Restaurante si alte localuri inchise dupa ce au fost vizitate sau prezentate pe Restocracy

Ord. dupa

Mozzafiato sub comanda gastronomică a lui Chef Alin Barabancea ...

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain? Rue du Pain e l...

Samsara, cel mai așteptat restaurant vegetarian din BucureștiSun...

Mandaloun Maison, varianta pentru alt tip de clientelă a deja cunoscu...

Educarea și disciplinarea clientului la CauponaPrimul restaur...

Țin minte că ne-a făcut plăcere să vorbim cu o chelneriță inimo...

Cento 118, pizzeria de care avea nevoie Calea FloreascaRegula pe R...

Nowa, un nou mare restaurant pe piața gastronomică a Bucureștiului ...

O’grada, alt experiment cu un concept de restaurant de destinație ...

Anika, Noua Bucătărie Românească Fină și Creativă în Centrul V...

Uptown: vor face pasul catre bucataria cu adevarat fina?Cred ca no...

Osteria Bella Toscana (Sevastopol) este un local cu bucatarie italiana...

Vedeți că Tehran și Teheran nu sunt același restaurant...Exist...

La Finca by Alioli îți aduce aminte că viața e frumoasă și bună...

Cannoleria lui Andrea Di Russo, ca din filmele italienești de altăda...

Italianului de la Gustosi Momenti ii e mai usor sa faca mancare buna d...

La Kostas, cheful charismatic, frumos si viril, care nu se da inapoi d...

Pazzo Pizza al Taglio, o cantina fara imaginatiePazzo, cu subtitlu...

The Gallery Lounge din complexul Pescariu Sports & Spa, un restaur...

Quattro Stagioni, o trattoria de ambiantaAm revenit la restaur...

Nu stiu de ce se duce lumea la La FattoriaNu am scris mai nimic de...

Café Athenée nu e tocmai ceea ce numele ar putea sugera unora Café...

Dragomir Niculescu si delicatesele lui comestibile...Dragomir Nicu...

Ginger, direct pe primele locuri in Lista Restocracy, inca de la desch...

In urma vremurilor.Nu ii cunosc pe cei de la restaurantul Maison M...

Voila al lui Radu Dumitrescu e printre putinele bistrouri adevarate di...

Milu Café este o cocheta cafenea din centrul orasului Bucuresti, care...

Despre unii bucuresteni care cred ca oamenii de la La Pescaria Doroban...

ARC Bakery - Exemplul occidentalDescoperirea Arc Bakery a fost u...

Nominoe, o Creperie et Epicerie chiar ca in Bretagne Nominoe e un bis...

Nonna Mia - Da, aici e chiar ca in Italia Nonna Mia au avut o oarecar...

La Belle Epoque, o braserie belgiana autenticaLa Belle Epoque ...

Citroniers - Printesa in negru cu margele albeCitroniers inseamna ...

Octopus, un mare restaurant arabesc cu ambianta greceascaIstoria e...

Meze - Se mananca bine aici, si nu atat de scump pe cat i s-a dus vest...

Chefs Experience: eu nu am nimerit, inca, la ce descriu ei pe site... ...

La Cantine de Nicolai, una dintre referintele centrale ale fine dining...

Costelaria fata cu corporatistii Cei care au de mai multi ani Costela...

Lamentabil, ca aproape tot ccea ce e de la statRestaurantul Cercul...

Citronelle - Un restaurant cuminte si conservatorCitronelle e ...

Fabrica de boeme bucurestene lucreaza la capacitate maxima...Re:Mo...

My name is Sana and I am born and raised in Karachi, Pakistan. Current...

Dabeef in timpul pandemieiAm venit la ei și în anul al doilea al...

Frank Bistro, pivnita cu mancare buna Am revenit la Frank Bistro,...

Nuba - Nunta fara sfarsit, care se termina in zori, spre a reincepe se...

ROST, la inceputul drumului catre un mare restaurantROST e un nou ...

Marul de Aur - Sper sa redevina ce a fost odataAu facut ceea ce ar...

