Recenziile, articolele si notele anterioare despre localuri

Ord. dupa

Clopotul de sticla si vulcanasii cam pe dinafara, in context...18 ...

Boema viu colorata de pe PolonaAcuarela e un local pe strada Polon...

Caldura mare la Allucinante by PatriziaAm citit de atatea ori Ca...

Sunt sau nu sunt hipsteri la Alt Shift?Alt Shift e cunoscut pentru...

AltFel, mic bistrou de breakfast all-day, hamburgeri si clatite La sf...

O cina greceasca pe cinste acasa la doamna Zisi Amvrosia e un restaur...

Daca mi-ar cere cineva sa-i recomand un singur restaurant din Parcul H...

Catalin Petrescu e un mare Chef!Am revenit la Argentine la invitat...

Bistro Ateneu: cred ca e prea devreme pentru portii minuscule si legum...

A doua oara: serviciul mai bun, mancarea mai putin bunaAm reveni...

1 comentarii

Jumatate de fine dining, insa nici nu e nevoie de mai multA treia ...

Restaurantul in care chelnerilor le este interzis sa zambeasca.Cas...

CAVA Bistro - Totul OK daca banii nu sunt o problema…Am revenit ...

Uimirea unui chelner dintr-un winebar: am crezut ca beti doar apa... ...

Cava Bistronomie si-au gasit locul si clientela, se pareCava Bistr...

Un mare restaurant cu un mic ventilatorChefs Experience e un resta...

Cherhanaua Ancora, restaurantul pescaresc cu cele mai multe feluri de ...

Singurul restaurant rusesc din Bucuresti?A fost primul restaurant ...

Sa asteptam si sa vedem “minunea” din toamna la Complex Herastrau....

Schimbarea la fata a Complexului Herastrau. Si la inima...Complexu...

Un pub american cu o clientela destul de conservatoareCopper's Pub...

Cred ca vor fi din nou ceea ce au fost...Am revenit la Cucina de l...

Cucinetta, bistroul cu cea mai eleganta chelnerita din BucurestiCu...

Damascus Palace: Sirieni muncitori si dedicati

A...

Dancing Lobster, un adevarat restaurant portughezDancing Lobster e...

Unul dintre cele mai bune restaurante de peste si fructe de mare din B...

DonCafe: nu s-au abtinut sa inghesuie mesele dincolo de orice limita.....

Draft Pub Tankeria Ursus si asaltul catre periferieTocmai scriam c...

O frumoasa gradina ascunsa a centrului BucurestiuluiEu ma duse...

Ghicitoare de nerezolvat pentru un om inteligentCat sunt eu de int...

E tentat Fior di Latte de bucataria italiana populara?Am revenit l...

Nu e fine dining, dar bucatarie italiana mai fina decat atat nu gasest...

Unul dintre restaurantele de peste de referinta ale BucurestiuluiA...

Stilul auster scandinav care prinde bine la generatia tanara intelectu...

Sa ii aduc eu aminte cate locuri are la Gabbiano: 180!Gabbiano e a...

Doar nu o sa stau sa va povestesc un meniu intreg, de 70 de feluri... ...

1 comentarii

26 de lei o sticla de apa de 0.75...La ultima vizita la Gargantua,...

Partea stanga si partea dreapta a chelnerului...Sunt sigur ca mult...

Cam ca si celelalte doua restaurante GargantuaGargantua KSLF e un ...

1 comentarii

Mergeti doua luni la rand la Gargantua KSLF, in fiecare ziE clar, ...

Direct pe primul loc in Lista Restocracy, inca de la deschidereToa...

Golden Blitz: nume mare, casa mare, imaginatie micaGolden Blitz a ...

Gramont Cuisine & Wine de la Palatul Suter “An Unforgettable Cul...

Green Hours, un local iconic al BucurestiuluiGreen Hours este unul...

