Articole si stiri legate de lumea gastronomiei, de piata restaurantelor si a localurilor de consum public si subiecte...

Ord. dupa

S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...

Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...

MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...

Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...

Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...

Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...

Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...

Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...

Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...

Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...

Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...

Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...

O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda... ...

Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...

Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...

Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...

Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...

Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...

Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...

SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIE AFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...

Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...

Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...

Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...

Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...

Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...

Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...

S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...

  • Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...

Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...

Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...

Când mâncați ...

Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...

Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...

1 comentarii

2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...

Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...

Brunch la FORK Ana Tower 25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...

Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...

Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...

Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...

La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...

Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...

O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...

2 comentarii

Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...

Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...

Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...

RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...

  Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...

Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...

Afiseaza
comentarii

Restaurantele inscrise in competitia Topul Mancarurilor 2018 si admise (in ordine alfabetica):

Sectiune finantata de Expressoft - Topul MancarurilorSteak:

  1. Avalon (vita japoneza si vita nejaponeza)
  2. Benihana (vita japoneza si vita nejaponeza)
  3. JW Steakhouse (vita nejaponeza)
  4. La Estancia (vita nejaponeza)
  5. Osho (vita japoneza si vita nejaponeza)
  6. Poesia (vita nejaponeza)
  7. Prime (vita nejaponeza)
  8. Red Angus (vita nejaponeza)
  9. Sushiroom (vita japoneza)
  10. Vacamuuu (vita japoneza si vita nejaponeza)

Sushi, sashimi, ramen si udon

  1. Argentine (sushi, sashimi si ramen (ramen hors carte))
  2. Benihana (sushi, sashimi, ramen si udon)
  3. Edo Garden (sushi si sashimi)
  4. Ginger Sushi Bar & Lounge (sushi si sashimi)
  5. Kanpai Bistro (sushi, sashimi, ramen si udon)
  6. Sushiroom (sushi si sashimi)
  7. Yoshi (sushi, sashimi, ramen si udon)
  8. Yuki (sashimi, ramen si udon)
  9. Zen Sushi (sushi, sashimi, ramen si udon)

Foie gras:

  1. AV8
  2. Ici et La
  3. Joseph by Joseph Hadad
  4. L’Atelier
  5. La Cantine de Nicolai
  6. La Cave de Bucarest (hors carte)
  7. Le Bistrot Francais
  8. Poesia

Peste:

  1. Avalon
  2. Cherhanaua Ancora
  3. Dancing Lobster
  4. Fish House
  5. Ici et La
  6. Isoletta
  7. L’Atelier
  8. La Cave de Bucarest
  9. MAIZE
  10. Mesogios
  11. Poesia
  12. Raionul de Peste

Sectiune finantata de Expressoft - Topul MancarurilorFructe de mare:

  1. Avalon
  2. Dancing Lobster
  3. Fish House
  4. Isoletta
  5. L’Atelier
  6. La Cave de Bucarest
  7. Le Bistrot Francais
  8. Mesogios
  9. Poesia
  10. Raionul de Peste

Sectiune finantata de Barilla - Topul MancarurilorPaste si risotto:

  1. AV8 (risotto)
  2. Belli Siciliani (paste si risotto)
  3. Borgo Margherita (paste)
  4. Caffe Citta (paste)
  5. Isoletta (paste si risotto)
  6. La Terrazza (paste si risotto)
  7. MAIZE (risotto)
  8. Pasterra (paste)
  9. Poesia (paste si risotto)
  10. Roberto’s (paste si risotto)

Humus, tabule si kebe – sectiune SUSPENDATA

Aceasta sectiune a fost suspendata din cauza numarului insuficient de inscrieri (doar 2 restaurante)

Data actualizarii: 30/07/2025

Experiența pe acest site va fi îmbunătățită dacă acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informatii

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close