Ord. dupa

Marti, 19 iunie 2018, de la ora 19.30 a avut loc la VINO "Dinner with...

Localul Bistro Ateneu anunță Voiaj în Delta Dunării - o cină-even...

La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...

10 MEDALII PENTRU VINURILE PURCARI: „BEST OF SHOW” ȘI „BEST PRO...

Stabilirea datei potrivite pentru unul dintre cele mai așteptate even...

Situat în centrul Bucureştiului, în zona istorică dintre Parcul Ca...

2 comentarii

Situat in Strada Barbu Vacarescu, nr. 164A in incinta hotelelui Caro, ...

Vineri, 1 noiembrie 2018, Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (...

14th Lane, restaurant gigant cu autoservire in RegieRestaurantul 1...

1 comentarii

18 Lounge are chiar tot ce ii trebuie, mai putin mancare buna...Cr...

5 comentarii

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Îmi aduc aminte de primul pește cu adevărat bun pe care l-am mânca...

Multe bucatarii nationale au cele doua ramuri bine delimitate: o bucat...

1 comentarii

Pentru noul an am conceput o agenda complexă de cursuri și mastercla...

30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...

Efectul Herastrau: "orice ai pune in farfurie, tot se vor gasi bucures...

5 Elemente este un restaurant chinezesc cu delivery, situat pe str. Em...

Ce să nu conțină pachețelul de mâncare al școlaruluiAșadar,...

Cand vine vorba de carnea de vita japoneza premium, cele mai multe cun...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 To Go de pe Caderea Bastiliei e foarte mica, la fel ca aproapte toat...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

O cafenea mica, are doar scaune de bar in interior. Cel din poza, din ...

5 To Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

Au un cafegiu cam artagos si necioplit...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

La finalul lunii martie, 5 to go dublează porția de energie oferită...

5 to go deschide o nouă locație, pentru prima dată în parteneriat ...

5 to go devine importator și distribuitor unic Latte Art Factory în ...

5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...

Brandul românesc 5 to go intră în top 10 lanțuri de cafenele din E...

5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!...

5 to go continuă planurile de dezvoltare și își oferă sprijinul p...

5 to Go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Luc...

5 to go și Vola.ro deschid sezonul de iarnă cu călătorii de pove...

5 to go, brandul de cafea 100% românesc, continuă să susțină prod...

5 to go țintește BIG și în 2021! Peste 100 de noi cafenele, extind...

5 to go trece granița! Brandul 100% românesc se extinde în Franța ...

Toate bune la 5ENSI, mai putin inghesuiala5ENSI e unul dintre cele...

Dacă în 2019 a existat o relativă uniformitate în organizarea even...

Pentru ca in ultimii ani produsele organice (bio) au devenit din ce in...

Într-o perioadă în care multe dintre business-uri, în special din ...

Cine sunt o parte dintre chefii care transforma mancar...

Afiseaza
comentarii

Vacamuuu, cea mai controversata steak-house

Vacamuuu Floreasca, macelarie si steakhouse al turcului Bora CokyapiciVacamuuu e o macelarie cu braserie, din care poti cumpara carne pentru acasa, dar poti sa si mananci acolo ca la orice restaurant / steak house. Conceptul acela intalnit si la pescariile cu bistrou, la mare cautare de cand au aparut. E cea mai mare de pe piata – si aici vorbesc despre intindere, volum, sortimente.

Nu am vazut nimic semnificativ nou fata de ce am scris datile trecute. Si e de asteptat sa fie astfel, fiindca Vacamuuu a fost proiectat inca de la inceput pana in cele mai mici detalii, tocmai pentru a nu mai avea nevoie de ceva in plus multa vreme dupa aceea. Ambianta e la fel, chelnerii la fel, stau la discutii in grup si abia asteapta sa termini ce ai de spus ca sa se intoarca inapoi la ale lor, sa nu piarda ideea.

Ceva despre mancare acum, adica despre vita. Vacamuuu e un restaurant foarte mare, asa ca e normal sa aiba mai multe sortimente decat oricine altcineva, vita de toate felurile. In partea de sus e clar pana unde merg, data te uiti in meniu si vezi vitele japoneze cu preturi pe care foarte putini si le pot permite. Insa cealalta extrema e interesanta, pana unde merg cu vita de calitate mai redusa, dar si cu pret mai mic, pe cale de consecinta.

Ei bine, merg jos, chiar foarte jos, desi preturile nu arata catusi de putin asta! Am luat o vita mai ieftina (nu chiar pe cea mai ieftina, dar nici departe de ea) si a fost aproape de nemancat. Eu inteleg ideea de a da omului cat mai multe optiuni posibile si de a-l lasa pe el sa aleaga. Asumandu-si si consecintele, desigur. Insa eu nu as face asta daca as fi stapanul Vacamuuu. In primul rand, fiindca putini dintre cei care merg acolo stiu sa faca diferentele dintre vite doar citind meniul. Si apoi, chiar si unii dintre aceia care stiu, sunt sigur ca nu prea banuiesc cat de jos e limita.

