Restaurantele din Lista Restocracy cu bucatarie internationala, bucatarie urbana si cu specific multicuisine

Ord. dupa

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

34130 vizite 5 comentarii

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

49862 vizite

AFI Palace Cotroceni e unul dintre cele mai mari mall-uri din Bucurest...

5347 vizite 1 comentarii

Agora Floreasca, food court-ul din Piata Floreasca din Bucuresti, cu n...

9677 vizite

Un pranz ratatCred ca acum vreo trei ani, cand imi aduc aminte ca ...

4995 vizite

Ce și cum mănâncă oamenii bogațiS-a deschis de câteva zile u...

3444 vizite

Allegro este un restaurant internațional situat în hotelul Ramada No...

12 vizite

Mancare destul de buna pentru un restaurant de trafic, de volum mare.....

4976 vizite

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Arg...

35209 vizite

Toate bune la Aria TNB, dar dati-l afara pe cel care face trainingul c...

19884 vizite 2 comentarii

Avalon - Se vede unde pune Ashlie Dias manaAm fost la Avalon de do...

5364 vizite 2 comentarii

Ca in marile metropole bogateAviatorilor 8 e cladirea de birouri...

8356 vizite

Restaurantele din Galeria Comerciala Feeria si celelalte din Baneasa ...

6505 vizite

Barbizon de la hotelul Pullman, un restaurant fara ambitiiAm reven...

3837 vizite

Alta mare casa a Bucurestiului condamnata la mediocritateFoarte fr...

2252 vizite

Beef Room - Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare...B...

5666 vizite

Bispen, sau arta de a readuce la viata nostalgiile trecutuluiCine ...

2699 vizite

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

7314 vizite

Biutiful Downtown, unul dintre cele mai spectaculoase restaurante din ...

7778 vizite

Cel mai prost pranz din memoria recentaBolta Rece a fost un restau...

4786 vizite 4 comentarii

Bone pentru oameni instaritiBone nu inseamna dădace, guvernan...

5275 vizite 1 comentarii

Buenasado, o steak house la care pastele sunt mai bune decât antricot...

1540 vizite

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este loculMie mi se pare ca ...

28595 vizite 12 comentarii

Casa Capsa, o paguba greu de recuperat pentru Bucuresti si pentru bucu...

15115 vizite 6 comentarii

Casa di David, la fel ca intotdeauna. Adica OKAm revenit la Casa d...

29764 vizite 3 comentarii

Champagne & More Lounge este un bistrou cu meniu gourmet (fine din...

13 vizite

Chefs Experience este un restaurant cu specific international, situat ...

650 vizite

Complex Herastrau, cel mai mare restaurant din Parcul HerastrauCom...

8745 vizite 1 comentarii

Corso Brasserie: o buna optiune de bufet in zona, all you can eat, dac...

3767 vizite

Noile Pine Restaurant & Terrace, La Veranda, și, mai ales Pine Ga...

2549 vizite

Diplomat, un restaurant pentru evenimente simandicoaseMulti il num...

10235 vizite

DonCafe Brasserie au gasit cheia succesuluiEvreii acestia au mai m...

8660 vizite 1 comentarii

E3 by Entourage din Piata Floreasca - un lucru bine facutAm to...

20902 vizite

El Capitan este o terasa pe ponton pe lacul Snagov, deschisa numai in ...

3252 vizite

Fratelli (Herastrau) este un restaurant cu specific international situ...

866 vizite

Fratellini Bistro, un restaurant retro-conservator, ca și clădirea �...

3421 vizite

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter, eleganta aristocratica...

7921 vizite

Kang este un restaurant situat pe strada Ficusului, nr. 44A din Sector...

490 vizite

La Brasserie, un restaurant conservatorLa Brasserie e neschimbat, ...

14242 vizite 3 comentarii

La Vitrine, unul dintre putinele restaurante cu adevarat bune din Pipe...

7843 vizite

Lido's Brasserie - Minunea inmultirii pestilor...S-a redeschis...

7277 vizite

Am descoperit un nou mare chef tanar in Bucuresti, in intunecimea de l...

9832 vizite

Luna Lounge este un restaurant cu specific international, situat pe So...

8 vizite

Mandarin – Asian Restaurant este locul ideal pentru descoperirea de ...

1177 vizite

Fier din belșug la The Marmorosch, Autograph CollectionSe tot vor...

9525 vizite

Medusa este un restaurant mediteranean situat in sectorul 1 din Bucure...

10 vizite

Naan Project - Mancare buna si in ProgresuluiIstoria restaurantulu...

6676 vizite

Atentie la gust! In rest, totul e foarte OK la NOR Sky Casual Restaura...

46861 vizite 4 comentarii

Osho - Ce bine ca spala cosurile de paine cu detergent dupa fiecare cl...

13660 vizite 1 comentarii

Cum i-am stricat eu tihna lui Antonio PassarelliPalatul Stirbey de...

