Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

Boema viu colorata de pe PolonaAcuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef!Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

1 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai multA treia ...

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

Cherhanaua Ancora, restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de ...

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoareCopper's Pub...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

O frumoasa gradina ascunsa a centrului BucurestiuluiEu ma duse...

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligentCat sunt eu de int...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara?Am revenit l...

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiA...

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75...La ultima vizita la Gargantua,...

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

Cam ca si celelalte doua restaurante GargantuaGargantua KSLF e un ...

1 comentarii

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidereToa...

Golden Blitz: nume mare, casa mare, imaginatie micaGolden Blitz a ...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

Green Hours, un local iconic al BucurestiuluiGreen Hours este unul...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

4 comentarii

Un model pentru restaurantele populare cu specific romanesc, pentru cl...

Il Destino in Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silve...

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta...E greu ...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Din ce in ce mai putin mic bistrou de proximitate

Copiii acestia au avansat destul de spectaculos de la data deschiderii, deloc indepartata, Zexe Braserie a devenit un restaurant in toata regula, desi nu asta aveau in plan cand l-au deschis, se gandeau sa faca o cofetarie si cateva gustari alaturi. Ultima data am mancat o pulpa de rata, pipote cu varza rosie si niste stafide prin ea, cred, foarte bune, un snitel foarte bun, de asemenea, o supa de conopida asa si asa. Au si deserturi bune, dar m-am abtinut.

Au fost extrem de lenti de data aceasta, a durat mai mult de jumatate de ceas pana sa vina primul fel de mancare, ceea ce invalideaza in mare masura pozitionarea de mic bistrou de proximitate, la care vii sa mananci ceva bun, dar nu sofisticat, rapid si la preturi rezonabile.

Oricum, pare sa le mearga foarte bine la Zexe Braserie, va ajunge un restaurant cunoscut in zona. (GB – noiembrie 2017)

O masa buna cand nu vrei sa te indepartezi prea mult de birou sau de casa

Zexe Braserie e tot al celor care au si celelalte Zexeuri, de la Gradina Icoanei si de la Statuia Aviatorilor, si a fost deschis mai de curand, dupa ele. Cred ca la inceput au vrut sa-l faca doar cofetarie, dar pana la urma au pus si mancare, si cred ca a fost o alegere buna.

Zexe Braserie e la demisolul unei cladiri de pe Bulevardul Aviatorilor, aproape de Piata Charles de Gaulle. Salonul e bine conceput, spatios, destul de luminos, chiar daca nu are cine stie ce lumina naturala, culori calde, foarte bine alese. E un loc vesel, optimist, placut. In fata au cateva mese sub nivelul trotuarului, cu nite scaune de fier incomode.

Zexe Braserie e un bistrou, de fapt, nu e o braserie in adevaratul sens al termenului. Au cateva feluri de mancare relativ simple, cred ca le-au preluat din meniurile restaurantelor. Bucatarie romaneasca urbana, creativa. Si au si tot felul de prajituri, proprietareasa afacerii, care e si fiica patronului de la Zexe, fiind o buna specialista in patiseria frantuzeasca.

Mancarea e destul de buna pentru ceea ce isi propune sa fie Zexe Braserie, adica un loc in care oamenii bogati care lucreaza si care locuiesc in zona sa poata sa manance cand li se face foame. (GB – iulie 2017)

Salonul si terasa Zexe Braserie din Bv. Aviatorilor

Zexe Braserie, bistrou si patiserie

 

Zahanaua Zexe (Aviatorilor)

Zahanaua Zexe readuce bucataria romaneasca boiereasca, de pe vremuriAm fost de mai multe ori la ei, insa nu am scris pentru ca nu e nimic semnificativ schimbat de cand au deschis. Un restaurant el...

Zahanaua Zexe (Icoanei)

Zahanaua Zexe: Cea mai buna mancare romaneasca boiereasca din Bucuresti.Scriu acum despre amandoua Zahanalele Zexe, cea din Icoanei si cea de la Statuia Aviatorilor, pentru ca asa par sa fi fost c...

Data actualizarii: 25/11/2019

Zexe Braserie, noiembrie 2017  - Bd. Aviatorilor, nr. 65 (Piata Ch. de Gaulle)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close