Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina? Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatie Pazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambianta Am revenit la restaur...

La Fattoria - Nu stiu de ce se duce lumea acolo Nu am scris mai nim...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile... Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

Prime Steaks & Seafood de la Radisson, un aristocrat al fine dinin...

Stadio Park este un local cu bucatarie urbana, situat in parcul Herast...

In urma vremurilor. Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidental Descoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autentica La Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albe Citroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceasca Istoria e...

Kunnai means “Modern Madame”. Traim vremuri bune... Am rev...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservator Citronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima... Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna  Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant ROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odata Au facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Gama Express, fast-food-ul de care aveau nevoie cei din Regie Gama ...

Le Vivier, cele mai bune fructe de mare crude din Bucuresti Am reve...

Un restaurant libanez cinstit de 9 ani de cand il stiu . Chez Toni...

Tasty Bistro, o minicantina de Regie Mi se parea ca Tasty Bistro e ...

Vu’s Rooftop, restaurant cu vedere panoramica impresionanta Vu’...

Cel mai neobisnuit si mai fascinant restaurant din Bucuresti Am scr...

Guxt este un bistrou cu bucatarie urbana situat pe strada Anton Pann, ...

Un mic restaurant familial cinstit Fabrica de Mici e micul restaura...

Blue Margarita, un restaurant sud-american autentic Blue Margar...

Blue Margarita, un restaurant care lipsea din mozaicul gastronomic buc...

Gura Portitei, cu lacul Parcului Herastrau pe post de Delta Gura Po...

Afiseaza

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant

ROST, cu bucatarie romaneasca creativa, Chef Alexandru NitaROST e un nou restaurant aspirant mare al Bucurestiului, deschis de cateva saptamani in Bulevardul Primaverii. O impozanta si luxoasa casa boiereasca, o gradina imensa pentru cea mai invidiata si mai scumpa zona a orasului.

Au fost mai multe restaurante acolo in ultimii ani, insa niciunul nu a avut viata lunga. La Estancia a fost deschis cu mare fast, un restaurant cu specific uruguayan, preponderent vita. Aveau mancare buna, si buna a fost si la urmatorul, La Rambla, spaniol. Bocca, insa, nu a fost bun. Facut la repezeala, neamenajat, nu e de mirare ca a sucombat repede.

Acum e al celor de la Max Grup, care au multe restaurante in Bucuresti, cateva zeci. Chelnerii mi-au spus ca si precedentul tot al lor era. Dar conteaza mai putin ce au facut inainte, sa vedem ce fac acum, fiindca se pare ca au luat lucrurile mult mai in serios.

ROST e un restaurant cu Noua Bucatarie Romaneasca a valului de tineri chefs indrazneti si creativi, dornici de afirmare. Desi abia aparuta, de fix doi ani, sunt deja mai multe ramuri ale Noii Bucatarii Romanesti, dar pe care unii le vad deja ca bucatarii distincte, numindu-le colectiv Noile Bucatarii Romanesti. Chef Alexandru Nita e talentat, fara indoiala. O sa-l urmarim, sper sa stie ca acum marea bucatarie nu se mai invata doar prin ucenicie, cum era inainte.

Noua ne-a dat o ciorba cu trei feluri de burta, foarte buna, niste jumari de somn cam fara gust. Cu un sos alaturi, in care eu nu am gasit nici macar miros de usturoi, ca sa nu mai spun de vreun gust cat de cat. Era o pasta de iaurt, nimic altceva. Berbecutul parea de calitate, insa a fost de-a dreptul crud, a ramas in farfurie. Bulgurul de alaturi a fost bun, legumele asa si asa. Desertul cu cocos de la sfarsit a mai detensionat putin atmosfera. Nota pe care le-am dat-o la mancare e mai mare decat ar fi cazul, le recomand sa o ia ca pe o incurajare.

ROST e bine amenajat acum, fata de ce gasisem la Bocca, restaurantul de dinainte, care era vai de capul lui. Nu a trebuit sa faca multe, doar ordine si cateva retusuri, pentru ca cea mai mare parte a mobilierului a ramas chiar de la primul restaurant, si nu e nevoie sa fie schimbat ceva, arata foarte bine. Si terasa e spectaculoasa, dupa cum am spus. Muzica nepotrivita si agresiva, insa vor fi destui care sa o aprecieze, se stie.

Serviciul a fost bun, cu un chelner atent, plin de bunavointa. S-a straduit sa ne dea tot ce ne trebuie, chiar daca nu intotdeauna stia ce inainte ca sa-i spunem noi. Amuzant a fost ca nu tinea minte si nu se gandea ca a doua oara, intr-un context identic, ar fi fost cazul sa faca ce abia invatase. Preturile rezonabile, clienti putini.

ROST poate sa devina un mare restaurant, daca vor intelege bine in ce directie merg acum lucrurile in lume. Au deja o mare casa si o mare gradina, ceea ce putini altii au. Cat priveste mancarea, sunt la inceputul inceputului drumului catre o mare bucatarie. Sper sa stie ce sa faca mai departe… (GB – octombrie 2019)

Bucataria romaneasca creativa ROST
Saloanele ROST
Marea terasa ROST

Eleganta strada Herastrau

Data actualizarii: 09/10/2020

ROST  - Str. Herastrau, nr. 4 (Bv. Primaverii)

  • Coco42 :

    Angajatii Restaurantului Rost,nu si.au primit salariul pe care trebuia sa il primeasca pe 21 Martie suntem in 2Aprilie. Ce facem in acest caz????

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close