Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Domnul Jacob Hausmann, o lectie de marketing eficient cu Mica Elvetie ...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

Avido, locul in care te simti bine primit M-am intors la fetele de ...

Bistro Ateneu in sofisticata Casa Galleron Noul Bistro Ateneu insea...

Cantina premium a corporatistilor din Metropolis Center Tin minte c...

Boema de Dorobanti sau cum sa vinzi cana de apa cu 10 lei Prima imp...

La Strada, terasa de vara a restaurantului Roberto's de la hotelul Ath...

Gradina Floreasca: una dintre cele mai spectaculoase terase de vara di...

Biutiful by The Lake, pe lista scurta a marilor terase din Bucuresti ...

O terasa din Herastrau pentru clientela mai sobra Aperitivo e o te...

Nuba, cea mai scumpa terasa din Parcul Herastrau Sunt mai multe loc...

O cafenea-gelaterie boema in centrul Bucurestiului Puro & Bio ...

Un restaurant care nu ar trebui sa existe acum si acolo Il Corso e ...

Restaurante spaniole se deschid si se inchid in Bucuresti, Alioli isi ...

Randevu Bistro: parca prea cuminte pentru zilele in care traim... D...

Noodle Bar by Tuk Tuk, street food mai scump ca la restaurantele adeva...

Bocca, o cantina a saracilor bogatului cartier Marea casa din celeb...

City Grill Floreasca (Promenada Mall area) is the favorite restaurant ...

O ceainarie veche in calea Floreasca, chiar vizavi de Piata Floreasca,...

La Terrazza, cu terasa vraiste si nematurata Am revenit la La Terra...

Daryus neingrijit si trist Daryus e un restaurant persan, pe langa ...

Cred ca si acum o mie de ani tot asta mancau turcii Aud periodic, d...

Pizza Leggera, locul in care un italian suparat mi-a aratat cate mai a...

Tracia ar trebui sa fie restaurantul microbistilor de fotbal Tracia...

Poti manca foarte bine si elegant si fara bucatarie fina. La Corto Mal...

Afiseaza

Avido, locul in care te simti bine primit

AVIDO, mic bistrou cu bucatarie urbana in Piata Floreasca din BucurestiM-am intors la fetele de la Avido dupa un an de la prima vizita. Si de la deschidere, fiindca eu am fost chiar primul lor client. Totul la fel. Placut, adica, sentimentul de bistrou adevarat, facut din pasiune, de atentie pentru cel care le vine la masa. O noutate in meniu, totusi, a fost pizza. M-am mirat putin la inceput, insa apoi mi-am adus aminte ca o mare parte din conceptul Avido e construit in jurul painii de casa, paine pe care o fac chiar fetele. Asa ca o pizza cu aluat cu maia si cu ce il mai fac fetele vine de la sine.

Si am descoperit si terasa. Simpla, insa primitoare, colorata, tinereasca, in ton cu restul ambiantei. Le doresc fetelor sa le mearga cat mai bine. (GB – octombrie 2019)

Avido: fetele inimoase si micul lor bistrou din Piata Floreasca

Chiar in primele zile din noiembrie, doua fete inimoase, Cristina si Madalina, au deschis un mic bistrou la Piata Floreasca, intre Fish House si Cava Bistro si vizavi de Vacamuuu. Au primit o bucatica din parterul unui bloc, pe la mijloc, si un loc mai marisor pe trotuar, pentru o terasa. I-au spus Avido, cuvant spaniol care inseamna “pofta”, etimologie comuna cu ce au francezii si chiar si avem si noi in romana.

Conceptul fetelor de la Avido e evident si comunicat raspicat: mancare cu suflet, gatita cu pasiune, produse proaspete de la ferma Nasul Rosu, retete noi. Ceea ce inseamna si ca amenajarea e simpla, austera, fara pretentii, ca in majoritatea locurilor in care patronul e si bucatar si toata familia a strans banut peste banut ca sa poate sa realizeze un vis. Zic fetele: Buna, suntem Madalina si Cristina, iar impreuna am pus bazele unui bistro a carui semnatura sa fie respectul nostru pentru oameni si natura. Mancarea asa cum era odinioara… Fara pesticide, organisme modificate genetic si culturi pe repede-inainte… O idee aparent simpla, insa in acelasi timp complexa, ce ne-a insotit pe intreg parcusul calatoriei noastre si ne-a permis sa va propunem astazi, cu mandrie, conceptul nostru.

Eu am fost primul client al lui Avido, chiar in prima ora de la deschidere. Fetele m-au servit cu o supa crema (de mazare, daca imi aduc bine aminte?) si cu o salata cu bulete de branza, bune amandoua. Si unt cu o paine proaspata, facuta tot de ele, cred, foarte buna. Meniul foarte scurt, cateva feluri relativ simple, facute mai mult pentru cei care vor sa traiasca foarte mult.

Desigur, cele doua fete inimoase, Cristina si Madalina au fost adorabile.

Avido e un mic bistrou de proximitate, de la care poti lua mancare si pentru acasa, atunci cand te grabesti. Insa e un loc in care e bine sa stai cateva clipe, fiindca daca te lipsesti de prezenta inimoaselor Cristina si Madalina, pierzi chiar esentialul… (GB – noiembrie 2018)

Micul salon Avido

AVIDO, mic bistrou cu bucatarie urbana in Piata Floreasca din Bucuresti

Terasa Avido
Data actualizarii: 09/01/2020

AVIDO  - Calea Floreasca, nr. 91-111 (Piata Floreasca)

  • Anonim :

    Iubitoare de stil de viata sanatos pot spune ca AVIDO imi satisface toate’pretentiile si cererile’. Dificil sa gasesti un restaurant biologic in totalitate. Majoritatea m-au dezamagit. Bravo fetelor.

  • Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.