Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

Apex Alliance Hotel Management îl numește pe Tadas Ėvaltas în func...

... citiți asta! 😊 Și eu și mulții alții ne dăm seama, a...

Nordic accelerează digitalizarea și inovația în Food Service și l...

Sunt nebuni! Vor pierde toți banii! Și nu puțini, ci mulți. Pentru...

Seoul - Pentru cei care vor sa manance si altceva decat carne la resta...

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Afiseaza
comentarii

O cina King Crab pregatita de Catalin Petrescu la Argentine, ca sa ne treaca pandemia mai usor:

  • Sashimi de ton cu king crab, trufe si caviar
  • Wagyu beef roll
  • Creveti tempura
  • Maki cu king crab, avocado si caviar
  • Soft shell crab eempura
  • Maki cu king crab si Saint Jaques
  • Muschi de vita cu soia
  • Cotlete de berbecut
  • Orez prajit
  • Vin Banfi San Angelo Pinot Grigio
  • Cafea Le Piantagioni

Si o introducere a Domnisorului Butunoiu in bucataria lui Catalin Petrescu, in egala masura…

Domnisorul Butunoiu, invitatul lui Catalin Petrescu

Data actualizarii: 02/08/2020

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close