Ord. dupa
data
nr. comentarii
nr. vizualizari
(Dec 2020 )
După un an de zile în care au cercetat şi adaptat metode de proc...
(Dec 2020 )
Obiceiul cu colinda vi-l împărtășește Kera Calița ot Jariștea c...
(Dec 2020 )
Villa Vinèa lansează, în ediție limitată, Argilla 2016, primul vi...
(Dec 2020 )
O franțuzoaică de viță liberă la Viticola Sarica Niculițel și D...
(Dec 2020 )
În amintirea stelei care a vestit magilor Nașterea Domnului, Kera Ca...
(Dec 2020 )
Sambata, pe 12 Decembrie se prăznuiește ocrotitorul cismarilor, Sfâ...
(Dec 2020 )
2020 a fost un an cu totul neașteptat, un an care a adus nenumărate ...
(Nov 2020 )
Festin popular de 1 Decembrie la locanta Jariștea 2020 pentru doi del...
(Nov 2020 )
Pentru pomenirea Sfântului Andrei, deși este Postul Mare al Crăciun...
(Nov 2020 )
„Fie să renască numai cel ce har/ Are de-a renaște curățit prin...
(Nov 2020 )
30 de ani de Ana Pan, business-ul 100% românesc pentru care inovația...
(Nov 2020 )
Hard Rock Cafe București lansează, în premieră pentru celebrul lan...
(Nov 2020 )
Conceptul Miss Pho este un "slow food viet cuisine" lansat recent ...
(Nov 2020 )
5 to go lansează paharul Retro, de 650ml, cu 3 shot-uri de cafea!
...
(Nov 2020 )
De’Longhi lansează PrimaDonna Soul, primul espressor din lume care ...
(Nov 2020 )
La 10 ani de la inaugurare, Hotel Epoque este liderul segmentului bout...
(Nov 2020 )
Fabrica Ospitalității lansează Puiu’ Mamii, restaurantul care î...
(Oct 2020 )
La data de 1 Noiembrie sarbatorim Ziua Salamului de Sibiu. In conditii...
(Oct 2020 )
O degustare a meniului lui Bogdan Dumitrascu, noul chef de la Fior di ...
(Oct 2020 )
Atmosfera atipica, decoruri pline de flori si verdeata, simplitate si ...
(Oct 2020 )
Cunoaște lumea vinurilor și specializează-te cu certificările inte...
(Oct 2020 )
Joi, 15 octombrie 2020, restaurantul bucurestean Sardin a lansat noul ...
(Oct 2020 )
Am primit pe adresa redactiei o scurta informatie din partea celor de ...
(Oct 2020 )
My Name is PHURSANG LAMA and I was born in Nepal with Lama (Buddie...
(Oct 2020 )
Red Angus Steakhouse împlinește 10 ani de la deschidere și lanseaz...
(Oct 2020 )
Ziua Națională a Gastronomiei și Vinurilor din România, marcată p...
(Sep 2020 )
Relais & Chateaux, in parteneriat cu Slow Food International, orga...
(Sep 2020 )
Sub titlul: „Redescoperindu-ne originile”, cei doi Chefs, Razvan M...
(Sep 2020 )
Crama transilvăneană Villa Vinèa și Muzeul Național al Țăranulu...
(Sep 2020 )
Beraria Hop Garden, parte a grupului Magic by Hop Garden, a incheiat a...
(Sep 2020 )
Cu o tradiție de peste 70 de ani în producerea înghețatei artizana...
(Sep 2020 )
Cu ocazia "Zilei Gastronomiei Peruviene", Ambasada Peru in Romania a o...
(Sep 2020 )
România e calificată pentru prima dată pe tabloul final al Campio...
(Sep 2020 )
Boiler Milk&Coffee: 18 metri patrati pentru cafea, un business des...
(Sep 2020 )
Fabrica Ospitalității, compania care deține restaurantul bucurește...
(Sep 2020 )
Chef Florin Andrei Vanau si prietenul sau Ciprian Bocioaca, un charism...
(Aug 2020 )
THE FOODSERVICE INDUSTRY DISTILLED INTO 561 PAGES
Pentru cei care v...
(Aug 2020 )
Family Meals - selecția de produse gătite, disponibile în cantităt...
