Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Afiseaza
comentarii

Chef Costin-Daniel Palici a anuntat joi, 5 iulie 2018, pe contul sau de Facebook (aici) ca a incheiat colaborarea cu  restaurantul La Vinuri din centrul Capitalei.

Costin-Daniel Palici a colaborat cu restaurantul La Vinuri din luna februarie a acestui an, unde a propus un meniu din noua bucatarie fina romaneasca, pentru care a si fost recompensat cu 14 puncte si doua bonete din partea Ghidului Gault & Millau, fiind cotat printre cele mai bune restaurante din Romania, iar Chef Costin-Daniel Palici a fost nominalizat la categoria „Marii Bucatari de Maine” 2018.

Despre viitor, el spune: „Mai departe, imi propun sa contribui activ la procesul de dezvoltare a gastronomiei romanesti, sa creez, sa educ si sa cresc gustul oaspetilor pentru mancarea fina, locala, pentru ingredientele autohtone, asociate creativ. Inca nu stiu ce urmeaza, dar stiu ca urmatorul meu proiect va fi unul de referinta! Va tin la curent!”. (Daniel Catoi – iulie 2018)


Inaugurat în primăvara anului 2017, restaurantul La Vinuri are o capacitate de 20 de locuri și este deschis de marți până sâmbătă, în intervalul orar 16:00-23:00.

Fondat de către Cristian și Maria Preotu, grupul Le Manoir activează, încă din 2004, în industria gastronomiei și a produselor de nișă, activând sub următoarele branduri: divizia de importuri și vânzări business-to-business Le Manoir, magazinele Comtesse du Barry, restaurantele SushiRoom, Relais & Châteaux Le Bistrot Français și La Vinuri.

Chef Costin-Daniel Palici       © horecainsight.ro

La Vinuri

Daca tai sparanghelul de-a lungul, nu cred ca are gust mai bun Micul bistrou de langa casa de bilete a Atheneului Roman pare sa fie un teren de experimente pentru Cristi Preotu. Cred ca primul conc...

Data actualizarii: 06/07/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close