Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurant

ROST, cu bucatarie romaneasca creativa, Chef Alexandru NitaROST e un nou restaurant aspirant mare al Bucurestiului, deschis de cateva saptamani in Bulevardul Primaverii. O impozanta si luxoasa casa boiereasca, o gradina imensa pentru cea mai invidiata si mai scumpa zona a orasului.

Au fost mai multe restaurante acolo in ultimii ani, insa niciunul nu a avut viata lunga. La Estancia a fost deschis cu mare fast, un restaurant cu specific uruguayan, preponderent vita. Aveau mancare buna, si buna a fost si la urmatorul, La Rambla, spaniol. Bocca, insa, nu a fost bun. Facut la repezeala, neamenajat, nu e de mirare ca a sucombat repede.

Acum e al celor de la Max Grup, care au multe restaurante in Bucuresti, cateva zeci. Chelnerii mi-au spus ca si precedentul tot al lor era. Dar conteaza mai putin ce au facut inainte, sa vedem ce fac acum, fiindca se pare ca au luat lucrurile mult mai in serios.

ROST e un restaurant cu Noua Bucatarie Romaneasca a valului de tineri chefs indrazneti si creativi, dornici de afirmare. Desi abia aparuta, de fix doi ani, sunt deja mai multe ramuri ale Noii Bucatarii Romanesti, dar pe care unii le vad deja ca bucatarii distincte, numindu-le colectiv Noile Bucatarii Romanesti. Chef Alexandru Nita e talentat, fara indoiala. O sa-l urmarim, sper sa stie ca acum marea bucatarie nu se mai invata doar prin ucenicie, cum era inainte.

Noua ne-a dat o ciorba cu trei feluri de burta, foarte buna, niste jumari de somn cam fara gust. Cu un sos alaturi, in care eu nu am gasit nici macar miros de usturoi, ca sa nu mai spun de vreun gust cat de cat. Era o pasta de iaurt, nimic altceva. Berbecutul parea de calitate, insa a fost de-a dreptul crud, a ramas in farfurie. Bulgurul de alaturi a fost bun, legumele asa si asa. Desertul cu cocos de la sfarsit a mai detensionat putin atmosfera. Nota pe care le-am dat-o la mancare e mai mare decat ar fi cazul, le recomand sa o ia ca pe o incurajare.

ROST e bine amenajat acum, fata de ce gasisem la Bocca, restaurantul de dinainte, care era vai de capul lui. Nu a trebuit sa faca multe, doar ordine si cateva retusuri, pentru ca cea mai mare parte a mobilierului a ramas chiar de la primul restaurant, si nu e nevoie sa fie schimbat ceva, arata foarte bine. Si terasa e spectaculoasa, dupa cum am spus. Muzica nepotrivita si agresiva, insa vor fi destui care sa o aprecieze, se stie.

Serviciul a fost bun, cu un chelner atent, plin de bunavointa. S-a straduit sa ne dea tot ce ne trebuie, chiar daca nu intotdeauna stia ce inainte ca sa-i spunem noi. Amuzant a fost ca nu tinea minte si nu se gandea ca a doua oara, intr-un context identic, ar fi fost cazul sa faca ce abia invatase. Preturile rezonabile, clienti putini.

ROST poate sa devina un mare restaurant, daca vor intelege bine in ce directie merg acum lucrurile in lume. Au deja o mare casa si o mare gradina, ceea ce putini altii au. Cat priveste mancarea, sunt la inceputul inceputului drumului catre o mare bucatarie. Sper sa stie ce sa faca mai departe… (GB – octombrie 2019)

Bucataria romaneasca creativa ROST
Saloanele ROST
Marea terasa ROST

Eleganta strada Herastrau

Data actualizarii: 09/10/2020

ROST  - Str. Herastrau, nr. 4 (Bv. Primaverii)

  • Coco42 :

    Angajatii Restaurantului Rost,nu si.au primit salariul pe care trebuia sa il primeasca pe 21 Martie suntem in 2Aprilie. Ce facem in acest caz????

  • Dă-i un răspuns lui Coco42 Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close