12664 vizite
Afiseaza
vizualizari
comentarii

Caju by Joseph Hadad au ajuns unde le este locul

Chef Joseph HadadMie mi se pare ca acum au mancare mai buna cei de la Caju, si asta se vede si in evolutia crescatoare a notelor pe care le-am dat de-a lungul timpului. Doar ca sa dau un exemplu, vanata a fost foarte buna, caracatita excelenta, pastele cu trufe la fel. Painea foarte buna si ea, sosurile – o raritate in restaurantele bucurestene – mult mai bune decat primele pe care le-am mancat la ei.

Serviciul a fost foarte bun la mine si prost la altii. Daca s-ar fi ocupat de mine niste specimene de chelneri pe care i-am vazut la alte mese, sigur ma certam cu ei. Dar, asa cum am spus de fiecare data, Joseph Hadad e un mare chef, dar nu prea stie ce e acela serviciu. In rest, toate bune si frumoase la Caju… (GB – iunie 2019)

Jumatate de fine dining la Caju, insa nici nu e nevoie de mai mult

A treia oara la Caju, dupa un an de la ultima vizita. Restaurantul arata la fel de bine, am tot scris despre asta in articolele trecute, nu mai revin.

Mancarea mi s-a parut ceva mai buna decat data trecuta, i-am repus in Lista restaurantelor cu bucatarii fine, de unde ii scosesem dupa ce am mancat ceva despre care sper ca Joseph Hadad nu stia ca a ajuns in farfuria unui client. Hadad face exces de frunze de salata si de frunze si rosii crude, in general, pentru decor, nu au amuse bouche, desi timpul de asteptare e destul de lung. Nu e adevarata bucatarie fina la Caju by Joseph Hadad, dar e aproape si, oricum, am avut aceleasi dubii si la alte restaurante care au ajuns totusi in aceasta lista.

Acum am luat Calamari a la plancha, nu cine stie ce, cu biscuit de parmezan si mozzarella tempura (asta a fost buna), o caracatita la gratar cu sos, buna aceasta, si un kafta de vita, tahini si rosii coapte cu ierburi, kafta excelenta, restul mai putin. Painea foarte buna, intr-adevar, la fel si cafeaua.

Serviciul a fost inca si mai bun decat la ultima vizita la Caju, desi ma asteptam la mai rau, vazand multiplele comentarii negative de pe Internet. Insa am dat la intrare de o fata foarte sigura pe ea si cu replicae, apoi un chelner foarte amabil si placut, rabdator si atent in ciuda eforturilor mele asidue de a-l enerva. Terasa plina, ca de obicei. Preturile normale, poti manca bine cu 300 de lei in doi, daca nu esti prea mofturos, si cu cate un pahar de vin.

Caju by Joseph Hadad e un restaurant de referinta al centrului orasului, in primul rand, dar si al Bucurestiului, desigur. Si jumatatea aceea de fine dining, cu … (citeste tot)

Bucataria lui Joseph Hadad la Caju
Salonul si terasa Caju 

 

Data actualizarii: 01/08/2025

Caju by Joseph Hadad  - Str. Nicolae Golescu, nr. 16 (Atheneul Roman)

  • Anca :

    Un mare Nu, in primul rand pt lipsa de ospitalitate.

  • Adda :

    Un mare NU!
    Personal neprimitor, ba chiar lipsit de bun simt as spune.
    Copii nu sunt bineveniti si sunt apostofati cu “ plozi”

  • Paula :

    Din pacate,foarte dezamagiti am plecat din restaurant…pe departe sa merite banii…am platit cu cardul,apoi am vazut ca au adaugat 10% servicii,ospatarul si-a luat si numerar bacsis ( a tacut malc),nu am vazut sa fie scris pe undeva ca serviciile se adauga la nota,daca nu merita ospatarul ,ce facem? Platim ca vrea patronul?…apa,painea si bacsisurile au fost 50% din nota…nu prea merita!!! Pacat,de noi,clientii!

  • Suzana :

    Mancarea a fost delicioasa! Mi-a placut foarte mult si locatia, in spatele Ateneului, in cea mai frumoasa zona a Bucurestiului! Abia astept sa revin!

  • Coco :

    GB, daca tot esti asa impartial si iti acchiti singur notele, de ce nu mentionezi nimic despre evaziunea fiscala care se face la Caju, prin adaugarea ‘discreta’ a 10% bacsis pe nota de plata? nota informativa este acoperita cu cititorul de card si retrasa imediat dupa plata. daca nu esti atent, nu observi smecheria. este o chestie bine planificata si executata. bineinteles, ‘uita’ sa iti aduca bonul fiscal. daca insisti, il primesti, dar fara bacsisul de 10%, adaugat pe sustache. nu inteleg cum de nu se sesizeaza nicio institutie de mizeria asta ?! oricum, eu nu mai calc in restaurantele Caju si Joseph.

    • George Butunoiu :

      Nu am observat. Probabil ca fac la fel si multi altii, am mai auzit si cred ca am notat si eu de vreo doua ori, cand mi-a atras cineva atentia. Dar tocmai pentru asta sunt bune comentariile aici, pe site, ca sa poti scrie si ce nu vad eu la restaurante. Si vezi ca Joseph s-a inchis definitiv… GB

  • Cristian Gheorghe :

    O sa incercam din nou, daca spui ca e mai bine.

