată la a V-...

Primul eveniment dedicat exclusiv bucatariei asiatice va avea loc intr...

Certificarea MSC urmărește traseul peștelui sălbatic, de la sursă...

The President continua programul educational de combatere a sedentaris...

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în centrul Bucureștiului s-a redeschis leg...

Bistro Ateneu a fost desemnat Restaurantul Anului 2019, în cadrul Gal...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Hard Rock anunță cea mai amplă inovare a meniului, având ca vedet...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

Bottega del Tartufo va invita la noua degustare de vinuri din data d...

Vineri, 7 iunie 2019, a avut loc cea de-a doua ediție a evenimentului...

Vinăria Purcari, cel mai mare producător de vinuri premium din Repub...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

Caramel este un mic bistrou si patiserie frantuzeasca, care se afla in...

Sarbatoarea Gustului isi atinge obiectivul acestui eveniment prin ogra...

Peste 1.000 de români cu sânge de rocker au descărcat aplicația Do...

Owner’s Choice Ana Sauvignon Blanc 2018 și Jidvei Fetească Regală...

Gastrodiplomația și Inovațiile Culinare este una din sesiunile prin...

KAIAMO, restaurant-concept inspirat de folclorul si traditiile romanes...

Jidvei celebrează 20 de ani de pasiune și respect pentru arta vinulu...

O noua cladire de birouri in centrul Bucurestiului Business Center ...

Caii de la Letea editie limitata – Aligote a devenit campion mondial...

Afiseaza

Sectiune finantata de ExpressoftS-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria „steak” (de vita) din “Topul Mancarurilor” Restocracy 2018 din Bucuresti. Avem doua subcategorii distincte, in cadrul carora restaurantele au concurat separat: vita japoneza si vita nejaponeza.

Si aici a fost o competitie stransa deoarece restaurantele de top de carne (steakhouses) din Bucuresti sunt foarte bune, foarte bine echipate, folosesc carne certificata, a carei calitate este cam la fel in toata lumea, retetele sunt similare si cunoscute de toti, in egala masura, asa ca diferentele se fac la nivel de detaliu nu usor de sesizat, chiar si pentru cunoscatori.

In jurii au fost mai multi sud-americani obisnuiti cu aceste detalii, dar si oameni din tari cu indelungate si bine asezate traditii culinare in jurul carnii de vita.

Restaurantele care au ajuns in finala competitiei pentru cel mai bun steak din Bucuresti in 2018 sunt (in ordine alfabetica):

Vita japoneza

Vita nejaponeza

Surprizele au fost, desigur, Poesia si SushiRoom, pe care nici nu vruseseram sa le inscriem la inceput in competitie, numele lor nefiind defel asociate cu steakurile de vita in evidentele noastre de pana acum.

In locul lor, de fapt, ne asteptam sa fi fost cele doua mari si cunoscute steakhouses de la hotelurile de lux – Prime de la Radisson si JW Steakhouse de la Marriott -, mai ales ca acesta din urma a si obtinut de curand de la noi Premiul Restocracy pentru „Cel mai bun steakhouse din Bucuresti in 2017″…

Multumim in mod special Expressoft, sponsorul Restocracy penru aceasta categorie, sponsorilor care au adus vinurile, multumim tuturor restaurantelor care au participat in faza de preselectie, si membrilor juriului, desigur…

Sponsorii Restocracy

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Steak

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Steak

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 06/03/2018