Articole care descriu derularea proiectelor Restocracy

Ord. dupa

Premiile Restocracy pentru Cele mai bune restaurante si Cele mai bune ...

14 comentarii

Ca in fiecare an, in ultima saptamana din ianuarie dam Premiile Re...

Evaluatorii Restocracy din juriile competitiei Topul Mancarurilor 2019...

Juriile competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor 2019 (echipele de...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

Restaurantele in scrise in competitia Topul Restocracy al Mancarurilor...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

S-a incheiat, cu intarziere, etapa de preselectie pentru categoria...

S-a incheiat preselectia si la categoria “sushi, sashimi, ramen si u...

S-a incheiat preselectia si la categoria "paste si risotto" din "Topul...

2 comentarii

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei "Topul Mancarurilor" R...

S-a incheiat etapa de preselectie pentru categoria "steak" (de vita) d...

Finala pentru cel mai bun foie gras din Bucuresti Saptamana trecuta...

Am incheiat inscrierea la competitia Topul Mancarurilor 2018, si la sf...

Restaurantele inscrise in competitia Topul Mancarurilor 2018 si admise...

Restocracy task-forces (jury teams) Steak:

  • HE Mr Fel...

Afiseaza
comentarii

S-a incheiat etapa de preselectie a competitiei „Topul Mancarurilor” Restocracy 2018 la categoria „peste” (fructele de mare sunt intr-o categorie separata).

Selectia a fost dificila pentru ca evaluatorii au avut de comparat lucruri greu de pus in balanta, cum ar fi unele feluri care se bazau exclusiv pe calitatea produselor de baza (peste crud, sau cu foarte putine interventii asupra lor, insa de foarte mare calitate, pesti rari, salbatici etc.) cu mancaruri sofisticate, gatite cu tehnicile si cu talentul din Haute Cuisine, in care retetele si modul de preparare eclipsau adesea produsul in sine. Pozele din galeria de mai jos spun destul de multe despre nivelul competitiei.

De aceea, in mod exceptional, am dus in finala 5 restaurante, fata de limita auto-impusa initial de 4. Aceste restaurante sunt (in ordine alfabetica):

Probabil ca la competitia de anul viitor vom face subcategorii separate pentru produse si retete la peste si fructe de mare. Si printre evaluatori a existat o oarecare confuzie cu privire la ponderea criteriilor in evaluarea finala, ei neprimind din partea Restocracy indicatii prea restrictive.

Oricum, vom sintetiza concluziile trase dupa incheierea competitiei, suntem siguri ca le vor fi de folos multora.

Multumim restaurantelor inscrise in competitie! Va asiguram ca si in restaurantele care nu au ajuns in finala gasiti mancaruri exceptionale, cum ar fi la restaurantul care tocmai a primit de la Restocracy titlul de „Cel mai bun restaurant de peste si fructe de mare din Bucuresti in 2017” – de Mesogios vorbesc, evident…

Si multumim si evaluatorilor, desigur, pe care ii veti vedea in mai multe poze cu carnetelele si cu pixurile in mana, alaturi de farfuriile de mancare!

Nu in ultimul rand, multumim sponsorilor: Grundig, inainte de toate, care este partenerul si finantatorul nostru pentru aceasta categorie, dar si producatorilor care ne-au dat vinurile pentru toate sesiunile de degustare!

Sponsorii Restocracy

Restocracy Topul Mancarurilor 2018, etapa de preselectie Peste

Evaluatorii Restocracy la Topul Mancarurilor 2018, categoria Peste

Sponsorii Restocracy pentru vinuri

Data actualizarii: 31/10/2019

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.