Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in Regie Restaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna... Cr...

5 comentarii
Afiseaza
comentarii

Cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti la Argentine din Parcul Herastrau

Chef Catalin Petrescu

Argentine din Parcul Herastrau e un restaurant excelent, unul dintre marile restaurante ale Bucurestiului. Punctul lor forte este bucataria japoneza, cu cele mai bune si mai sofisticate sushi si sashimi din Bucuresti, care au impresionat pe toti cei cu care am fost acolo. Si vorbesc aici, in primul rand, despre oameni umblati prin lume, cum ar fi zecile de ambasadori straini, inclusiv cei ai Japoniei, cu familiile lor. De aceea au si astigat competitia Topul Restocracy al Mancarurilor din Bucuresti in 2018 si 2019 cu unanimitate de voturi.

Catalin Petrescu e un mare chef, intr-adevar, si stiu ca gateste foarte bine orice si-ar pune in minte, nu numai mancarea japoneza. Pacat ca numele restaurantului induce pe multi in eroare si multi nu se uita cu atentie in meniu. Sau, daca se uita, nu citesc ce se scrie in presa despre Argentine, fiindca ii vezi mai tot timpul cu cate o halca de carne in fata. Care vita e si ea foarte buna, nimic de zis. Insa vita buna mai gasesti in oras, dar asupra celorlalte mancaruri are Chef Catalin Petrescu cateva “drepturi de autor” greu de contestat… (GB – martie 2020)

Catalin Petrescu e un mare Chef!

Am revenit la Argentine la invitatia lui Catalin Petrescu, de aceasta data. Am scris un articol separat despre acest pranz.

Ma vad obligat sa revin asupra celor scrise in iulie, cand am zis, printre altele, ca Petrescu poate sa faca „mai mult decat sushi”. E drept, atunci nu stiam si ce fel de sushi face Catalin Petrescu… Si am modificat si specificul la care am incadrat restaurantul Argentine, acum e la bucatarie japoneza, fiindca meniul e preponderent japonez, cu cateva insertii de steak argentinian si alte cateva lucruri mai putin japoneze.

Si da, intr-adevar, toti cei care am fost la acest pranz despre care am scris in articol am cazut de acord ca Argentine e unul dintre cele mai bune restaurante din Bucuresti, in acest moment. (GB – februarie 2018)… (citeste tot)

Cred ca bucatarul acela ar trebui sa faca mai mult decat steak si sushi…

Mi-a placut dintotdeauna de restaurantul acesta din Herastrau, Argentine, desi nu sunt mare amator nici de carne si nici de sushi. Insa au un bucatar talentat, cred ca e acelasi de mai multi ani, mi se pare ca stilul de a gati e acelasi. Mai au un Argentine Steak & Sushi si in Baneasa Shopping City, de aceea e Herastrau in nume.

Argentine Steak & Sushi e un restaurant destul de mare, in complexul Bonton Palace, la inceputul Soselei Nordului, in partea de Herastrau cu Aqua, Casa di David si La Brasserie. Argentine imparte frumoasa terasa cu Octopus, despre care acum am aflat ca tot al lor este.

Argentine e lung si ingust, cu pereti de sticla pe toate partile, se vede foarte frumos in jur, oriunde ai fi asezat. In capat au … (citeste tot

Bucataria japoneza fina si creativa a lui Catalin Petrescu
Restaurantul Argntine din Parcul Herastrau
Data actualizarii: 23/08/2025

Argentine (Herastrau)  - Sos. Nordului, nr. 7-9 (Parcul Herastrau)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close