Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Telefonul chelnerului de la Tasting Room

Tasting Room in Piata Floreasca, restaurant si winebarAm revenit la Tasting Room dupa putin timp. Ambianta aceeasi, evident, locul arata foarte bine, nu ar avea vreun motiv sa schimbe ceva, desigur.

Mancarea de la Tasting Room mi s-a parut ceva mai putin buna decat data trecuta. Am luat o salata de caracatita foarte buna, somon teriyaki destul de bun, insa cu un sos teriyaki prea gros si mult prea dulce, era ca o pasta groasa de la mierea sau siropul prea concentrate pe care le-au folosit; orezul cam uscat si intarit deja, pulpa de rata destul de buna, insa cam neobisnuit sa vina asa, fara nimic alaturi; tarta cu mere a fost foarte buna.

Serviciul a fost cam neatent la Tasting Room, cu un chelner vesel, dar inveselit de ce gasea pe telefon, pentru ca nu avea niciun chef de lucru, butona intruna pe smartphone si parea foarte satisfacut de ce vede acolo. Bineinteles ca nu ne-a adus tacamuri, desi i-am spus clar si raspicat de mai multe ori ca vrem sa impartim mancarea.

Si preturile mi s-au parut ceva mai mari decat data trecuta, desi nu cred ca le-au schimbat de caurand. Insa cand mancarea ti se pare mai putin buna, si preturile ti se par mai mari, evident, pe cale de consecinta.

Oricum, Tasting Room ramane un restaurant bun, ca dovada ca si clienti are in permanenta. (GB – ianuarie 2018)

Tasting Room: daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna…

Tasting Room e un mic restaurant de la Piata Floreasca, al celor care au un magazin de vinuri cunoscut in zona, Ethic Wine. L-au gandit ca pe un mic bistrou la inceput, unde sa manance ei cu prietenii si unde sa deguste vinurile in tihna, si asa cum trebuie, insa succesul le-a depasit asteptarile, se pare, si au investit mai mult decat prevazusera initial ca sa-l aduca la standardul la care este acum.

Au o cladire mica pe Putul lui Zamfir, chiar de unde incepe acesta din Piata Dorobantilor. Ce se vede din strada, si unde stau clientii, pare sa fie o constructie usoara construita ulterior, in prelungirea unei case mai vechi din spate, sau ce o fi acolo, ca nu iti dai seama deloc uitandu-te din strada.

Tasting Room e frumos amenajat, luminos de la peretele de sticla dinspre strada, cu mese simple de lemn si pereti tapetati cu rafturi cu sticle cu vin.

Meniul e facut cu cap la Tasting Room, nu e lung, dar nici prea scurt nu este, diverse feluri de mancare din mai multe bucatarii, de la cele italienesti la asiatice si altele nereperabile, din bucataria urbana, de acum, mai degraba.

Nu mai tin minte ce am mancat, pentru ca nu mi-am notat, dar am retinut ca a fost destul de buna, chiar surprinzatoare pentru un restaurant mic. Am mancat afara, pe trotuar, pentru ca ne-au spus ca toate mesele sunt rezervate, desi nu era nimeni in restaurant la ora aceea, pe la 18. I-am spus chelnerului ca ne grabim, o sa mancam repede ceva, nu vor apuca multi clienti sa vina pana terminam noi. Mai ales ca, intr-un astfel de restaurant oamebnii vin pregatiti sa ramana mai mult, si asta nu o faci de cand inca soarele e sus, pe cer, ci mai tarziu, dupa 19 sau chiar 20. Dar chelnerul nu si nu, ca e totul ocupat. Asa ca am mancat studenteste de data asta. Bine, macar, ca era inca vara afara…

Preturile nu par mari, pentru o mancare buna cum e cea de la Tasting Room, mai ales ca nu te costa mult vinul, am auzit ca poti sa-ti cumperi sticla de la Ethic Wine si sa o bei la Tasting Room. Daca o fi adevarat, atunci e o idee foarte buna, care ar trebui sa fie copiata si de catre altii…

Clienti nu erau la ora aceea, dupa cum am spus, insa vad ca e mai mereu plin seara, cand trec pe langa Tasting Room.

Tasting Room e un lucru facut cu cap, se pare ca au gasit formula optima care sa le combine afacerea cu vin, placerea mancatului bine si spatiile disponibile si cu chirii mari de la Piata Floreasca… (GB – septembrie 2017)

Micul salon Tasting Room cu vinoteca

 

Data actualizarii: 23/04/2020

Tasting Room  - Str. Putul lui Zamfir, nr. 64 (Piata Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close