  • Leonor :

    Din păcate, am fost foarte dezamăgită de risotto-ul cu șofran. Îl alesesem cu gândul la Asilah, acolo unde cunoscusem pentru prima oară șofranul. Nici o asemănare: risotto-ul părea mai curând, orez cu lapte cât despre șofran nimic din amintirile de pe meleagurile natale ale Dlui. Joseph Hadad.

    În plus, m-am ales și cu un guturai prilejuit de veșnicul jet de aer rece de la du-te-vino-ul ușii cu deschidere direct în stradă – un detaliu ce a scăpat, desigur, arhitectului. La fel și mesele – cam lungi, care atentează la intimitatea conversației.

    Altfel, lumina e plăcută și da, aduce cumva cu apusurile magrebiene.

  • Cristian Gheorghe :

    Am fost de doua ori acolo, serviciul este foarte arogant. Chiar in seara asta, intre doua concerte la Enescu, am incercat sa mancam ceva – domnisoara de la usa ne-a avertizat abrupt ca nu ne poate lasa decat pana la 8 (era 6.30, iar noi aveam timp oricum pana la 7.15, i-am fi spus, daca ne intreba). Am intrat, am stat 10 minute sa vina cineva sa ia comanda (terasa era plina, iar inauntru eram doar noi si inca o masa) – a venit un chelner si i-am explicat ca, asa cum am fost avertizati de colega lui agresiva, ne grabim. In loc sa ia comanda, s-a apucat sa ne spuna, condescendent, ca au mai fost clienti care au trecut limita de timp si de aceea ei ne avertizeaza. Nu asculta deloc ce doream sa-i spunem noi si pana la urma am renuntat, explicandu-i ca ne-a taiat toata pofta si vrem sa il lasam sa astepte alti clienti. Ne-a raspuns, total nepoliticos, ca asa e, da, mai bine.

    Ma gandesc ca au clienti atat de incantati, incat accepta tratament mai dur. Sau, ca se vor satura cu totii de cliseele si infatuarea chelnerilor…

    • George Butunoiu :

      Da, asa este! Joseph Hadad e un excelent chef, dar despre ce inseamna un serviciu bun nu are habar. I-am spus-o si lui, dar nu cred ca a inteles despre ce vorbeam. Nu e acolo cel mai prost serviciu din Bucuresti, nici pe departe, dar nu e nimeni pe acolo care sa inteleaga micile detalii care fac diferenta. De aceea nici eu nu am niciun chef sa ma duc acolo, ocolesc locul. GB

  • Daniela Florea :

    Așa cum spuneam într-un comentariu pe Facebook, cu alte cuvinte au avut ghinion… Pentru că nu pot crede că asta este regula, să gătească sărat sau să nu respecte rețetele. În niciun caz. Sigur, eu am descoperit Caju și mi s-a lipit de suflet, deci nu par obiectivă. Însă fiți sigur că de fapt sunt. Când a fost ceva de criticat am făcut-o, iar ei s-au repliat rapid. Agilitatea aceasta și tot pachetul pe care îl reprezintă #CajubyJosephHadad, plus faptul ca în peste 98% (sic!) din situații mâncarea este excepțională, mă face să înțeleg că orice evaluare este contextuală și fix subiectivă. Pentru mine acest loc din Restocracy rămâne, până la proxima evaluare, un motiv de amuzament. Dar mă bucur pentru demersul #Restocracy, care nu-i așa, mai are ceva de crescut până va ajunge să nu servească mâncarea prea sărată…
    Și adaug:
    Da, Caju (cu c mare) este „fully booked” inclusiv în zilele de luni iar rezervările se fac cu două săptămâni înainte, nu pentru parchetul de pe jos sau pereții de cărămidă, ci pentru mâncarea atât de bună… Caju este o braserie (nu fiți indecis)! Dar este braseria lui Joseph Hadad și asta spune tot. Iar clienții, atât de subtil încadrați de Restocracy în categorii prestabilite, sinonime unor prejudecăți neasumate dar de rutină, vin aici numai pentru că vor să mănânce foarte bine, într-o atmosferă modernă și lejeră. Niște superficiali… Iubesc singura braserie fine dining din București! Cum ar veni, superlativul în materie. Fix cea mai bună.

    • George Butunoiu :

      Nici eu nu am spus ca aceasta este regula, eu am scris despre ce am vazut si ce am mancat. E mancare buna, dar nu exceptionala, si nici nu cred ca Joseph Hadad si-a propus sa faca mancare exceptionala acolo. Nici nu ar avea cum sa faca la preturile relativ joase care sunt la Caju. Se prea poate sa fie cea mai buna braserie din Bucuresti, nu am vreun motiv sa cred altceva, insa pana la fine dining mai e. Nu foarte mult, dar mai este. Si ar fi ilogic din partea lui Joseph sa faca acolo fine dining, cu toate eforturile si costurile pe care le implica asta, daca localul e plin si asa si oamenii cred ca sunt la fine dining… Il vad si eu plin, de fiecare data cand merg la Atheneu. GB

  • Răspunde-i lui Cristian Gheorghe Anulează răspunsul

    Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close