Ord. dupa
data nr. comentarii nr. vizualizari
S-a deschis de câteva zile un nou restaurant foarte excelent în Bucu...
Colliers: Românii au cheltuit 6 miliarde de euro anul trecut pentru a...
MATCA Transylvanian Sanctuary devine primul hotel din afara București...
Am fost subiectul unui experiment interesant și foarte relevant. Prob...
Miloš Nedeljkov, sârbul care a creat personajul Balkan Dad, celebru ...
Producătorul Villa Vinèa a investit 2 milioane de euro în extindere...
Un grup de inițiativă format din experți în gastronomie cer, print...
Studiu Reveal Marketing Research: Doar 3 din 10 români ar fi de acord...
Singureni Manor anunță lansarea Singureni Manor Events: Divizia spec...
Sciccheria anunță Issima - un parteneriat unic, cu cheful Giuseppe R...
Cu o investiție de peste 500.000 euro, Sciccheria deschide un nou res...
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir, autorul volumului Curatorul de Za...
Când am scris de multe ori că Bucureștiul are câteva dintre cele m...
George Butunoiu
O cină japoneză la bunii mei prieteni Hiroshi și Mari Ueda......
Flavours Group începe anul 2024 în forță și își consolidează p...
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Ce e nou în Noua Bucăt...
Ruka Izakaya a fost un restaurant cu mâncare excelentă de la începu...
Editura GastroArt anunță lansarea volumului Colecționarul de Sarmal...
Tuborg Christmas Brew, berea oficială a Crăciunului, este disponibil...
Radu Savopol, cofondator 5 to go, premiat la nivel internațional pent...
Angeline Cake Boutique oferă românilor în premieră cel mai savurat...
SALAM DE SIBIU: O FELIE DE ROMÂNIEAFLÄ‚ POVESTEA CELUI MAI ÃŽNDRÄ...
Ahold Delhaize, deținătorul lanțului de magazine Mega Image, anunț...
Jurnalistul culinar Cosmin Dragomir lansează Colecționarul de Sarmal...
Halloween cu arome fine la restaurantul Roberto’s: extravaganța une...
Știam de Oxana Crețu, de bucătăria și de restaurantul ei din ...
Restaurantul Gramont anunță La Symfleurie, o cină eveniment alătur...
Zona din jurul piețelor Dorobanților și Floreasca e, foarte probabi...
S-a deschis săptămâna aceasta una dintre cele mai bune cofetării d...
Restocracy
Primul an de Sciccheria a fost unul foarte ...
Claudio Melis, chef distins cu o stea Michelin, vine pentru prima datÄ...
Restaurantul Gramont dezvăluie noi evenimente și meniuri exclusive p...
Restocracy
Când mâncați ...
Companiile își pot personaliza coperta viitoarei cărți semnate de ...
Relais & Châteaux Le Bistrot Francais, pe numele său întreg, ca...
2 din 4 persoane de vârstă medie din România sunt supraponderale sa...
Acum câteva zile ES José Antonio Hernández Pérez – Solórzano, a...
Brunch la FORK Ana Tower25 iunie, 12:00 - 17:00, meniu de degustar...
Puține lucruri sunt mai franțuzești, mai adânc încrustate în spi...
Unele dintre cele mai bune fructe din București se găsesc într-un l...
Recent, restaurantul Le George, din cadrul hotelului Suter, și-a schi...
La un an de la lansare, restaurantul Sciccheria îl aduce în România...
George Butunoiu
Raionul de Pește Floreasca (fiindcă mai au unul, la Piața Dorobanț...
George Butunoiu
O cină memorabilă la Gramont, aristocraticul restaurant al Palatului...
George Butunoiu
Sunt câteva restaurante în București care au meniuri nu foarte sofi...
Macromex și Next Root Management System: soluție pentru siguranță ...
Restaurantul Le George, din cadrul Palatului Suter, devine Gramont și...
RO-Wine | The International Wine Festival of Romania - ediția de prim...
George Butunoiu
Savart e genul de restaurant în care ajungi până la u...
George Butunoiu
Sardin e un restaurant tare interesant, și va ajunge să fie studiu d...
2 Comentarii
Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima saptamana de relaxare dupa carantina pandemica. Doar terasele, conform reglementarilor in vigoare la data la care scriu. Astazi cele din zonele Piata Floreasca, Beller si zona Piata Dorobantilor .
Restaurante deschise:
Ai Sushi Bar – aproape toate mesele ocupate
Aphrodisia – vecinii spun ca terasa e deschisa, insa pe seara era totul inchis
B4 Market – deschid pe 15 iunie
BiBo
Bistromar – aproape toate mesele ocupate
Bun si tot – cateva mese ocupate
Cava Bistro – aproape toate mesele ocupate
Centocitta – aproape toate mesele ocupate
Cucinetta – aproape toate mesele ocupate
Coffee Map Roastery – au un sistem ciudat, am vazut ca oamenii stau afara cu cestile de cafea in mana, in picioare, pe trotuar
Dabeef – cateva mese ocupate
DonCafe Brasserie – aproape toate mesele ocupate, inclusiv unele puse ad-hoc si pe un spatiu care nu e al lor
E3 by Entourage  – plin din prima zi, si la pranz si seara
Fish House – cateva mese ocupate
Frudisiac – aproape toate mesele ocupate
Gabbiano – cateva mese ocupate
Gargantua d’Oro – cam pe jumatate plin
Grano – cateva mese ocupate
Il Calcio Floreasca – cateva mese ocupate
Kanpai – aproape toate mesele ocupate
Lovin – cateva mese ocupate
Maccheroni – cateva mese ocupate
Maize , cu un meniu simplificat
Mon Cheri – cateva mese ocupate
Mozzafiato – au extins terasa pe trotuar, cateva mese ocupate
Noblesse – nu am vazut pe nimeni
Nuba Cafe – aproape toate mesele ocupate
Pancakes & More – nu se vedea nimeni la pranz pe terasa
Pata Negra – aproape toate mesele ocupate
Petite Bistro – aproape toate mesele ocupate
Pio Bistro – cateva mese ocupate
Raionul de Peste – aproape toate mesele ocupate
Rawdia – cateva mese ocupate
Rue du Pain – nu erau mese ocupate
Select – coada de bugetari la take away, vreo doua mese ocupate
TED Coffee
Tuk Tuk – nu erau mese ocupate
Two Minutes
Vacamuuu – cateva mese ocupate
White Horse – cateva mese ocupate
Yoshi – aproape toate mesele ocupate
Yuki – nu erau mese ocupate
Zen Sushi – plin in permanenta, coada de clienti care isi incearca norocul
Zexe Aviatorilor – aproape toate mesele ocupate Restaurante care nu au deschis inca, sau care se inchid definitiv:
Restaurante si cafenele deschise in Piata Floreasca, Beller si zona Piata Dorobantilor
Restaurante inca inchise in aceeasi zona
Data actualizarii: 18/06/2020
Comentarii (2)
Vacamuuu este deschis!!!
Pai e trecut in lista restaurantelor deschise, asta am zis si eu… GB