Restaurante, bistrouri, cafenele si alte localuri din centrele vechi / centrele istorice ale oraselor

Ord. dupa

Abel's Wine Bar, situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, este un bar...

Pai nu sunteti doi, v-am adus doua linguri, ce mai vreti? Am ajuns ...

4 comentarii

Centrul Vechi, mancare buna, Miki fermecatoare... Beef Room e u...

Hanul cu Tei este unul dintre putinele hanuri vechi care mai exista in...

Imobilul ce găzduieste astazi Berăria Nenea Iancu a fost dintodeauna...

Bodega La Mahala este un local situat in Centrul Istoric al Bucurestiu...

Intocmai ca şi pâinea, vinul este parte din viaţa, tradiţiile şi ...

Pestele pe care il folosim este unul salbatic, de captura, pescuit in ...

Even if we don’t take individual reservations on the terrace, when y...

Tumoarea de pe fatada marii cladiri de langa Manastirea Stavropoleos ...

3 comentarii

Alt restaurant - fosila Nu-mi aduc aminte de restaurantul Casa Gorj...

Un frumos cadou facut Bucurestiului Vechi Cismigiu – Bistro la Et...

Coffeol Este povestea anotimpurilor care-și lasă amprenta pe specifi...

Ideea barului de vinuri CORKS a plecat de la tine, consumatorul de vi...

Crama Domneasca, ce-a luat fiinta intre ruinele Palatului Voievodal Cu...

In respectabila ei traditie, Curtea Berarilor reimprospateaza vremile ...

Un stabiliment pentru boema corporatista Energiea se considera "un ...

Faros este o taverna cu specific grecesc, situata in Centrul Vechi al ...

Restaurant Finikia – lebanese cuisine, amplasat in centrul istoric a...

French Cafe este un local situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, pe...

O berarie turistica Gambrinus, alaturi de Capsa, Caru cu Bere si in...

La Geobar poți petrece clipe minunate alături de prietenii tăi, în...

Grand Cafe cu quesadilla si hamburgeri! Sa nu va lasati pacaliti de nu...

Spectacol trist cu chelneri batrani Nu aveam de gand sa merg sa man...

3 comentarii

Din 2008 suntem cunoscuti pentru ca transmitem atmosfera creata de cei...

Impotriva curentului Hansome Monk Coffee e o cafenea abia desch...

Numai daca sunteti turist strain Hanu' lui Manuc e Hanul lui Manuc,...

Oferind prin pozitionare posibilitatea de a lua pulsul Centrului Vechi...

Industry Wine Bar este un local pe str. Sepcari, nr. 19 din Centrul Is...

La 100 de Beri este o carciuma unde poti gasi peste o suta de beri, s...

Poftesti la povesti cu mancaruri romanesti sau la bucate din bucatarii...

“Am plecat de la o idee si de la o dorinta. Doream sa mananc bine, d...

Un restaurant trist si depasit de vremuri Restaurantele La Mama au ...

4 comentarii

Lacrimi si Sfinti: lacrimile pentru servicii, cele sfinte despre manca...

2 comentarii

Unul dintre localurile emblematice ale Centrului Vechi al Bucurestiulu...

Se mananca bine la Meze, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vestea ...

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient Mica Elvetie ...

New York Coffees e o cafenea in Centrul Vechi, de unde incepe strada S...

Am revenit la NOA ca sa mancam si sa vedem ce mai e nou, mai ales ca a...

Te cauta in punga la intrare, dar nu de arme sau droguri, ci de mancar...

Oktoberfest sau “sarbatoarea lui octombrie” cum spune traducerea a...

Oktoberfest sau “sarbatoarea lui octombrie” cum spune traducerea a...

Boema perfect construita, dupa manual Paine si Vin e un bistrou fac...

Cred ca se terminasera pastele foarte bune cand am ajuns noi Pasta ...