Asadar, la vita scumpa si foarte scumpa de la Vacamuuu mergeti la sigur. Insa la cea ieftina, cum v-o fi norocul in ziua respectiva… (GB – aprilie 2019)

Steakhouse din Bucuresti fara vin romanesc la pahar…

PrVacamuuu Floreasca, macelarie si steakhouse al turcului Bora Cokyapiciietenul meu MN m-a mustrat ca Vacamuuu a iesit mai jos in Topul Restocracy decat credea el ca ar trebui sa fie, asa ca m-am grabit sa merg din nou la Vacamuuu si sa repar nedreptatea, daca chiar am facut-o. Ii spusesem, oricum, ca Vacamuuu are note foarte mari la mancare, si ca notele de la servicii si de la pozitionare l-au dus mai jos.

Acum am revenit, deci, si am mai luat un prieten, pe Gabriel Iovu, ca sa fie si evaluarea mai temeinica. Pana la urma, am observat ca am dat cam aceleasi note ca la vizita din martie.

Acum am luat un rib-eye maturat, cel mai bun de la ei, cotlete de miel cu os, tartar de vita, spanac si ciuperci sote, pe langa cartofii prajiti si salata de varza care vin oricum alaturi de orice fel de carne.

Lui Gabriel i-a placut tartarul de vita, mie ceva mai putin, mi s-a parut ca are prea mult gust doar de pasta de carne, cu toate ca avea si altceva in ea. La rib-eye, a fost pe dos: mie mi s-a parut foarte bun, si pentru ca avea multa grasime, printre altele, lui Gabriel i-a placut, de asemenea, insa zicea ca a mancat nu stiu unde, tot in Bucuresti, chiar si mai bun decat atat. Eu nu am mancat antricot mai bun in Bucuresti. La fel de bun da, insa mai bun nu. Mielul a fost bun si el, dar nu ceva special, am mancat si carnuri de miel ceva mai fragede si mai gustoase de atat. Cartofii prajiti foarte buni, salata de varza excelenta (cred ca avea si putin zahar), muraturile foarte bune, de asemenea, ciupercile foarte bune, spanacul bun, dar nu ca la un restaurant de fine dining. Portiile sunt destul de mari la Vacamuuu, trebuie spus…

Nu au vin romanesc la pahar la Vacamuuu, ceea ce ne-a enervat foarte tare. Eu, cel putin, ca protest… (citeste tot)

Chelneri la Vacamuuu depanand amintiri

VacaMuuu are o noua abordare

VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza pe o crestere de 20% a veniturilorRestaurantul VacaMuuu extinde meniul de mic dejun cu 11 noi preparate dedicate unui public o...

Fish House, aprilie 2017

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiAm revenit la Fish House pentru ca mi-au spus niste oameni ca nota initiala li se parea prea mica, si ca, dupa parerea lor, Fish Ho...

Fish House

Fish House au castigat competitia pentru cel mai bun peste din Bucuresti in 2018 si in 2019Acum vad ca nu am scris explicit aici ca Fish House au fost castigatorii competitiei Topul Restocracy al ...

Data actualizarii: 13/08/2021

Vacamuuu  - Calea Floreasca, nr. 111 (Piata Floreasca)

  • Marius :

    In 2023 două fripturi, o limonadă și un pahar de vin alb… 750 de lei și cred că mai fentează și la gramaj. Calitatea slăbuță la carne pt banii ăștia dar era gătită măcar ok. Terasa era goală într-o sâmbăta seara în luna iulie, doar o masă mai era ocupată. Asta dă de gândit…

  • Marius :

    In 2023 două fripturi, o limonadă și un pahar de vin alb… 750 de lei și cred că mai fentează și la gramaj. Calitatea slăbuță la carne pt banii ăștia dar era gătită măcar ok.

  • Marius :

    Două fripturi o limonadă și un pahar de vin alb 750 de lei… asta în vara lui 2023.

  • Aryman :

    Vaca Muu a devenit un dezastru…. ospătarii apatici, frig, scump…. Mai nou au primit un nou șef, un măcelar poreclit manager, arogant și agramat-Dl. Gabi, cum se recomanda. Dintr-un restaurant etalon, Vaca Muu a ajuns o bodega scumpă și friguroasă.

  • Anonim :

    varza turceasca

  • V. :

    La Vacamuuu mergi pt. carne si atat (desi ar putea mult mai mult)

    Cina noastra in 7 a fost reusita, pe scurt cam asa
    Plusuri:
    Carnea e buna sau f. buna (au fost incercate diverse, antricot vita si lamb chop excelente, poate cele mai bune mancate recent)
    Atmosfera este vie, locul a fost plin, look-ul rest. e „la zi”

    Nu tocmai ok pt. un loc cu preturile V.muuu:
    Daca vii cu un vegetarian aici, nu gaseste in menu decat o salata
    Menul de vinuri e aiurea, total neechilibrat
    Cartofii prajiti au fost mult sub calitatea carnii, plini de ulei
    Din 5 optiuni desert nu au avut decat 2

    Servirea a fost buna.

    Merita vizitat pt. carne si atmosfera.

  • Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close