Restaurantele Restocracy cu bucatarie italiana

Ord. dupa

Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta... E greu de crezut ...

4877 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare fina dintre foarte multele...

7664 vizite

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara? Am revenit l...

2868 vizite

Scenariu de film: Dragos Petrescu asteptand rabdator... . Lido era, ...

3124 vizite

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

1170 vizite

Restaurantul cu cea mai adorabila chelnerita din oras. Rareori ajun...

3769 vizite

Un restaurant mai mare decat bucatarul Am revenit la Mozzafiato dup...

1278 vizite

Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul cu hotelul ...

702 vizite

Mica Italie de pe Calea Calarasilor Am uitat sa intreb daca numele ...

1616 vizite

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

617 vizite

Viata din Matasari care bate filmele cu sicilieni Belli Siciliani e...

2616 vizite

Domnii Xenopol si Cristofor Columb, mari contribuabili la Il Villagio ...

659 vizite

Unul dintre putinele restaurante bune ale marelui Cotroceni Daca im...

759 vizite

La fel ca si celelalte Trattoria Buongiorno ale lui Dragos Petrescu ...

590 vizite

Unul dintre putinele restaurante cu mancare cat de cat fina de la marg...

710 vizite

Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silvestru Il Des...

621 vizite

Micul bistrou al Herastraului, cu mancare mai buna decat a gigantilor ...

1596 vizite

O noua viata pentru marele restaurant de pe Caderea Bastiliei Despr...

1106 vizite

Sa le vina mai repede noul chef, sa nu apuce sa se faca de ras... A...

1757 vizite

Cam asa mananca italienii obisnuiti In casa aceea din poarta Manast...

625 vizite

Daca v-ati saturat, ca mine, de restaurante in stil industrial Unic...

986 vizite

Giuseppe, un bucatar italian in Cartierul Francez In complexul acel...

476 vizite

Se pare ca nu au gasit inca formula castigatoare cu Caffe Citta. Sau o...

472 vizite

Cantina de lux a corporatistilor din Piata Victoriei Prin 2000 si c...

882 vizite

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

3772 vizite

Un restaurant care rezista cu luxul unei generatii trecute Restaura...

962 vizite

Cei de la Quattro Stagioni sa multumeasca de trei ori pe zi parcului H...

325 vizite

Cam ca si celelalte doua restaurante Gargantua Gargantua KSLF e un ...

654 vizite

A va documenta cu atentie inainte sa comandati! Cei care au lantul ...

735 vizite

Cu perdele, ca sa nu poti vedea Bucurestiul vechi al Dorobantilor de s...

418 vizite

Cel mai cunoscut si mai profitabil restaurant italian din Bucuresti ...

577 vizite

Alt restaurant de la care pleci cu hainele imputite de fum! Am vrut...

679 vizite

La Fattoria, ruda de la tara a restaurantelor din Herastrau Nu stiu...

1274 vizite

Pe elegantul si bogatul bulevard Aviatorilor nu sunt doar stomacuri fi...

601 vizite
Afiseaza
vizualizari

Restaurantul cu cea mai adorabila chelnerita din oras.

Rareori ajung sa scriu ceva semnificativ despre restaurantele din hotelurile de lux, aproape intotdeauna sunt exact asa cum ti le imaginezi cand te uiti pe meniu, inainte sa ajungi acolo. Asa si cu Roberto’s, singurul restaurant al hotelului Athenee Palace Hilton din Bucuresti, daca nu punem la socoteala si Athenee Cafe, care e mai mult o braserie decat o cafenea, in sensul frantuzesc al termenilor.

Roberto’s e un restaurant cu specific italian, dupa cum ii sugereaza si numele, iar La Strada e terasa lui, cand incepe sezonul statului afara. E frumos amenajat, cum sunt toate intr-un hotel de cinci stele, dar nu are ferestre. Are un singur salon, de marime medie.

Meniul de la Roberto’s e mai degraba din bucataria italiana clasica, traditionala, cu ceva insertii de bucatarie fina. Mancarea e buna, atent facuta, cu produse de calitate, frumos prezentata. Preturile sunt cele asteptate, adica o masa in doi, cu o sticla de vin bun, iti trece repede 4-500 de lei de pe card in contul domnului Copos.

Serviciul a fost memorabil la Roberto’s. Presupun ca nu toti chelnerii sunt ca domnisoara Miki, pe care am si pus-o in sectiunea cu “cei mai buni chelneri“. E greu sa o egaleze cineva in tot orasul, de fapt…

Nu sunt multi clienti la Roberto’s, de fiecare data cand am trecut prin fata si am aruncat un ochi inauntru l-am vazut mai mult gol. Intr-adevar, in afara de mancarea italieneasca buna, nu e mare lucru de facut acolo, nici distractie, nici cine stie ce atmosfera.

Roberto’s e unul din restaurantele cu bucatarie clasica italiana de referinta din Bucuresti, cu mancare buna si de calitate constanta. De dus acolo cand vreti sa mergeti la sigur cu mancarea italieneasca, fara surprize si in liniste. (GB – martie 2017)


Robertoʼs

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.