Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Epoca Chef Sorin Miftode la Le Bistrot Francais Relais et Chateaux  ...

Le Bistrot Francais Relais et Chateaux in epoca lui Chef Sorin Miftode...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughez Dancing Lobster e...

La Finca by Alioli, un restaurant spaniol adevarat Nu am mai scris ...

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizza E unul dintre ...

Sardin, deschizatorul de drum pentru partea aceea de Bucuresti Am m...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180! Gabbiano e a...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

New Nordic Kitchen la Solt Dining de la hotelul Courtyard Floreasca by...

Torna Fratre, unul dintre cele mai bune rapoarte calitate - pret din B...

Raionul Floreasca, sau cum sa inveti intr-un an cat nu reusesc altii i...

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu. Am revenit l...

Caldura mare la Allucinante by Patrizia Am citit de atatea ori Ca...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Oare nu-si permit cei de la Octopus un bucatar mai bun? Macar pe jumat...

Trattoria Roma continua succesul de pe Eminescu. De data aceasta cu ar...

Daca vrei sa o impresionezi pana la lacrimi, du-o la The Artist! Chia...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

NIDO, un restaurant care se respecta si care isi respecta clientii ...

Nu i-ar strica ceva mai multa concurenta pe piata lui Pata Negra! P...

Loft: cina in hala tipografiei Am aflat de curand ca Loft e si un r...

PizzaMania: pe cat de mult atunci, pe atat de putin acum... Pe cat ...

Tocanita cu sos de apa nu avea ce cauta la Zahanaua Zexe Zahanaua Z...

Raionul de Peste, studiu de caz, si nu doar in gastronomie Am mai f...

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare zi E clar, ...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

La Pescaria Dorobantilor: sufletul nu e un condiment, sa dea gust mai ...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din Bucuresti Cu...

Daca romanii fac lucruri ilegale in Italia, de ce sa nu faca si italie...

Salon Golescu, un etalon al continuitatii Arata la fel Salon Golesc...

Nu m-am inselat prima data si nu pare sa fi fost o intamplare... Am...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost... Am revenit la Cucina de l...

Sper ca Lugo nu se cred restaurant de fine dining... Am revenit la ...

Cred ca White Horse fac un serviciu bucurestenilor ramanand conservato...

Un nume de referinta al zonei Dorobantilor, desi destul de discret ...

Prima scadere la mancare dupa foarte multi ani A fost o surpriza sa...

Iata ca se poate face si un restaurant chinezesc mai deosebit... M-...

Boemetru Cand vorbim de locatii boeme din Bucuresti trebuie sa incl...

Octopus, specialistii la recrutat chelnerite adorabile Am reven...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Mancarea in coada listei Am promis sa ma intorc repede la Limo Cuis...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema… Am revenit ...

Unul dintre restaurantele inca ascunse ale Bucurestiului La Vitrine...

Journey Pub: locul de joaca al studentilor si liceenilor din centrul o...

Green Hours, un local iconic al Bucurestiului Green Hours este unul...

Gradinile ascunse ale Bucurestiului Suento by Gram se cheama asa pe...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift? Alt Shift e cunoscut pentru...

Coborarea Am scris foarte de bine despre restaurantul Sardin acum a...

Afiseaza
comentarii

Sara Floreasca, bacanie cu bistrou de paste si pizza

E unul dintre cele mai de succes restaurante din Agora Floreasca, si nu e de mirare, pentru ca pizzeriile au mare trecere la bucuresteni. Plus ca drumul deschis de primele “delicateria” (bacanii cu un mic bistrou impreuna) se dovedeste bun de urmat pentru multi. Intr-adevar, un concept foarte raspandit in Occident, insa care abia de cativa ani s-a inradacinat si la noi.

Cristian Petcana a lucrat multi ani in Italia stie multe despre pizza. S-a asociat cu un italian care se pricepe la bacanii si au facut impreuna Sara. Primul in Popa Petre, si apoi inca unul in Agora Floreasca. Pastele si pizza sunt atractia principala, si pe buna dreptate, pentru ca sunt foarte bune. Cristi Petcana insista si cu fructele de mare gatite sub vid, insa acelea nu au acelasi gust ca lucrurile nesanatoase – e bine cunoscuta aceasta lege a naturii. (GB – februarie 2020)

Sara din Agora Floreasca, unele dintre cele mai bune paste si pizza din Bucuresti

Bacania lui PetcanaNu stiu cum vand la bacania din Popa Petre a celor de la Sara, insa restaurantul (bistroul, mai bine spus) pare sa le mearga din plin. Si asta i-a incurajat, fara indoiala, sa mai deschida un local identic, si presupun ca vor continua. Al doilea Sara a fost deschis de doua saptamani in Agora Floreasca, si e al doilea restaurant deschis din cele multe anuntate acolo.

Sara sunt in partea din fata a complexului Agora Floreasca, spre strada, spre Calea Floreasca, singura zona in care lucrarile de constructie si de amenajare sunt cat de cat avansate. Sunt intre Yasou, primul deschis, despre care am scris deja, si ceva pe care scrie Paul, care se va deschide si el in urmatoarele saptamani, dupa cum se vede uitandu-te inauntru.

Sara din Agora Floreasca e aproape identica cu Sara Restaurant and More din Popa Petre, pana si ca forma a spatiului: lunga spre in spate si ingusta in fata, spre strada, cu bacania in stanga, chiar de la intrare, si cu un singur sir de mese, nu multe. Meniul italienesc clasic e ca si dincolo: paste si pizza, ceva sandviciuri si salate, cosuletele lor gatite la abur, despre care am scris deja, deserturi. Eu am luat … (citeste tot)

Agora Floreasca cu bacanie si bistrou italian de paste si pizza

Sara Restaurant & more

Sara Restaurant & more: au succesul pe care il merita, sunt unul dintre cele mai bune restaurante italienesti din Bucuresti Am revenit la Sara, i-am gasit exact la fel cum ii stiam, mai putin s...

Data actualizarii: 05/06/2021

Sara (Agora Floreasca), februaria 2020  - Calea Floreasca, nr. 111-113 (Agora Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close