(Aug 2020 )
5 to go, cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est și cea ...
(Aug 2020 )
Cereal Crunch deschide prima franciză a grupului la Craiova, pe 7 aug...
(Jul 2020 )
Premieră europeană: Mastercard și BRD - Groupe Société Générale...
(Jul 2020 )
Jidvei, cel mai mare producător de vinuri din România, anunță lan...
(Jul 2020 )
VacaMuuu are o noua abordare pe segmentul Mic Dejun prin care mizeaza ...
(Jul 2020 )
Beautyfood – restaurant cu vechime din centrul capitalei, preluat re...
(Jul 2020 )
Pe langa gama variata de vinuri cu care producatorul moldovean Apriori...
(Jul 2020 )
Economica. net informeaza ca Nicolai Tand ia in calcul vanzarea restau...
(Jul 2020 )
Mastercard lansează, alături de Edenred, Sodexo și Up România și ...
(Jul 2020 )
Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lans...
(Jul 2020 )
Chef Joseph Hadad, artist-creator al unui univers culinar inconfundabi...
(Jul 2020 )
Sâmbătă, 1 august (13.00-19.00)
Maximum de distanțare, minimum ...
Restaurante si cafenele deschise si restaurante inca inchise in prima saptamana de relaxare dupa carantina pandemica. Doar terasele, conform reglementarilor in vigoare la data la care scriu. Astazi cele din zonele Piata Floreasca, Beller si zona Piata Dorobantilor .
Restaurante deschise:
Ai Sushi Bar – aproape toate mesele ocupate
Aphrodisia – vecinii spun ca terasa e deschisa, insa pe seara era totul inchis
B4 Market – deschid pe 15 iunie
BiBo
Bistromar – aproape toate mesele ocupate
Bun si tot – cateva mese ocupate
Cava Bistro – aproape toate mesele ocupate
Centocitta – aproape toate mesele ocupate
Cucinetta – aproape toate mesele ocupate
Coffee Map Roastery – au un sistem ciudat, am vazut ca oamenii stau afara cu cestile de cafea in mana, in picioare, pe trotuar
Dabeef – cateva mese ocupate
DonCafe Brasserie – aproape toate mesele ocupate, inclusiv unele puse ad-hoc si pe un spatiu care nu e al lor
E3 by Entourage – plin din prima zi, si la pranz si seara
Fish House – cateva mese ocupate
Frudisiac – aproape toate mesele ocupate
Gabbiano – cateva mese ocupate
Gargantua d’Oro – cam pe jumatate plin
Grano – cateva mese ocupate
Il Calcio Floreasca – cateva mese ocupate
Kanpai – aproape toate mesele ocupate
Lovin – cateva mese ocupate
Maccheroni – cateva mese ocupate
Maize , cu un meniu simplificat
Mon Cheri – cateva mese ocupate
Mozzafiato – au extins terasa pe trotuar, cateva mese ocupate
Noblesse – nu am vazut pe nimeni
Nuba Cafe – aproape toate mesele ocupate
Pancakes & More – nu se vedea nimeni la pranz pe terasa
Pata Negra – aproape toate mesele ocupate
Petite Bistro – aproape toate mesele ocupate
Pio Bistro – cateva mese ocupate
Raionul de Peste – aproape toate mesele ocupate
Rawdia – cateva mese ocupate
Rue du Pain – nu erau mese ocupate
Select – coada de bugetari la take away, vreo doua mese ocupate
TED Coffee
Tuk Tuk – nu erau mese ocupate
Two Minutes
Vacamuuu – cateva mese ocupate
White Horse – cateva mese ocupate
Yoshi – aproape toate mesele ocupate
Yuki – nu erau mese ocupate
Zen Sushi – plin in permanenta, coada de clienti care isi incearca norocul
Zexe Aviatorilor – aproape toate mesele ocupate
Restaurante care nu au deschis inca, sau care se inchid definitiv:
Restaurante si cafenele deschise in Piata Floreasca, Beller si zona Piata Dorobantilor
Restaurante inca inchise in aceeasi zona
Data actualizarii: 18/06/2020
Comentarii (2)
Vacamuuu este deschis!!!
Pai e trecut in lista restaurantelor deschise, asta am zis si eu… GB