Joseph by Joseph Hadad, unul dintre stalpii din Bucuresti ai Haute Cui...

Cred ca The Embassy Park e cel mai prost restaurant din Parcul Herastr...

Modigliani - Se pare ca nu vor prea mult deranj, poate castiga destul ...

Afiseaza

A mancat cineva vreodata un pranz bun la Rue du Pain?

Rue du pain, brutarie si bistrouRue du Pain e la fel cum il stiam: o brutarie frantuzeasca buna si un bistrou mai degraba mediocru. Amenajarea neinspirata de la deschidere, a ramas si ea la fel. Sunt unul dintre cele mai sterse localuri din toata zona Dorobantilor – Floreasca, din acest punct de vedere.

Rue du Pain e un bistrou de “petit dejeuner” cu tartine, sandviciuri, omlete si alte cateva din acestea destul de bune, insa cand vine vorba despre o mancare de pranz, e mai banal decat tot ce poti gasi in jur. Au cate un singur “set” de supa si fel principal pe zi, scris pe o tablita. Am nimerit o supa crema de ciuperci fara gust si un snitel de pui destul de bun, pe o salata proasta – niste frunze batrane si tari aruncate de-a valma in farfurie, si atat. Am vazut ca ramasesera nemancate si pe alte mese, si supa, si salata.

Serviciul lent si dezordonat, depasit cu mult de numarul de clienti, insa chelnerul si chelnerita foarte placuti, tineri amandoi. Preturile mai mari decat ar fi meritat pranzul banal si ambianta neingrijita. E de mers la Rue du Pain doar ca sa-ti cumperi paine sau pentru maruntisurile de mic dejun. (GB – iulie 2019)

Coada la tartinele Rue du Pain

Rue du Pain e o brutarie frantuzeasca in Piata Floreasca, patiserie si mic bistrou, pe partea cu Fish House si Vacamuuu. Nu stiu daca au avut in plan de la inceput sa dea si mancare, insa cred ca acum fac mai multi bani din asta decat din vanzarea painilor. Fiindca vad mereu lume la Rue du Pain, infulecand sandviciuri si ce mai au ei acolo, inca de dimineata, de la micul dejun.

Brutaria si patiseria, cu galantarele si cu rafturile cu produse sunt in fata, in spate au o sala cu niste mese, scaune si banchete pentru mancat acolo. Ambianta e cam sumbra, culoarea dominanta e cenusiul, are mai mult aspect de magazin decat de bistrou, cu tavan inalt si vitrina la strada. Mobilierul e auster, la fel ca si amenajarea. Vara pun scaune direct pe trotuar, pe doua randuri.

Meniul e si el scurt si auster la Rue du Pain, au niste tartine (felii de paine unse cu cate ceva, un fel de sandvici cu o singura felie de paine, nu intre doua), salate, quiches si cate un plat du jour, adica o supa si un fel de mancare calda, ceva de genul meniul zilei.

Am luat si eu acest meniu al zilei, care era supa gulas, asa si asa, si dorada cu mazare, sparanghel si cartofi, bune toate, acestea. Sparanghelul putin atos si fiert ceva mai mult decar ar fi fost cazul, insa a mers. Painea uscata, taiata cu mult timp inainte, nu mi-am dat seama de ce.

Serviciul a fost bun, cu o fata si un baiat dezinvolti, bine dispusi, dezghetati. Lume destula si seara. Preturile nu sunt mici, am vazut la meniurile zilei 38 si 44 de lei, ca in marile restaurante.

Cred ca au si un meniu de mic dejun, presupun ca acela e cu adevarat frantuzesc si deosebit, altfel mi-ar fi greu sa-i inteleg pe cei care se imbulzesc sa manance la Rue du Pain, si mai stau si la coada, cateodata, ca sa se elibereze un loc… (GB – decembrie 2017)

Rue du Pain, brutarie, patiserie si bistrou la Piata Floreasca in Bucuresti

Rue du Pain

Data actualizarii: 14/07/2022

Rue du Pain  - Calea Floreasca, nr. 111-113 (Piata Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close