Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din parcul Herastrau din Capitala, o masa festiva la care au participat evaluatorii concursului organizat de Restocracy.

Evenimentul a avut loc cu prilejul inchierii evaluarilor, urmand ca joi, 19 aprilie 2018, sa aiba loc si festivitatea de premiere a tuturor castigatorilor concursului Topul Mancarurilor 2018.

Multumim inca o data tuturor restaurantelor participante, precum si sponsorilor Restocracy, care au facut posibila editia din acest an a competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, 2018Expressoft, Grundig, Barilla si Hipmenu, dar si sponsorilor pentru vinuri: Domeniul Bogdan, Kvint si Alira(Daniel Catoi – aprilie 2018)

Data actualizarii: 15/05/2018

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close