Stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte adiacente citeste tot

Ord. dupa

Duminica, 8 decembrie 2019, JW Marriott Grand Hotel Bucuresti a inaugu...

Pe 9 decembrie 2019 ( de la ora 16:00 și de la ora 18:00) continuăm ...

Loft e foarte cunoscut de toata lumea ca un mare club pentru petreceri...

Complexul de evenimente Jollero a devenit in aceasta toamna Magic by H...

Gastronomia și vinurile din România, promovate intern și extern pri...

Peste 6.500 de iubitori de vin au fost prezenți la cea de a 24-a edi...

Business Center The President găzduiește cea mai noua cafenea TED'S ...

Espace Minoux e un spatiu pentru evenimente in demisolul unei case boi...

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a lansat un nou concept...

Asociaţia Jidvei - Viitor prin Educaţie a devenit partener al Comite...

Un nou album de fotografie semnat de Răzvan Voiculescu La 8 ani du...

Cea de-a saptea editie Asia Fest, weekendul acesta la Romexpo Sub c...

Personal din Asia - o solutie pentru lipsa personalului pentru com...

In perioada 22 - 24 noiembrie va avea loc, la Romexpo, in pavilionul B...

Restaurantul Sardin inaugureaza miercuri, 13 noiembrie, noul meniu de ...

5 to go, primul brand 100% românesc premiat la nivel internațional!...

Tu ce faci in Noaptea de Revelion? Hai sa petrecem impreuna, La Cocos...

In perioada octombrie - decembrie 2019, Corin Romanescu si The Preside...

Pentru cele mai sugestive poze din competitia Topul Mancarurilor 2...

5 to go susține performanța: „Academia 5 to go”, cel mai nou pro...

Therme București a organizat peste 200 evenimente dedicate copiilor ...

Cautam un bucatar/ bucatareasa pentru un ambasadorul unei tari arabe. ...

Un cunoscut chef francez se va stabili in Romania pentru mai multi ani...

Un boutique hotel din proximitatea orasului Dijon, intr-o zona turisti...

Saptamana viitoare vom incepe editia din 2019 a Topului Mancarurilor s...

Afiseaza

Duminica, 15 aprilie 2018, a avut loc la restaurantul Isoletta, din parcul Herastrau din Capitala, o masa festiva la care au participat evaluatorii concursului organizat de Restocracy.

Evenimentul a avut loc cu prilejul inchierii evaluarilor, urmand ca joi, 19 aprilie 2018, sa aiba loc si festivitatea de premiere a tuturor castigatorilor concursului Topul Mancarurilor 2018.

Multumim inca o data tuturor restaurantelor participante, precum si sponsorilor Restocracy, care au facut posibila editia din acest an a competitiei Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti, 2018Expressoft, Grundig, Barilla si Hipmenu, dar si sponsorilor pentru vinuri: Domeniul Bogdan, Kvint si Alira(Daniel Catoi – aprilie 2018)

Data actualizarii: 15/05/2018

ceremonia-de-inchidere-a-competitiei-topul-mancarurilor-2018-restocracy