Pentru o iesire cu prietenii, o seara cu muzica live si o portie de co...

Cel mai bun steak din Bucuresti Am revenit la Rad Angus de mai mult...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la stat Restaurantul Cercul...

O bucată din București transformată în tărâm turcesc. Regal de g...

Pentru o iesire cu prietenii, o seara cu muzica live si o portie de co...

Singurul pub din Romania construit dupa adevaratul concept de Irish Pu...

Cafenelele noastre au devenit un reper pentru iubitorii de cafea de or...

Un restaurant numai bun pentru turisti inocenti Terasa Doamnei e un...

Un concept surprinzator pentru Centrul Vechi The Ace, pe numele lui...

The Drunken Lords este un pub si night club in Centrul Vechi al Bucure...

Spatiul The Urbanist aduna in jurul sau, online si offline, energia un...

Nu gesesc cei de la Toan’s Viet Nam un asiatic sa puna in sala, in t...

Pentru cei carora le plac bucatariile simple... Vibes 19 e un resta...

Zamon face parte din portofoliul Max Grup Company (MGC), cel care deti...

Afiseaza
comentarii

Tumoarea de pe fatada marii cladiri de langa Manastirea Stavropoleos

Caru cu Bere e perla coroanei lui Dragos Petrescu, poate cel mai spectaculos exemplu de ce poate sa faca un management bun dintr-o afacere care a fost moarta ani, sau chiar zeci de ani. Nu mai scriu acum, nici despre Dragos Petrescu, nici despre restaurantele lui si cum a reusit sa le umple el.

Caru cu Bere e imens, are vreo 500 de locuri, si cred ca e plin in permanenta. Ba, mai mult, sta lumea si la coada ca sa apuce vreun loc.

E foarte frumos inauntru la Caru cu Bere, intr-adevar, e de ajuns sa te uiti la poze ca sa te lamuresti repede. In fata au construit o monstruozitate, nu stiu cum de le-au dat voie sa faca asa ceva. Nu au stricat doar cladirea istorica, ci toata strada. Insa lumea se inghesuie sa stea sub mosntruozitate, dupa cum am spus.

Mancarea de la Caru cu Bere e asemanatoare cu cea de la Hanul Berarilor (Hanurile Berarilor, mai bine spus, pentru ca sunt doua). Nu e rea deloc, dar nici cine stie ce iesit din comun. Nici nu ar avea cum, de altfel, la un asemenea volum si cu un trafic mai mare decat cel al Garii de Nord.

Serviciul e surprinzator de bun, totusi, destul de rapid, cu copii buni, inimosi, dar cam extenuati de atata efort. Preturile sunt rezonabile.

Sunt oameni carora le place sa manance in harmalaie, alaturi de altii 499. Sa le fie de bine, si norocul lui Dragos Petrescu, acvest geniu al managementului care a stiut cum sa-i gaseasca si cum sa ii aduca la Caru cu Bere. (GB – mai 2017)

Urbanism pe Strada Stavropoleus

Save

Data actualizarii: 09/08/2018

Caru cu bere

  • Cristi :

    Sunt renumiti pe piata ca isi bat joc de angajati si nu exista respect, de asta multi ii evita…

  • Zatara :

    Micromanagementul defectuos, lipsa inovatiei si a schimbarilor, blocarea pe un singur post, (exista si avansarea in cazul beneficiilor intime) imposibilitatea de a avansa pentru cei care merita cu adevarat, de cele mai multe ori lipsa de respect, lipsa de siguranta a jobului sau lipsa de incredere in conducerea companiei.
    Nu este un mediu de lucru placut .
    Se creaza prea mult marketing fals.

  • John Doe :

    Hai sa fim seriosi si sa uitam tot lantul City Grill sau cum se mai numeste, genialitatea sta in cum sa reusesti sa ocolesti toate aceste restaurante unde nu faci decat sa te enervezi…

  • Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.