Gustosi Momenti: nu a vrut sau nu s-a gandit? Aceasta-i intrebarea... ...

Un restaurant pentru oamenii calmiGuxt si-a castigat o oarecare po...

4 comentarii

Un model pentru restaurantele populare cu specific romanesc, pentru cl...

Il Destino in Bucurestiul vechi al maiestuoasei Biserici Sfantul Silve...

Sa stiti ca se poate face bucatarie fina si cu aceleasi costuri ca in ...

Isoletta: Ei bine, nu stiu sa raspund la intrebarea asta...E greu ...

1 comentarii
Afiseaza
comentarii

Yoshi s-a lungit. Si la salon, si la terasa si la meniu.

Chef Vova Am revenit la Yoshi dupa mai bine de un an. L-am gasit mult mai mare, au luat un spatiu un prelungirea primului, acum au aproape tot parterul marii cladiri de birouri din Piata Floreasca. Si meniul e ceva mai extins. Si pare logic, pentru ca e clar ca au targetat puzderiile de corporatisti din zona si au facut feluri de mancare si meniuri pentru mai multe gusturi si dimensiuni ale cartilor de credit acum.

E acelasi bucatar, stiu cat de bun este, asa ca notele le punem, ca peste tot, indicand mai degraba nivelul maxim la care se poate gati acolo daca vrea cheful si are interes sa o faca. Intr-un restaurant mare, mai ales, si cu multe feluri, evident ca nu au cum sa faca totul la acelasi nivel, asa ca ma astept la destule critici legate de notele mari pe care le-am dat lui Yoshi… (GB – aprilie 2019)

Nu cred ca veti manca ce mananc eu la Yoshi Sushi & Teppanyaki si la alte restaurante…

Am fost la restaurantul Furnica din Sinaia de multe ori cand eram elev, si apoi student, in vremurile cand afara era comunism. Dar cine a mers la Sinaia fara sa fi mancat la Furnica?

Atunci, la Furnica sau in oricare alt restaurant, mancai ciorba si cotlet de porc cu cartofi prajiti. Si, eventual, inca un fel de mancare, poate chiar doua, daca aveai mare noroc. Am crescut cu asta, nici nu am stiut pana in adolescenta tarzie ca intr-un restaurant ai putea sa alegi, de pilda, intre patru sau cinci feluri de mancare, cum am vazut cand am ajuns la Bucuresti, la facultate, la restaurantele din centru.

Am avut in liceu un coleg si prieten bun, pe Iulian, am fost si colegi de banca. Era bogat Iulian, avea neamuri in strainatate. Atunci, oricine avea vreo ruda in strainatate era bogat, era privit cu mare respect si cu mare invidie si era pus automat pe lista cu personalitati. Cei care aveau neamnuri in strainatate primeau pachete. Se stia cu cateva saptamani inainte cam cand urma sa vina pachetul, si… (citeste tot)

Yoshi, restaurant japonez cu sushi in Piata Floreasca

ZenSushi (Dorobanti)

ZenSushi din Dorobanti, un restaurant in care ma simt tare bine...Vad ca nu am mai scris de aproape trei ani despre ZenSushi din Dorobanti, desi am mancat de multe ori la ei. Si nu atat pentru ca ...

Kanpai Bistro

Kanpai Bistro, cele mai bune supe japoneze din orasAm fost la Kanpai de multe ori, si acum am observat ca nu am mai scris despre ei de mai bine de doi ani. O fac acum, cu toate ca nu sunt multe lu...

Yuki

Yuki e cel mai autentic restaurant japonezAm fost la Yuki de mai multe ori intre timp, desi nu am mai scris despre ei de doi ani. In mare parte pentru ca nu e ceva schimbat de remarcat. Ambianta e...

Data actualizarii: 15/05/2020

Yoshi Sushi & Teppanyaki, aprilie 2019  - Str. Banu Antonache, nr. 40-44 (Piata Floreasca)

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close